ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., zračna luka Kochi, Kochi / Cochin, Indija 683572 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Cochin Durbar
Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Dvorana za fitness Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Restoran Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela
Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Trgovine Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba
Područje zračna luka Kochi Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 142recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (142)
Razvrstati po:
Arnav S. Parovi India, 17. studenog 2014.
Great staff, good for transit flights

staff, Size of room n bathroom, free pik up n drop to airport
8
Excellent stay, staff was very helpful, gave us late checkout to name a few
Arnav S. Parovi India, 6. studenog 2014.
Very comfortable, great staff

staff, Size of room n bathroom, free pik up n drop to airport
7,7
very good hotel, perfect if u want t be close to airport
Miguel A. Poslovni putnici Philippines, 14. listopada 2014.
Good Airport Hotel

Free Airport Transfer, Good Room Size, and Good Breakfast Buffet
7,3
My check-in was a mixed experience. The free shuttle ride was great. The front desk check in was fast but when I got to the room I got disappointed cause they didn't give me the King bed room that I signed up for. It got resolved after waiting for 20-30 minutes.
Gurram R. Parovi India, 15. rujna 2014.
decent comfort but horrible food and staff

cleanliness,comfort
4,7
The stay was comfortable but the food was horrible and the staff was pathetic.u can stay here but please avoid going to restaurant here.
Sueli M. Solo putnici United States of America, 13. rujna 2014.
very good service, very clean and very good price

they have very good service, very clean rooms and modern, very good price
10
I had a wonderful experience. The driver was there in the airport waiting for me, the reception people very quick and efficient, the room was very clean and modern. Nothing to complain about.
Annie T. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 6. rujna 2014.
Staff rude

location,location,location
7
despite having prepaid for an extra bed and showing the front desk the voucher, they were insistent that i had to pay again both at checkin and at checkout. Just didn't seem to penetrate their skulls despite showing them the Agoda voucher that the extra bed was paid for. perhaps it also speaks to their mentality that i told them we didn't use anything from the mini bar, yet they had to send someone up to the room to double check before they could "release" us.Been in hotels throughout the world and this sort of behavior is seen in India and Middle east.
Nur A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. kolovoza 2014.
Comfortable Stay

Near Airport, clean and spacious room
9,3
No complain about staff or room. Hotel is walking distance from Airport but when I arrived it was raining so took a cab to the hotel. Don't want to travel to town at night for a room so decided to stay in Flora to have a good nite rest before travelling to Alleppey the next day. Room was spacious and with wifi.
Jerome W. Poslovni putnici Belgium, 22. kolovoza 2014.
fair

location, staff kindnes & effecency
7
Khadejah R. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 20. kolovoza 2014.
Lkhdkdaglvshcshcsf

Dxdkkdzbmkdsa
8
Bagavathy S. Grupe India, 22. srpnja 2014.
comfort stay at Kochi

People , comfort and food
9
very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Flora Airport Hotel Kochi / CochinFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Dvorana za fitnessFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - RestoranFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - TrgovineFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05