Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Fort Bonifacio, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Interijer hotela F1 Hotel Manila Manila - Predvorje F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Bife
F1 Hotel Manila Manila - Spa centar F1 Hotel Manila Manila - Predvorje F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitness F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Soba za sastanke F1 Hotel Manila Manila - Soba za sastanke F1 Hotel Manila Manila - Soba za sastanke
Područje Fort Bonifacio Broj soba: 243
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2590recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2590)
Razvrstati po:
Bill C. Parovi United States of America, 28. lipnja 2015.
Good

Location
9,3
Shower drain poor
Thomas D. Parovi United States of America, 28. lipnja 2015.
F-1 week stay

Proximity to venu, breakfast
9,3
Nice enough that we would recommend others to book and stay there.
Raymond M. Parovi United States of America, 27. lipnja 2015.
Had to change rooms

the location, the price, the shower
6,7
the hotel and surroundings are under renovation. In our first room we could not turn off or change the temp of Aircon. The toilet also did not work properly. We requested to change rooms on the second day and this was granted. The breakfast buffet is not good even the local foods tasted bland.
Jennylou S. Solo putnici Australia, 27. lipnja 2015.
Safe place to stay

close to everything
8
it was my second time staying at F1. I feel safe walking around The Fort. Close to nightlife and restaurant
Ann M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. lipnja 2015.
Great staycation for families

Location, room and food
7,7
We enjoyed our stay in the hotel. My children loved their pool! The room was spacious. We got the city suite, great for families with two kids. Though ours has no view, we still loved our room bec it's spacious enough for me and my family. We'll definitely go back to this hotel!
Wendy B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. lipnja 2015.
My family loves F1 Hotel!! 😊

The room superb!! Just the right amenities for my family but more snacks in the ref please! 😊 The pool is fantastic!! The kids loves to swim and they just can't get enough!! The food is good too! 😆
8,7
Wonderful and most memorable!!! 😊😚😎
Chungwei C. Poslovni putnici Taiwan, 20. lipnja 2015.
Nice surrounding

Nice surrounding
10
Maribel C. Poslovni putnici China, 20. lipnja 2015.
Poor housekeeping and no WIFI

location, room
5,3
the housekeeping was not thorough in cleaning the rooms in most days of my stay and there was no WIFI at the time of my stay
Jonathan D. Poslovni putnici Canada, 20. lipnja 2015.
Great place for business but WiFi must get better

Staff, location, room
8,3
Great room, superb staff, always friendly and helpful, nice breakfast. The only thing that really needed improvement was the wi-fi connection. It kept dropping and I had to use the CAT5 cable in my room to work. Relaxed atmosphere is also nice.
Jefferson G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. lipnja 2015.
great hotel

1) Location 2) Room Size 3) Service
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Interijer hotelaF1 Hotel Manila Manila - PredvorjeF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - BifeF1 Hotel Manila Manila - Spa centarF1 Hotel Manila Manila - PredvorjeF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - OkružjeF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - Spa centarF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Eksterijer hotelaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03