ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Forson Hotel

No 579 and 583 San Maa Lou, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Recepcija Forson Hotel Makao - Ulaz Forson Hotel Makao - Okružje Forson Hotel Makao - Predvorje Forson Hotel Makao - Interijer hotela Forson Hotel Makao - Interijer hotela Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Eksterijer hotela Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba
Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,9

od 243recenzija

Vrijednost za novac:
5,6
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,8
Udobnost/standard sobe:
5,6
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (243)
Razvrstati po:
Alberto C. Solo putnici Portugal, 22. rujna 2014.
In central

Easy to acess, in central, cheap
3,3
Chew K. Solo putnici Malaysia, 21. rujna 2014.
Good location but price too high.

Good Location, Friendly Staff, Convenient Public Transport.
6
The hotel is located at the centre of Macau. Very good location and easy access to the tourist attractions. The lady receptionist was very friendly and helpful. The room is quite clean but small. However, price too expensive for such a room. Overall, it is satisfiable for one night stay.
Chee M. Grupe Malaysia, 9. rujna 2014.
friendly staff and Good location

friendly staff and good location
8
Rmb is common use in Macau with 1 to 1 exchange rate. Will loss few dollar is spend there. Luckily friendly staff willing to explain and show us the nearest money changer. Staff willing to spend her time and show us place to visit. She even chit chatting with us and introduce some traveller with us.
Renx T. Parovi Malaysia, 7. rujna 2014.
Forson Hotel

good location
7,3
Catherine K. Grupe United States of America, 30. srpnja 2014.
Good stay

Location
6,7
Great location. Smell of smoke when we first entered but otherwise comfortable
Elizabeth A. Parovi Hong Kong, 22. srpnja 2014.
the hotel is convenient but not that quiet.

clean the bed is comfortable and the staff are good
7,3
My stay was not bad and u get what u get for so for the price I think it is reasonable.
Lim K. Poslovni putnici Malaysia, 29. lipnja 2014.
small but good location

good location, clean
5,3
Alvikn P. Grupe Singapore, 16. ožujka 2014.
It's was a last min check in hotel .

The reception is friendly and help us.
5,7
I miss my flight and the only affordable hotel that i could check in is Forson Hotel. Hard beds with minimum fixture for the hotel, more like a motel
Yih M. Parovi Malaysia, 1. ožujka 2014.
Forson Hotel

normal
4
Lai S. Parovi Singapore, 28. veljače 2014.
Just ok for a night stay..

Affordable, close to casino,
4,7
Small room with minimum amentities, low floor, walking distance to casino and my favorite roasted duck restaurant.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Forson Hotel MakaoForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - RecepcijaForson Hotel Makao - UlazForson Hotel Makao - OkružjeForson Hotel Makao - PredvorjeForson Hotel Makao - Interijer hotelaForson Hotel Makao - Interijer hotelaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Eksterijer hotelaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07