Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn – Mactan otok Mactan  - Hrana i piće Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Recepcija Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Recepcija Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Recepcija Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Recepcija Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Kupaonica Express Inn – Mactan otok Mactan  - Interijer hotela
Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Recepcija Express Inn – Mactan otok Mactan  - Recepcija Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Restoran Express Inn – Mactan otok Mactan  - Restoran Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotela Express Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Express Inn – Mactan otok Mactan  - Restoran
Područje otok Mactan Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1376recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1376)
Razvrstati po:
Junsang L. Parovi South Korea, 24. kolovoza 2015.
it was great hotel!!

honest staff and good room!!
10
Prijavi ovu recenziju
Matthias D. Solo putnici Germany, 20. kolovoza 2015.
Clean room, but small and very noisy aircon.

Clean, safe and cheap.
6,3
Located at the backside of the famous "Queensland" Hotel (hourly rates, top dating site in Lapu Lapu City) this small Hotel offers clean but very small rooms. 3 stars is overrated. Good for a stay over Close to the Airport, nothing more nothing less.
Prijavi ovu recenziju
Ian C. Grupe Hong Kong, 19. kolovoza 2015.
Short Stay in Express Inn

Location, value
4,3
The hotel is conveniently located near the airport but is situated at a small road which is difficult to find even by the locals. We were riding on a rental van and the driver lost his way to the hotel. Finally, google map saved our day! The hotel room was small as expected but was very clean with good water pressure for shower. But there was water dripping from somewhere upstairs onto the air conditioner causing lots of noise and a difficult night for sleeping. Hotel staff were helpful to give us all information we needed and had even helped us, a group of 11, book a jeep to travel to/from the city and also the airport. If I have to stay in Cebu for transit or a very short stay, I will stay in Expess Inn again.
Prijavi ovu recenziju
Dianna P. Parovi Philippines, 19. kolovoza 2015.
i got what i paid for..

modern design, clean but terrible location.
5
Prijavi ovu recenziju
Sueza F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. kolovoza 2015.
Just the location is irritated

when the guard assisted us for find taxi everytime we go outside and theres free use of computer
6,7
well its okay,its just that the staffs is just lack in the restaurant area coz just asking additional rice it takes too long. It should be maximum of 4 staffs to assist those customers
Prijavi ovu recenziju
Ma E. Parovi Philippines, 15. kolovoza 2015.
just right for the price

near airport, easy access, reasonably priced
6,3
It was ok. Since we arrived early morning, it's good that it's near the airport.
Prijavi ovu recenziju
Rowena J. Parovi Philippines, 3. kolovoza 2015.
Okay

Mactan Area. Affordable. Clean.
7,3
Our stay was okay. The place though is not that accessible if you're relying on public transport. Good thing we had a car.
Prijavi ovu recenziju
Lauren I. Solo putnici United Kingdom, 27. srpnja 2015.
Don't stay here.

The closeness to the airport and the restaurant.
4,7
Terrible. I picked this hotel due to its 3 star rating and the fact it was close to the airport as I had an early flight the next day. I also picked it due to the facilities available as I wanted a bit of comfort during my stopover. The facilities that made me pick this hotel didn't even work! The TV was broken, the wifi barely functioned in my room and the room didn't even have a window! Felt like I was staying in a prison cell. Awful value for money, I do not recommend this place at all.
Prijavi ovu recenziju
Pio P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. srpnja 2015.
Value for money

Cheaper rate, 24hr front desk staff, 24hr security guard
7
My stay was excellent.. But the location of the hotel was not good enough, even taxi drivers had difficulty finding/looking for the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Gesebel S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. srpnja 2015.
not good

good food
4,3
feel i am in prison no window cant see the light from outside.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn – Mactan otok Mactan Express Inn – Mactan otok Mactan  - Hrana i pićeExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RecepcijaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RecepcijaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RecepcijaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RecepcijaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - KupaonicaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Interijer hotelaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RecepcijaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RecepcijaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RestoranExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RestoranExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - RestoranExpress Inn – Mactan otok Mactan  - SadržajiExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan otok Mactan  - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08