ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastanke favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salon favehotel Bypass Kuta Bali - Restoran favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje
favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 285recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (285)
Razvrstati po:
Chen L. Solo putnici China, 14. siječnja 2015.
OK

friendly and helpful staff
8
Too many groups speak loudly and smoke in walking pass, they shout with their group members from swimming pool to rooms upstairs, use hot water for their cup noodle but never clean the floor they made it dirty. Have to drive few kms to make a U-turn, simple and clean room, with power plugins beside bed(easy to play cell phone in the bed haha...), no minibar and boiler. Wifi and shower water are ok most of times. Anyway, it worth what you've paid.
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 4. siječnja 2015.
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Hendry S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 3. siječnja 2015.
Good hotel to stay

Staff response, location, room
6,7
Yen H. Grupe Brunei Darussalam, 31. prosinca 2014.
Convenience and near airport

Staff friendly, near airport and just nice for late arrival
8
Good but quite noisy. Room not sound proof
Riotaro S. Poslovni putnici Indonesia, 12. prosinca 2014.
Perfect for business trip around kuta/tuban

ease of access location, quiet and comfortable room, great taste but still affordable food
10
The hotel is perfect for business traveler who wants to stay and work 1-3 days in kuta/tuban area. All staffs are professional and friendly. Here, they also provide us airport transfer (THIS IS A MUST HAVE FACILITY FOR HOTELS IN BALI, because airport taxi ALWAYS rip us off by charging almost 50% more than city taxi), rent-a-motorbike, rent-a-car, spa, all at reasonable price. I'm an Indonesian and highly suggest all budget business traveler to stay at favehotel bypass kuta, cheers
Wai L. Parovi Malaysia, 10. prosinca 2014.
Fair enough

price, staff, massage
7,7
soundproofing very bad, even someone walking or speaking outside the room also can heard,quite annoying.
Elisabet E. Parovi Indonesia, 6. prosinca 2014.
Value hotel

Location, value hotel, friendly staff
7,3
Vicente L. Solo putnici Timor-Leste, 5. prosinca 2014.
A nice clean hotel

Clean, free wife, friendly staff
5,3
It is a good place to stay (sleep), however the location is not so good and food is limited of choice....
Vicente L. Solo putnici Timor-Leste, 4. prosinca 2014.
A nice celan hotel

Clean, wife free, friendly staff
5,3
It is a good place to stay however location is not so good.....
Mani M. Poslovni putnici Singapore, 7. studenog 2014.
Dissapointed

new and so reasonably clean
6,3
The hotel refused to allow me to sign for my bills but only cash sales. The reason, I have booked the hotel through Agoda and so I will not be able to sign for bills to my room. This was most embarrassing as staff kept chasing me for money when I signed for restaurant bills. I do not remember having such problems with other hotels having booked through Agoda.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastankefavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salonfavehotel Bypass Kuta Bali - Restoranfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03