Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Zaljev Marina, Singapur 189560 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Kupaonica Fairmont Singapore Singapur - Bazen Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Soba za sastanke Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Plesna dvorana Fairmont Singapore Singapur - Gostinjska soba Fairmont Singapore Singapur - Predvorje
Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Pub/salon Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran Fairmont Singapore Singapur - Restoran
Područje Zaljev Marina Broj soba: 769

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2032recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2032)
Razvrstati po:
Henny H. Parovi Indonesia, 1. srpnja 2015.
good hotel

best location,room and food
10
ok
Allan N. Parovi Australia, 29. lipnja 2015.
Good location

Location, new hotel and staff
9,3
It was good.
James G. Parovi Canada, 28. lipnja 2015.
Lovely hotel in a great location!

Location, comfortable room, attractive lobby
9
We really enjoyed our stay at the Fairmont. We have stayed many times at the Swissotel next door so it was a nice change to try the Fairmont where the rooms are more modern and more comfortable. The bed was wonderful, the bathroom very nicely appointed with a great shower and there was lots of storage as well as an excellent writing desk. The pool area is great as always.
Urs G. Poslovni putnici Switzerland, 25. lipnja 2015.
good hotel

fitness, pool, tennis
8,7
good
Danial D. Parovi Singapore, 21. lipnja 2015.
Perfect stay

Perfect location, price suitability and comfortable
9,7
Staff performance was great, make you feel welcome. Hotel is well maintained, clean and comfortable. Always a perfect stay for me each time.
Danial D. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Perfect stay

Staff performance, heavenly rooms and perfect location
9,7
This is my I don't know how many times stay in Fairmont. Staff performance is always great. They value you as their guest, whether new or returning. Despite the number of years since the hotel was built, it is still well maintained, clean and comfortable. Always a perfect stay for me each time.
Handoyo R. Parovi Indonesia, 18. lipnja 2015.
location near mall n mrt st with readonable price

spacious room, location, cleanliness
8,7
We are very enjoy and satisfied
Ignatius W. Poslovni putnici United States of America, 14. lipnja 2015.
Wonderful Hotel

Location, Room size, service.
9,7
Very nice.
Faisal A. Poslovni putnici France, 7. lipnja 2015.
Good hotel downtown

room size, cleaness and location
7
Jessica C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 7. lipnja 2015.
Service glitch

Location, comfortable and clean rooms
7,3
The day before my day of check-in, I went down to the hotel itself to store my own helium balloons with the guest services. I specifically indicated to the guest services AND the front office that I would like the balloons to be placed in the room prior to our arrival as we wanted to give the child a surprise. Upon arrival at the room, we noticed that the balloons were not in the room and i had to call down for them to bring it up. After checking with the front desk, they mentioned that there was a miscommunication breakdown this the balloons were not placed in the room. I used to work in a 4 star hotel and such requests are a piece of cake and they are unable to do such a simple task given that they are a 5 star hotel. Disappointed.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - KupaonicaFairmont Singapore Singapur - BazenFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Soba za sastankeFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Plesna dvoranaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - PredvorjeFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - Pub/salonFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - RestoranFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Gostinjska sobaFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - Spa centarFairmont Singapore Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07