ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / The Fort , Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Okružje F1 Hotel Manila Manila - Okružje F1 Hotel Manila Manila - Okružje F1 Hotel Manila Manila - Interijer hotela F1 Hotel Manila Manila - Predvorje F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Bife
F1 Hotel Manila Manila - Spa centar F1 Hotel Manila Manila - Predvorje F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitness F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen
Područje Bonifacio Global City / The Fort Broj soba: 243
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1962recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1962)
Razvrstati po:
Jonathan O. Parovi Philippines, 26. kolovoza 2014.
received a free upgrade! sweet suite!

great location
9
Jacqueline B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
hotel with good location

good location, cleanliness
7,3
Mark T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Value for money

Nice Room, Value for money, Location
9
Rowena M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Good location

Location nice staff
9,7
We enjoyed our stay. Staff are courteous. Clean rm. Near shopping centers..
Jan A. Parovi Philippines, 24. kolovoza 2014.
Best Location near key areas in Metro Manila

Location, Location, Location
9
Had a great stay. Best to stay here when clubbing in Fort. It's just across Raven Club and walking distance to Prive Club.
James C. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2014.
A very basic hotel which is near a shopping belt

Near BGC
4,7
The hotel has very basic amenities and the toilet stinks, even after changing rooms. I even killed a cockroach on my work desk which is what causes me to request for a room change. The lift was almost impossible to get in as the building (also the small pool and gym) was shared by hotel and residences. They don't even have a travel adapter so pls do get one ready yourself. This must rank as one of the worst hotels I've stayed in over the past 15 yrs.
Ong T. Poslovni putnici Singapore, 20. kolovoza 2014.
Lousy hotel in a terrible location

In global city, beside St Luke hospital and near Macdonalds
4,3
The hotel lift is terrible. I had to wait for 20mins just to get back to my room. The traffic is very heavy to leave or enter global city.
Farid E. Poslovni putnici United States of America, 18. kolovoza 2014.
not good bad value

location,
4,3
the hotel is located in a great location but it completely mismanaged. you will certainly have one or two issues during the stay. starting from wifi issues other. i have given this hotel several tries in the past and each time they have disappointed me. hotel does not have a gm and i believe this is the root cause of it not running as it should. it has potential but has not improved over the years.
Dickson L. Poslovni putnici Singapore, 17. kolovoza 2014.
Location of hotel

Location
6,7
Ruben P. Grupe Philippines, 16. kolovoza 2014.
Good location

spacious room
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - OkružjeF1 Hotel Manila Manila - OkružjeF1 Hotel Manila Manila - OkružjeF1 Hotel Manila Manila - Interijer hotelaF1 Hotel Manila Manila - PredvorjeF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - BifeF1 Hotel Manila Manila - Spa centarF1 Hotel Manila Manila - PredvorjeF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C04