ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1172recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1172)
Razvrstati po:
Alina Z. Grupe Ukraine, 15. srpnja 2014.
It is a good hotel to stay for a few nights

Friendly staff, fast service, clean room
5,7
It was good, even though the food was not so great
Arnie C. Grupe Canada, 10. srpnja 2014.
Bed too small for a family of 4.

Location
6,3
So hard to find the location, had to call reception for directions. The bed given to us was a double bed and we had a terrible sleep coz there's four of us. We only stayed for a few hours and left for our flight.
Eleonor A. Poslovni putnici Philippines, 7. srpnja 2014.
budget friendly inn

friendly staff and near to airport
6
my stay at express inn is okay, no problem at all
Marlet B. Grupe Philippines, 26. lipnja 2014.
Good enough for those saving money

Affordable, clean, accessible
6
Good for those who have tight budget and the room is clean with good AC
Rodney M. Solo putnici Philippines, 21. lipnja 2014.
Just for sleeping

Affordable, comfotable bed, clean
5,3
This hotel is good enough for someone who just need to have a place to stay for a few hours while waiting for next flight. Room is very small but comfortable bed and clean shower. The room I stayed was no window and it was beside in the electric water pump so it was very noisy in the morning. I did not mind that time cause it was like my alarm clock to catch an early flight.
Joan M. Parovi Philippines, 20. lipnja 2014.
It was a great stay

Affordable, Nice, Lovely
7
Joann D. Grupe Philippines, 14. lipnja 2014.
Affordable and easy access to public transpo

The best things about Express Inn were a budget friendly hotel, clean rooms and easy access to public transpo
7
We had a good experience at Express Inn,Mactan.If you're seeking for a budgeted hotel,definitely book this one.Close to public transpo and malls as well as to the Airport.
Earl B. Grupe Canada, 8. lipnja 2014.
Bad! Do NOT come here.
4,7
I can only give them one good thing. We ended up in this hotel because we needed a room that can accommodate 4 people per room. They offered that. Unfortunately one of the rooms did NOT HAVE A WINDOW! Taxis don't know the hotel's location. Food is BAD
Paul M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. lipnja 2014.
nice to stay

clean, peaceful and freindly staff
8,3
we had a great overnight stay, so peaceful and 10 - 15 mins ride to airport.
Charles M. Grupe Philippines, 5. lipnja 2014.
Fun and satisfied!

Friendly staff, Fast service, and Clean
8,7
Contented and highly recommended for short stays.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05