ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

favehotel Bypass Kuta Bali - Recepcija favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastanke favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salon favehotel Bypass Kuta Bali - Restoran favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 264recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (264)
Razvrstati po:
Mani M. Poslovni putnici Singapore, 7. studenog 2014.
Dissapointed

new and so reasonably clean
6,3
The hotel refused to allow me to sign for my bills but only cash sales. The reason, I have booked the hotel through Agoda and so I will not be able to sign for bills to my room. This was most embarrassing as staff kept chasing me for money when I signed for restaurant bills. I do not remember having such problems with other hotels having booked through Agoda.
Nurul S. Parovi Malaysia, 2. studenog 2014.
Enjoy and Fun

-speddy wifi, good staff, best pool
9
Harry J. Grupe Indonesia, 21. listopada 2014.
Good hotel and nice room

value for money, nice room and good location
7,3
Value for money. The room was clean, hotel service was good too. We love to stay there. And the location also near to Ngurah Rai airport around 10min by car.
Angga S. Parovi Indonesia, 9. listopada 2014.
great value for great comfort

good price, cozy room and close to kuta
8,3
Juniwan S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. kolovoza 2014.
Dirty hotel

Good location
4,3
It was quite uncomfort stay, since the room floor was dirty and it was difficult to call the staff to clean the room.Definitely won't stay there anymore
Suyanto C. Poslovni putnici Indonesia, 24. kolovoza 2014.
Value Hotel wil be back again...

Value Hotel, Polite Staff, Variety Breakfast
6,7
Fast Check In/Out, Various Breakfast, Bed is comfort.. Will be back again..
Yani A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
need to change the pillow n sheet more often.

nice lovely tidy
7,7
It was good just the sheets newd to be changed more often.
Narciso L. Solo putnici Australia, 1. kolovoza 2014.
Good location, close to McDonald's and warungs..

Great and very helpful staff made the check in and check out process really easy..
7,7
My stay was good, the hotel was good value for money and will stay there again if my favourite hotel is not fully booked :)
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 28. srpnja 2014.
Nice Hotel Close to Airport

Location, Close to Airport and Comfortable
8
Yulianto T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. srpnja 2014.
Favehotel bypass

Location, comfort, clean
7
I stayed 2 nights at favehotel bypass, its nice, clean, comfort hotel with good location, easy to reach kuta beach and airport. But the food was poor compared to other hotel that i ever stayed. So based on that, i think the price is slightly over priced. Maybe if the price is cheaper a bit, i will stay there next time. Thanks favehotel & agoda

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Recepcijafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastankefavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salonfavehotel Bypass Kuta Bali - Restoranfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06