ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Forson Hotel

No 579 and 583 San Maa Lou, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Recepcija Forson Hotel Makao - Ulaz Forson Hotel Makao - Okružje Forson Hotel Makao - Predvorje Forson Hotel Makao - Interijer hotela Forson Hotel Makao - Interijer hotela Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Eksterijer hotela Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba
Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,9

od 235recenzija

Vrijednost za novac:
5,6
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,8
Udobnost/standard sobe:
5,6
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (235)
Razvrstati po:
Catherine K. Grupe United States of America, 30. srpnja 2014.
Good stay

Location
6,7
Great location. Smell of smoke when we first entered but otherwise comfortable
Parovi 22. srpnja 2014.
the hotel is convenient but not that quiet.

clean the bed is comfortable and the staff are good
7,3
My stay was not bad and u get what u get for so for the price I think it is reasonable.
Lim K. Poslovni putnici Malaysia, 29. lipnja 2014.
small but good location

good location, clean
5,3
Alvikn P. Grupe Singapore, 16. ožujka 2014.
It's was a last min check in hotel .

The reception is friendly and help us.
5,7
I miss my flight and the only affordable hotel that i could check in is Forson Hotel. Hard beds with minimum fixture for the hotel, more like a motel
Yih M. Parovi Malaysia, 1. ožujka 2014.
Forson Hotel

normal
4
Lai S. Parovi Singapore, 28. veljače 2014.
Just ok for a night stay..

Affordable, close to casino,
4,7
Small room with minimum amentities, low floor, walking distance to casino and my favorite roasted duck restaurant.
Doreen Y. Grupe Singapore, 3. veljače 2014.
Expensive Stay

Nothing
4
Super overprice for such a budget stay maybe is due to festive season. but i will definitely not coming back.
Kit Y. Obitelji sa odraslom djecom China, 3. veljače 2014.
Nice staff but uncomfortable environment

Staff
5,7
Wai C. Parovi Hong Kong, 31. prosinca 2013.
cheap and old

cheap, convenient, small
3
uncomfortable overall for the small room and dirty towel, though with re-decor but still too old for the money, just because it locate in the city center, but it is noisy and crowded; not suitable for family with children; better try another one with a higher budget
Abdul R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. prosinca 2013.
Nice and friendly

Location price and cleanliness
6,3
Nice stay. Hotel location right 8n the centre ofvthe city. There is one halal chinese food restorant nearf the hotel and another halal indonesian restorant about 10 minutes walk from the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Forson Hotel MakaoForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - RecepcijaForson Hotel Makao - UlazForson Hotel Makao - OkružjeForson Hotel Makao - PredvorjeForson Hotel Makao - Interijer hotelaForson Hotel Makao - Interijer hotelaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Eksterijer hotelaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04