ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Zaljev Marina, Singapur 189560 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotela Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Kupaonica Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Bazen Fairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitness Fairmont Singapore Singapur - Spa centar Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran
Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Predvorje
Područje Zaljev Marina Broj soba: 769

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1662recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1662)
Razvrstati po:
Napasagorn V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 14. rujna 2014.
Pleasant stay: Family vacation

Location, view, cinvenience
9,3
A great stay, happy family time. Private.
Michael P. Parovi Philippines, 14. rujna 2014.
My 2nd Stay in Fairmont experience

Location, Filipino Staff, Spa!
8
Well, the room at the bedside table is a bit dusty. This was not as I expected.
Mohammad F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. rujna 2014.
Fast check in and check out

Location , value for money and customer service
10
We enjoyed our staycation.
Hendra S. Poslovni putnici Indonesia, 12. rujna 2014.
fairmont singapore

centrally located, good amenities with MRT network below
8,3
comfortable and pleasant as usual
Glennuel W. Parovi Philippines, 10. rujna 2014.
The best!

Classy, big room and near raffles mall
9,3
My request was able to do which exceeds my expectations. They give me complementary that aint included in the package which is totally perfect! Fast internet connection. My birthday surprise setup for my partner turns into superb. Thanks to Hazel and her team for helping me out through out the preparation. Will definitely go back here! :D
Eunice C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 9. rujna 2014.
Comfortable

Convenient, comfortable, good facilities
8,7
Christine L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. rujna 2014.
Fairmont

Food, service , cleanliness
9
Sirirath S. Poslovni putnici Australia, 2. rujna 2014.
very good service clean room.

reception staff , tax booking to airport and room quality
9,3
very good room and facilities and friendly staff. ALso lovely smell at reception
Yan K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
Disappointed

Nice location but poor service
7
Worst part of my multiple Singapore trips. I would choose another hotel the next time I come to Singapore.
Kok L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 31. kolovoza 2014.
Fairmont Singapore

Location, great staff and great rooms
9
very good as usual

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - KupaonicaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - BazenFairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitnessFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Predvorje


AS-AGWEB-3C01