ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

favehotel Bypass Kuta Bali - Recepcija favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastanke favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salon favehotel Bypass Kuta Bali - Restoran favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i piće favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Bazen favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
favehotel Bypass Kuta Bali - Predvorje favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba favehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 252recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (252)
Razvrstati po:
Juniwan S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. kolovoza 2014.
Dirty hotel

Good location
4,3
It was quite uncomfort stay, since the room floor was dirty and it was difficult to call the staff to clean the room.Definitely won't stay there anymore
Suyanto C. Poslovni putnici Indonesia, 24. kolovoza 2014.
Value Hotel wil be back again...

Value Hotel, Polite Staff, Variety Breakfast
6,7
Fast Check In/Out, Various Breakfast, Bed is comfort.. Will be back again..
Yani A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
need to change the pillow n sheet more often.

nice lovely tidy
7,7
It was good just the sheets newd to be changed more often.
Narciso L. Solo putnici Australia, 1. kolovoza 2014.
Good location, close to McDonald's and warungs..

Great and very helpful staff made the check in and check out process really easy..
7,7
My stay was good, the hotel was good value for money and will stay there again if my favourite hotel is not fully booked :)
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 28. srpnja 2014.
Nice Hotel Close to Airport

Location, Close to Airport and Comfortable
8
Yulianto T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. srpnja 2014.
Favehotel bypass

Location, comfort, clean
7
I stayed 2 nights at favehotel bypass, its nice, clean, comfort hotel with good location, easy to reach kuta beach and airport. But the food was poor compared to other hotel that i ever stayed. So based on that, i think the price is slightly over priced. Maybe if the price is cheaper a bit, i will stay there next time. Thanks favehotel & agoda
Anne H. Parovi Indonesia, 23. lipnja 2014.
Short and with cockroaches

Quick access to the airport
5,7
Less than average due to cockroaches in two of our rooms. After bring moved I didn't see anymore luckily. Wouldn't book again because of that, location and limited breakfast buffet. Staff and internet speed were good.
Mei T. Grupe Indonesia, 21. lipnja 2014.
Lousier than other fave hotels

Close to airport, near to minimart.
3,3
Very dirty towels, incomplete toiletries. Close to airport, Mini Mart (although it is not 24 hours)
Chen G. Grupe China, 6. lipnja 2014.
traffic not good, far from kuta city center

the reception is very helpful
6,7
not happy for the shuttle bus didnot run on the day we stayed.
Chen G. Grupe China, 6. lipnja 2014.
far from kuta city center

staff is very nice, helpful
6,7
shuttle bus service cancel without notification and far from kuta city center

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Recepcijafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Soba za sastankefavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/salonfavehotel Bypass Kuta Bali - Restoranfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Hrana i pićefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Bazenfavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Predvorjefavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska sobafavehotel Bypass Kuta Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08