ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Zaljev Marina, Singapur 189560 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotela Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Kupaonica Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Bazen Fairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitness Fairmont Singapore Singapur - Spa centar Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran
Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Predvorje
Područje Zaljev Marina Broj soba: 769

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1590recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1590)
Razvrstati po:
Ella G. Parovi Australia, 24. srpnja 2014.
Our stay in Fairmont

Location. hospitality room we could use following our check out, so we could have a shower and get changed before our flight. Train station (MRT) basically under the hotel.
10
Good size pool. Excellent service. Lovely room. Loved a shower head in the bathroom. Comfortable king size bed. Comfortable pillows. Electric curtains. Block out curtains. Quiet room. So, could have a little sleep in. Excellent location. MRT line essentially is under the hotel. Direct line to the airport. Easy to get to and from the airport.
John B. Poslovni putnici Australia, 21. srpnja 2014.
Good if a little sterile

Location, view, bar
7,7
Cheeky asking top dollar for a room right above the basement carpark air vent fan. Could hear it very noticibly on the 18th floor! Charging for wifi when it is free everywhere in Singapore is a joke. Other than that a good 5star international standard experience, nothing great, nothing bad.
Arlene R. Obitelji sa malom djecom United States of America, 21. srpnja 2014.
Not a 5star hotel

Location, Connected to a mall and MRT
6,3
Definitely NOT a 5 star hotel. Location is the only best part about this hotel. Don't stay here if you have children with you. The staff are not very friendly. I stood in front of the counter for a good 5 min, there was no customer in front of me and there were about 5-6 staff at the front counter. Not a single staff looked up to acknowledge me. I had to go up to the counter to get an assistance. The hotel is connected to a mall and MRT. I had an issue and was addressed immediately after I sent an e-mail to the hotel website.
Hui P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. srpnja 2014.
A nice and safe hotel to stay

Good location to public transport-MRT. clean and comfortable room, friendly staff
8,3
A pleasant stay with friendly hotel staff all around. The only issue is no free Wi-fi service provided.Easy access to MRT.
Michelle H. Grupe Hong Kong, 20. srpnja 2014.
Everything is fine except the air con

Convenient, easy and good view
6,7
the staff is nice! Everything is fine except the air con..
Milasari W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2014.
perfect

Best Location, Great spacious room, great staffs
9
Adjeng A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. srpnja 2014.
very cozy hotel in a good location

location, very cozy bed and very good ambiance
8,3
Very convenient
Hon K. Poslovni putnici Malaysia, 18. srpnja 2014.
Quiet, clean and nice location

Quiet, fast internet and nice location
9,3
Zhang Y. Parovi China, 16. srpnja 2014.
Good

The mattress is so comfortable
7
Peter G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. srpnja 2014.
Superb location, luxury room

superb location, very good room design, good view
9,7
We stay in newly renovated room, the design was very good, room was spacious. But internet sometime off. Room service is a bit long. Location is superb and perfect for me, easy to go anywhere.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - KupaonicaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - BazenFairmont Singapore Singapur - Dvorana za fitnessFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Predvorje


AS-AGWEB-3A02