Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Forson Hotel

No 579 and 583 San Maa Lou, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Kupaonica Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Recepcija Forson Hotel Makao - Ulaz Forson Hotel Makao - Okružje Forson Hotel Makao - Predvorje Forson Hotel Makao - Interijer hotela Forson Hotel Makao - Interijer hotela Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Gostinjska soba
Forson Hotel Makao - Gostinjska soba Forson Hotel Makao - Obližnje atrakcije Forson Hotel Makao - Obližnje atrakcije Forson Hotel Makao - Obližnje atrakcije Forson Hotel Makao - Obližnje atrakcije Forson Hotel Makao - Obližnje atrakcije
Područje Grad Macau Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,9

od 263recenzija

Vrijednost za novac:
5,6
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,8
Udobnost/standard sobe:
5,6
Hrana/objedi:
4,8
Sve recenzije (263)
Razvrstati po:
Junghyun L. Poslovni putnici South Korea, 25. svibnja 2015.
that is resonable price and good location

place
6,7
Forson hotel is good. Nice location. However they really can't speak English. Everyone! Do you wanna talk with them? just give up. But old lady~ really kind and nice I wanna give a 5 star to her for her service. she can't speak English but service was awesome!! If I go to Macau? I will stay there again
Aldwin C. Grupe Philippines, 2. svibnja 2015.
Look for better accommodation

Location
4
Need to look for better hotel
Tio S. Parovi Indonesia, 24. travnja 2015.
small but good location. staff friendly.

location.staff and good bed.not bad.
7,3
Nice. Only toilet a bit too open. Transparency can see outside.
Corey T. Parovi Australia, 19. ožujka 2015.
Happy customers

Cleanliness, location & quiet on a busy street during night time.
7,3
I'm more than happy to stay at this hotel when I next visit. Keep up the good work Agoda!!!
John C. Parovi United States of America, 2. veljače 2015.
Great location, budget room, apathetic staff.

1. Location 2. Value 3. Wifi
7
Janette B. Parovi Philippines, 20. prosinca 2014.
Just okey hotel

Nothing i can think of
4,3
Just stayed for hours and went to my cousin's apartment
Romeo V. Parovi Philippines, 22. studenog 2014.
experience

cleanliness and accessibility to main shopping site like the senado square.
7
it was pleasant though the hotel staff had difficulty communicating in english.
Robert L. Solo putnici Australia, 18. studenog 2014.
Located near Senado Square

Value, location, staff
9,3
Located in close proximity to Senado Square. A very good, economy-standard hotel. Room cleanliness excellent. Would stay again.
Ellen J. Poslovni putnici Philippines, 28. listopada 2014.
Worse Hotel Ever
3
Nightmare.The rooms smells of cigarette and the staff are not friendly. This is ghe most disgusting hotel I ever seen and I will never come back again.Dont believe to their ads. Maybe you can tolerate the place if only the staff is friendly and helpful.They are arrogant,not helpful at all. And they dont have concerns to their guest. I will never recommend this hotel.
Alberto C. Solo putnici Portugal, 22. rujna 2014.
In central

Easy to acess, in central, cheap
3,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Forson Hotel MakaoForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - KupaonicaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - RecepcijaForson Hotel Makao - UlazForson Hotel Makao - OkružjeForson Hotel Makao - PredvorjeForson Hotel Makao - Interijer hotelaForson Hotel Makao - Interijer hotelaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Gostinjska sobaForson Hotel Makao - Obližnje atrakcijeForson Hotel Makao - Obližnje atrakcijeForson Hotel Makao - Obližnje atrakcijeForson Hotel Makao - Obližnje atrakcijeForson Hotel Makao - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E05