Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Cochin Airport, Nayathodu P. O., zračna luka Kochi, Kochi / Cochin, Indija 683572 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Cochin Durbar

Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Restoran Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska soba Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Kafić Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Restoran Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Eksterijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvorana
Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Dvorana za fitness Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Dvorana za fitness Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Bazen Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Bazen Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Spa centar Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Predvorje Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvorana
Mjesto: zračna luka Kochi Broj soba: 60

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 123recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (123)
Ravi M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. ožujka 2014.
Feel Like at Home - Very Attentative Staffs

Location- Near to the Airport and the City, Clean & the Staff
8
We stayed for 9 days. The room is clean with sufficient bathroom amenities. The staffs from the Front Office, F & B, Bell boys and even the Housekeeping were very attentive and ever ready to assist us whenever we need something. They also very polite and well mannered. The small park around the hotel is eye soothing and we feel relaxed.
Mohammed I. Obitelji sa malom djecom India, 9. ožujka 2014.
comfortable and very memorable stay

Proximity to the airport, luxury at a good price, best staff
8
We stayed there for two days and it was pleasant stay. The staff were friendly and the rooms were spacious. good value for money. a stone throw away from the airport.
Christopher H. Parovi United Kingdom, 6. ožujka 2014.
the hotel was very accommodating

rooms, spa, airport
9,7
Excellent comfort and good service from all the staff. Hotel is very smart and ultra modern! They got us to the international terminal in five minutes. Excellent airport hotel.
Linda C. Parovi United Kingdom, 5. ožujka 2014.
This is a little gem. New, modern , clean

Cleanliness staff exellent massage
8,7
This is a very nice airport hotel with a bonus of a very nice pool and the best massage I had in Kerala. The staff are very good and the price represents very good value. We stayed on our arrival in Kochi and again the night before our departure because we were so impressed
James M. Grupe United States of America, 5. ožujka 2014.
Convenient

Convenience to airport
8,3
Ann H. Parovi Australia, 21. veljače 2014.
Perfect location for early morning flights

clean, modern room. free airport shuttle. quiet surroundings
8
Only had a few hours here as wanted to grab some sleep before we headed off on a 30 hour flight back to Australia. It fitted the bill perfectly.
Yvonne G. Solo putnici Australia, 19. veljače 2014.
convenient location, clean, reasonable price

convenient location, clean, reasonable price
9
very comfortable, convenient and clean, very nice, internet works
Elin H. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 31. siječnja 2014.
Very handy for airport!

Free airport shuttle, location by airport, good room standard
8,3
Stayed the night before we were flying out from kochin and it is a perfect location for this purpose. They have a free airport pick up/drop off service which you can order for whatever time you need it. The hotel is clean and rooms good. I believe they have a pool although I did not check it out. The food in the adjacent restaurant is ok, there's buffet and a ls carte available. For India this is however a very pricey hotel and I would not have booked it if I was on my own, but as my parents were with me we decided comfort was important.
Masahiro K. Parovi Taiwan, 30. siječnja 2014.
Ecellent access from the airport

acess to the airport, cleaness, fair pricing
7,7
we arrived mid-nite. asked for free-pick up which was not there due to our loss time at immigration (visa on arrival took 1 hr to process), but the hotel was visible, and there were auto-riksha to take us to hotel. was quite convinient for late arrivals.
Hywel T. Solo putnici United Kingdom, 20. siječnja 2014.
Clean, stylish and modern hotel

design, location, restaurant
9,3
pretty good but Spa service extremely disappointing. One excuse after another - just didn't want to work !

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Flora Airport Hotel Kochi / CochinFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - RestoranFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - KafićFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - RestoranFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Eksterijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Dvorana za fitnessFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Dvorana za fitnessFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - BazenFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - BazenFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Spa centarFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - PredvorjeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - BazenFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - TrgovineFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - PredvorjeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - PredvorjeFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Eksterijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - BazenFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi / Cochin - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A03