ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

favehotel Bypass Kuta Bali - Recepcija favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastanke favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salon favehotel Bypass Kuta Bali - Restoran favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 242recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Anne H. Grupe Indonesia, 23. lipnja 2014.
Short and with cockroaches

Quick access to the airport
5,7
Less than average due to cockroaches in two of our rooms. After bring moved I didn't see anymore luckily. Wouldn't book again because of that, location and limited breakfast buffet. Staff and internet speed were good.
Mei T. Grupe Indonesia, 21. lipnja 2014.
Lousier than other fave hotels

Close to airport, near to minimart.
3,3
Very dirty towels, incomplete toiletries. Close to airport, Mini Mart (although it is not 24 hours)
Chen G. Grupe China, 6. lipnja 2014.
traffic not good, far from kuta city center

the reception is very helpful
6,7
not happy for the shuttle bus didnot run on the day we stayed.
Chen G. Grupe China, 6. lipnja 2014.
far from kuta city center

staff is very nice, helpful
6,7
shuttle bus service cancel without notification and far from kuta city center
Zee L. Grupe Malaysia, 29. svibnja 2014.
Not clean with cockcroaches.

Location and price
6
Disappointing for the very first time. Too noisy and dirty.
Fui K. Parovi Malaysia, 29. svibnja 2014.
Ok

Fast Internet,clean and new design.
5,7
Ok.
Adrie P. Parovi Indonesia, 23. svibnja 2014.
I'm satisfied !

FRIENDLY, COZY, EASY
8,7
I'm satisfied !
Nenny T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. svibnja 2014.
Awesome experience

Simple modern room, cleanliness, bfast to go provided
8
Everything was good.. Except there is no confirmation on hotel pickup which caused me to pay extra IDR50000
Christopher K. Poslovni putnici United States of America, 23. travnja 2014.
clean and relatively cheap

Clean, affordable, pool
6,7
The room was surprisingly nice for the price. Clean and good size for 1 or 2 people. I've stayed in much more expensive Bali hotels that were much worse. Cheap and decent in-room massage. Good for short stay if you need to be closer to the airport. This location isn't good for tourists since it's on a busy street and far from the beach. I stayed there because i had business meetings close by. The breakfast was terrible. Other than that, I was very satisfied.
Jozep A. Poslovni putnici Indonesia, 18. travnja 2014.
Hotel close to Mall,food and ATM.

Close to airport,near Mall,good value for money.
7
Hotel easily seen on highway to town from airport.Food and bank BCA next to hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Recepcijafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastankefavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salonfavehotel Bypass Kuta Bali - Restoranfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03