Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Interijer hotela F1 Hotel Manila Manila - Predvorje F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Restoran F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Bife
F1 Hotel Manila Manila - Spa centar F1 Hotel Manila Manila - Predvorje F1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba F1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitness F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Bazen F1 Hotel Manila Manila - Soba za sastanke F1 Hotel Manila Manila - Soba za sastanke F1 Hotel Manila Manila - Soba za sastanke
Područje Bonifacio Global City Broj soba: 243
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2688recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2688)
Razvrstati po:
Teo S. Poslovni putnici Singapore, 1. rujna 2015.
Good location

Clean , staffs are friendly and comfortable
8
Beside waiting long for the lift the rest is perfect.
Prijavi ovu recenziju
Florencita J. Poslovni putnici Philippines, 30. kolovoza 2015.
Very wholesome stay!Safe,clean,very accessible!

Nice CR , beds gud to sleep .suite room very comfortable!
10
Wholesome!Good experience,especially the CR ,am very particular on this ,then the beds & its. Clean new sheets ,the sala & pantry ,w/ electric iron & board!As if the management has tried to live in our room, that what we need it is there! The staff should be awarded of their excellent help to this hotel,especially in the dining areas,very helpful & attentive,they look up to each diner for the need .Thus you don't have to look for their eyes to know your needs!May this be sustained as more people comes to stay!Staff should be given ample benefits for w/o old deserving staff ,the hotel won't go thru the ups & downs of businesses!
Prijavi ovu recenziju
Warren Y. Parovi Philippines, 30. kolovoza 2015.
No Maintenance

Location, Front Office Staff and Housekeeping
4,7
Not Good because hotel not maintained
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Grupe Philippines, 30. kolovoza 2015.
NiceLocation

Location, sleep quality, comfort
6,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Ronaldo J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. kolovoza 2015.
Nice hotel

Accessibility and good location. Courteous sraff and clean rooms
9,3
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Tecson J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2015.
Convenient Hotel.

As a mother of 2 young kids, it is very convenient for me since it is in the middle of everything. There is the hospital very close, grocery stores, pharmacy, banks & restaurants! Perfect Location!
8,7
Prijavi ovu recenziju
Maria I. Parovi Philippines, 24. kolovoza 2015.
Rainy day Staycation

The room was immaculate. We especially loved the bed. It's quite possibly the most comfortable bed ever! The breakfast buffet was awesome. Good selection and delicious food.
9,3
Over-all, we really enjoyed our stay at F1 and I'm planning to go back very soon. A few opportunities though: The ala carte food is not very good yet really expensive. I found it a bit pretentious. I didn't like that the AC had a mind of its own no matter how many times I adjusted it. I wish the bathroom had a tub considering we stayed in a suite.
Prijavi ovu recenziju
Ercille D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
UTTER FAIL. CHECKED OUT EARLY.
3,3
It was really bad. I had to check out early to get out of the hotel, because the room was just felt dusty, and windows weren't cleaned properly. It was not very well maintained considering I had to pay for an upgrade; and rebooking fee. I didn't get any money back. I was supposed to stay for two nights, and I checked out the following day. I would not recommend this hotel, at all.
Prijavi ovu recenziju
Ronald C. Solo putnici Philippines, 22. kolovoza 2015.
Great location, comfy hotel

Great location, clean, helpful staff
10
5 star experience!
Prijavi ovu recenziju
Earlrich C. Parovi Philippines, 21. kolovoza 2015.
Good location

Location shoppes and price
6,7
Just fine. Towels and amenities quote basics and needs an upgrade
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Interijer hotelaF1 Hotel Manila Manila - PredvorjeF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - RestoranF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - BifeF1 Hotel Manila Manila - Spa centarF1 Hotel Manila Manila - PredvorjeF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Soba za sastankeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - Obližnje atrakcijeF1 Hotel Manila Manila - OkružjeF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - Spa centarF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Dvorana za fitnessF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - BazenF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Eksterijer hotelaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaF1 Hotel Manila Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07