Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., zračna luka Kochi, Kochi, Indija 683572 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Cochin Durbar
Flora Airport Hotel Kochi - Gostinjska soba Flora Airport Hotel Kochi - Dvorana za fitness Flora Airport Hotel Kochi - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Soba za sastanke Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Restoran Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Trgovine
Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi - Plesna dvorana Flora Airport Hotel Kochi - Eksterijer hotela Flora Airport Hotel Kochi - Restoran Flora Airport Hotel Kochi - Restoran Flora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela
Područje zračna luka Kochi Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 170recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (170)
Razvrstati po:
Arun S. Parovi India, 15. srpnja 2015.
Best stay

Friendly Staff, Location and service
9,3
We landed in kochi and were surprised to see a name board in the arrival zone from the hotel representative as the flight was delayed. Everything about the hotel is good. One of the best hotels in kochi for sure.
Prijavi ovu recenziju
Narangoli M. Obitelji sa malom djecom India, 14. lipnja 2015.
Very good

Near to Airpot, Clean and frontly staff
8,3
Over all it is very good
Prijavi ovu recenziju
Anil D. Obitelji sa odraslom djecom India, 31. svibnja 2015.
Good hotel value for money

Room service pool
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Subhash K. Poslovni putnici India, 25. svibnja 2015.
Good Airport Hotel

Room, Breakfast, Proximity to the airport
8
Pleasant
Prijavi ovu recenziju
Fred F. Solo putnici United States of America, 4. svibnja 2015.
Ideal for a transit hotel

location for transit, staff
8,7
it's all one needs for a transit hotel if you don't require the long trip into the city for your next move.
Prijavi ovu recenziju
Dianna P. Obitelji sa malom djecom Australia, 18. travnja 2015.
Nice hotel no mini bar

The bed was very comfortable, the staff were very accommodating and the hotel was very clean.
7,7
We did enjoy our stay it would have been nice to buy a beer.
Prijavi ovu recenziju
Juerg S. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 21. veljače 2015.
Comfortable stay very close to airport

Nice rooms, comfortable sleeping, free transfer to airport
9
Prijavi ovu recenziju
Leonie R. Parovi Australia, 26. siječnja 2015.
Good value for money.

Location (close to the airport). Good value for money.
6,3
After a long flight we were pleased with the location of the hotel so close to the airport. The room was a good size but could soon do with a refurbishment to smarten it up.
Prijavi ovu recenziju
Ruediger J. Parovi Germany, 19. siječnja 2015.
perfect hotel

location value for money standard
9,3
very satisfactory
Prijavi ovu recenziju
Nicholas I. Parovi United Kingdom, 15. siječnja 2015.
Great place to stay

Clean, friendly, rooftop pool
10
We arrived at 8 a.m. but were invited to leave our bags in reception and have breakfast if we wished. Our room became available very quickly and we were impressed how clean and comfortable it was. I really enjoyed the roof terrace. It has an attractive view, good for birdwatching! and a nice pool. Checkout next morning was quick and efficient, and it is only one or two minutes to the airport!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Flora Airport Hotel KochiFlora Airport Hotel Kochi - Gostinjska sobaFlora Airport Hotel Kochi - Dvorana za fitnessFlora Airport Hotel Kochi - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - Soba za sastankeFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - RestoranFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - TrgovineFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi - Plesna dvoranaFlora Airport Hotel Kochi - Eksterijer hotelaFlora Airport Hotel Kochi - RestoranFlora Airport Hotel Kochi - RestoranFlora Airport Hotel Kochi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08