ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn – Mactan Cebu - Hrana i piće Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Kupaonica Express Inn – Mactan Cebu - Interijer hotela
Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotela Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran
Područje Otok Mactan Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1331recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1331)
Razvrstati po:
See C. Poslovni putnici Singapore, 16. ožujka 2015.
No frills room stay

Value for money, good location from the airport, clean
7,7
Good. I liked that it is around 100 pesos by cab from Mactan Airport
Jahnsen K. Poslovni putnici Philippines, 5. ožujka 2015.
they lack something

personel
6,7
not so good, not so bad.
Nelia Q. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 25. veljače 2015.
Good value for money.

Food. Friendly and corteous staff. Very clean.
3,3
Except for the flat pillows, everything is good.
Heidee C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. veljače 2015.
Everything has a price
2
i am very disappointed about the service and the room and also the location. Everything has a price even if you are only borrowing some utensils, they will tell you that you need to pay 20 pesos for it. I will never book again in your hotel.
Rachel N. Solo putnici Singapore, 21. veljače 2015.
rather run down hotel
4
The room is very dirty and run down
Dominik R. Parovi Germany, 20. veljače 2015.
OK for sleeping

Location: "nothing" around
5,7
The Location is OK, but you need to take a Taxi or tricycle to got to the beach or some Malls/Restaurant. Room was clean = OK. Free breakfast is toast, coffee/tea ham, stumbled egg.
John S. Parovi United States of America, 20. veljače 2015.
good stay

kind people. good locstoon
10
Good stay
Edward J. Parovi United States of America, 16. veljače 2015.
Decentcy at its best

I do like to familiarity of the location, access to various types of shopping and the airport, but it can also be a bit of a pain because most everything is on the Cebu/Mandaue side and traffic sucks.
7
Okay and what I expected since I've stayed there before. Its a great hotel but I wouldn't say its a 3 star hotel, maybe for the area, but I'd say more like 2 or 2.5
Matthew F. Solo putnici United Kingdom, 15. veljače 2015.
For the price not bad at all

the staff were all friendly and the room cleans were done quickly, good value
8
A good stay, just a short drive over the bridge to cebu city. Friendly staff and taxi(Boy) and tricycle(Pedo) based outside so easy to get around. Breakfast is ok and free newspapers.Has a nice rain shower. I would recommend this hotel to budget travellers.
Ray A. Parovi Philippines, 13. veljače 2015.
Very good for late night flight arrival

near airport, breakfast & price
8,7
Very good for a short stay after a late night flight. 40 pesos for filipino breakfast upgrade is worth it.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - Hrana i pićeExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - KupaonicaExpress Inn – Mactan Cebu - Interijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - SadržajiExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Sadržaji


AS-AGWEB-3B02