ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Zaljev Marina, Singapur 189560 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotela Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Kupaonica Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Bazen Fairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitness Fairmont Singapore Singapur - Spa centar Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran
Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Predvorje
Područje Zaljev Marina Broj soba: 769

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1739recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1739)
Razvrstati po:
Henny H. Solo putnici Indonesia, 24. studenog 2014.
best hotel

clean,comfortable and location
10
fairmaont hotel one of my favorit hotel
How Y. Poslovni putnici Malaysia, 24. studenog 2014.
Expected room with a view but was given one with

Location
6,3
Room had no view and privacy. Service at Chinese restaurant was agonisingly slow.
Shawn T. Parovi Singapore, 23. studenog 2014.
Happy Stay

clean, luxury, comfort
9,3
A very nice view and ambience.
Felisia S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. studenog 2014.
great

location price clean
8
Suk Y. Parovi Indonesia, 18. studenog 2014.
Very nice hotel with large room

Large Room, Location, Breakfast
9,7
It was an excellent stay. The room was large and spacious, and location is very convenient, right above the City Hall MRT Station. Breakfast was also very nice, with a good variety of food.
Sen H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. studenog 2014.
Fairmont Review

staff service std
9,3
Good. Excellent.
Yetty R. Poslovni putnici Indonesia, 14. studenog 2014.
Always great, love the location, room size, staff

staff,design,food
4,7
Always great, love the location, room size, staff professionalism and restaurants. Will stay there again.
Yetty R. Poslovni putnici Indonesia, 14. studenog 2014.
Fantastic as always

Room,food and clean
4,3
Fantastic as always
Herbert W. Poslovni putnici Singapore, 8. studenog 2014.
Business stay in singapore

Location, service and quality
8
It was a pleasant stay and though it was short, we had managed to compete our tasks and had a good walk around the surrounding malls and sights too Would definitely recommend this hotel for business and lea sure stay in singapore Would be great if we had more time to explore more sights and areas further away too
Wai M. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 8. studenog 2014.
Rooms variance in decor & minibar

Friendly staff, great foods and room upgrade
9,3
We enjoyed the upgraded corner rooms on high floor. Staff were friendly. 2 swimming pools are non-standard ones, round in shape with easy access and good facilities. There was 1 strange phenomenon. We had our rooms not well equipped with minibar items. To avoid inaccurate charging, we had to confirm with housekeeping to have them refilled after we checked in our rooms.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - KupaonicaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - BazenFairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitnessFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Predvorje


AS-AGWEB-3C08