Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

favehotel Bypass Kuta Bali - Recepcija favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastanke favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salon favehotel Bypass Kuta Bali - Restoran favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
Mjesto: Kuta Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 226recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (226)
Silvia K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. travnja 2014.
Not so good

Nice pool
4,7
Thats ok
Meiliana W. Poslovni putnici Indonesia, 27. ožujka 2014.
good location

food, room and friendly staff
7,7
good
Reagan A. Poslovni putnici Indonesia, 1. ožujka 2014.
Great Location with incredible price

the room comfort / cleanliness, Location and price
7,3
the price was set as a litle higher than other fave chain, but definitely worth the price, wifi speed is modest, room is clean, one thing though, choose the higher floor and away from the mainroad.
Rudy A. Parovi Indonesia, 5. veljače 2014.
We had a very pleasant stay in this hotel

Nice, neat and clean boutique hotel near the International airport
9,3
We enjoy our stay so much and has no hesitation to recommend it. The hotel is not too big but has spacious public areas including lobby, restaurant and guest corridor. Guest room of sufficient size is neat and clean with very comfortable bed, nice and clean bathroom with separate shower cabin. Guest may enjoy free speedy wifi in the room and public area.
Jonathan G. Poslovni putnici Singapore, 13. siječnja 2014.
Great Location & Value

Location, Value, Easy Access to everywhere
8,3
Overall, I am pleased to have stayed in this hotel. Location wise was good as it allows me quick access to different part of Bali (not too much of traffic jams to navigate through) to Nusa Dua, Kuta, Seminyak, Cannggu, Uluwatu and Jimbaran. Staff are very proficient with English.
Winasti M. Poslovni putnici Indonesia, 12. siječnja 2014.
good staff

Near to the airport, warm staff, cheap
7,7
Reagan A. Poslovni putnici Indonesia, 7. siječnja 2014.
nothing to complain about

Location, Price, easy access to main road
4,3
Nothing special, nothing to complain about standard bed and breakfast hotel. one thing tho, due to the budget pricing, dont take the breakfast include option, not worth it
Arief H. Solo putnici Indonesia, 15. prosinca 2013.
so so

location is ok. other than that, nothing special
5,7
the staff was kind but that's about it, other hotels have that too. The check in time was supposed to be at 2PM and I needed to wait until 3.45 PM to get into the room.
Lidya Y. Grupe Indonesia, 31. listopada 2013.
good location

location,clean,value
8
Lisa J. Solo putnici Malaysia, 22. listopada 2013.
Far hotel...

Friendly staff... Dirty room... Far from beach..
6,7
Inside the still got alot bed bugs! Mouse and more insects!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Recepcijafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastankefavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salonfavehotel Bypass Kuta Bali - Restoranfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05