ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn – Mactan Cebu - Hrana i piće Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Kupaonica Express Inn – Mactan Cebu - Interijer hotela
Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotela Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran
Područje Otok Mactan Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1341recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1341)
Razvrstati po:
Sarah B. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. travnja 2015.
Nice and clean

Cleanliness, room service, location
9,3
Wolfgang C. Parovi United States of America, 24. travnja 2015.
Good place for a short stay.

Close to the airport, good food, reasonable prices.
6
Nice place for a couple of days. Very close to the airport. Staff are friendly and helpful, when I needed a taxi, they went the extra step to get one for me . We will stay here again..
Rebecca V. Parovi Philippines, 17. travnja 2015.
Nice hotel for the price

rooms, beds, staff
7
Dennis A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2015.
located far from hi-way and from restos

value for money
5
Located far from highways and establishments. Not known even to some locals. Need to ride a tricycle to get to nearest resto.
Holger K. Obitelji sa malom djecom Germany, 5. travnja 2015.
very handy stop near airport

feels very neat and decent, new, great value
7,3
Had a flight at 6 am so slept there the night before 5 in one room, aircon loud and not so well working but besides this is a very good option for this kind of situation. very low price so I expected the worst but this is surprisingly clean and decent. a new building, professional finishes unlike much around. Food in the restaurant not great but OK. I can recommend to those that have an early or late flight at Cebu.
Jen C. Parovi Philippines, 25. ožujka 2015.
Affordable yet super comfy rooms.

With the small spaced bedroom, i think they use every space very well. All monies paid was worth the comfort of the room.
7,3
The bathroom is flooded. The drain's clogged and one 5-minute shower would flood the whole bathroom. The room smells like cigar upon check-in. The location is too far away from the city. :(
See C. Poslovni putnici Singapore, 16. ožujka 2015.
No frills room stay

Value for money, good location from the airport, clean
7,7
Good. I liked that it is around 100 pesos by cab from Mactan Airport
Cris E. Parovi Philippines, 9. ožujka 2015.
Food quality has deteriorated

Staff
5,7
I used to really like the food in their small cafe but I notice that the quality has deteriorated. Would be nice if they can do something about it.
Jahnsen K. Poslovni putnici Philippines, 5. ožujka 2015.
they lack something

personel
6,7
not so good, not so bad.
Nelia Q. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 25. veljače 2015.
Good value for money.

Food. Friendly and corteous staff. Very clean.
3,3
Except for the flat pillows, everything is good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - Hrana i pićeExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - KupaonicaExpress Inn – Mactan Cebu - Interijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - SadržajiExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Sadržaji


AS-AGWEB-3A05