Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Zaljev Marina, Singapur 189560 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Kupaonica Fairmont Singapore Singapur - Bazen Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Predvorje
Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran
Područje Zaljev Marina Broj soba: 769

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2050recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2050)
Razvrstati po:
Hisham A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 25. srpnja 2015.
High standard service

Staff, Service and room
9
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Triadi H. Parovi Indonesia, 25. srpnja 2015.
Great hotel

Location is inside raffles mall, very convinient to get anything, close to MRT. Room is big, they even upgraded my room, amazing staff...
10
Prijavi ovu recenziju
Somrak B. Grupe Thailand, 20. srpnja 2015.
Highly Comfortable hotel in Super Great location

Location Condition Value
9
Fairmont is located in an ideal location at city hall station. It is on the MRT line from the airport, and is a hub that connects to MRT to orchard. At the station, there are malls and link to esplanade, suntec, and bugis is closeby. The area also has a nice old town charm with Chimes right across the street and nice old buildings that sell food. The hotel is in great condition. We were upgraded to a premier room which is super nice. Reception service is very fast and efficient. The only minor problem we had was that the hairdryer wasn't working and we found out quite late so it didn't get taken care of well on our first night. But the next day they brought us a new working one after we requested again.
Prijavi ovu recenziju
Kwok L. Obitelji sa malom djecom China, 20. srpnja 2015.
Feel relax and comfort

The room are clean and tidy. Every lighting and curtain are centralized control at bedside, really user friendly.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Chen P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
Holiday hotel

Spacious, convinent stopover and clean
7,3
Overall room service is fair. If given no charge wifi which is necessary to all guests wl be appreciated.
Prijavi ovu recenziju
Siew K. Poslovni putnici Malaysia, 19. srpnja 2015.
Best Experience in Singapore!

1. The Location 2. Services 3. Balcony
10
Even Thought the Hotel is Old, However, the upkeep and the renovation Internally is Good and very spacial.
Prijavi ovu recenziju
Wan C. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
review of fairmont

its location
5,7
As a whole , it stands out due to its good service standards. There was early check in and late check out.i got my dvd player and buckets of ice for my chilliut.service was excellent.
Prijavi ovu recenziju
Annie T. Parovi Singapore, 18. srpnja 2015.
Great place for staycation

Service from front desk to valet is marvellous! The room is very clean and smells very fresh too. Most importantly, the location is next to a big shopping mall with many restaurants -spoilt for choice
9,3
Prijavi ovu recenziju
Yong M. Poslovni putnici South Korea, 17. srpnja 2015.
Good location

Good location, comfortable and kind staff
8
Very excellent with very kind staff.
Prijavi ovu recenziju
Rizki H. Poslovni putnici Indonesia, 8. srpnja 2015.
Great Location

near MRT, Near mall, Best Location
8
Perfect
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - KupaonicaFairmont Singapore Singapur - BazenFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - PredvorjeFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07