ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Zaljev Marina, Singapur 189560 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotela Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Kupaonica Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Bazen Fairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitness Fairmont Singapore Singapur - Spa centar Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran
Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Predvorje
Područje Zaljev Marina Broj soba: 769

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1778recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1778)
Razvrstati po:
Siti A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Great Stay!!

Room, Breakfast & Friendly Staff
10
Amazing! We love the room and the staff!
Nur A. Parovi Singapore, 13. prosinca 2014.
Absolute comfort, luxury

Comfort, location, class
9,7
This is my third time at this hotel. Again, extremely friendly and helpful staff ever-willing to lend you a hand without asking for a reward, luxurious atmosphere and a room with a heck of a view of the city skyline. But most importantly, the bed in this hotel is TOP NOTCH. I must iterate that the bed in this hotel is simply the most comfortable bed I've ever experienced across hundreds of hotels that I've stayed in. Rest assured for a very comfortable sleep.
Ze G. Poslovni putnici Malaysia, 13. prosinca 2014.
Very good

Cleanliness , comfort & reasonable price
9,3
Xiu W. Parovi Singapore, 13. prosinca 2014.
Convenient with great service

Service, Comfort, Location
10
Everything was great!
Jacob P. Parovi Philippines, 11. prosinca 2014.
Short but great stay!

Accomodating Staff & Room
9
Breakfast selection needs improvement nevertheless, we would stay here again.
Jia Q. Poslovni putnici Singapore, 11. prosinca 2014.
great location with easily accessible

great location with easily accessible. good food. good shopping
8,3
Excellent service. Clean rooms.
Fadi S. Poslovni putnici Lebanon, 11. prosinca 2014.
Fairmont Hotel Singapore - Super Service!

extremely friendly staff, excellent ambiance and beautiful decor, perfect services - I loved it.
9,7
This is a standard which is on another level. Cleanliness l, efficient and environmental friendly. Highly recommended and good value for money.
Xingye L. Obitelji sa odraslom djecom China, 8. prosinca 2014.
Good Location. Spacious Room. Friendly Staff

Good Location. Spacious Room. Friendly Staff
10
I have stayed in a few hotels in Singapore, and Fairmont is the one I will definitely recommend. The room is so spacious (that is why I chose this one over the other hotels). The location is so convenient. You can basically walk around the downtown fro the hotel. The only thing that dissapoints me is that the hotel does not give its guests parking vouchers. :(
Ting T. Grupe Singapore, 7. prosinca 2014.
Staycation

Room bigger than expected, good service and clean
9,3
Christopher L. Parovi Singapore, 7. prosinca 2014.
Fairmont Hotel singapore

Location, price, comfort
9
I stayed at Fairmont over the weekend and I had a good experience as the hotel is located on top of a shopping mall which has everything you could need and lots of dining options as well. It's also close to many cultural and historic sights of Singapore.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - KupaonicaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - BazenFairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitnessFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Predvorje


AS-AGWEB-3B05