ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fort Ilocandia Resort Hotel

Brgy. 37 Calayab, Laoag, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Bazen Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Bazen Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Ulaz Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela
Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba
Područje Laoag Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 153recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (153)
Razvrstati po:
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 31. listopada 2014.
Very Good Hotel

Rooms, Food, Casino
8
Edgar S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. listopada 2014.
I will definitely book again

Very classy. Very nice environment. Nice rooms and staff very helpful
7,3
Ma D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. listopada 2014.
Fort Ilocandia

The area, facilities and staff
10
Our stay was very good. Spanning 77 hectares, it is a vacation in itself. My entire family was able to go to a beach, a zoo, a pine forest, a Spanish-Moroccan villa and a pool. On top of all these is the unrivalled Filipino hospitality extended by everyone from the hotel driver to the valet, to zookeepers.
Michelle L. Grupe Philippines, 15. listopada 2014.
E-sesh weekend

We booked for a standard room but gave us a free upgrade since there's no available standard room that day. The staffs were very helpful since we had a brought a lot of things. Comfy bed.
8,3
Great! Would love to go back soon.
Erlyn D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. listopada 2014.
Fort Ilocandia Rocks, Cannot wait to be back again

Food, Pool and Staff
9,7
Awesome and great!
Margie R. Obitelji sa malom djecom United States of America, 11. rujna 2014.
Great hotel

Location Amenities casino
9,7
We always stay here whenever we go to the north.. Always satisfying and accommodating.. Complete amenities and friendly staff.
Margie R. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 11. rujna 2014.
Complete hotel

Amenities casino clinic
10
Very nice.. My grandma had an accident and the nurse was very accommodating and easily available to assist us. Very friendly staff!
Margie R. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 11. rujna 2014.
Complete hotel

Amenities location friendly staff
10
Superb!!! The staff are well trained, accommodating and very generous to extend assistance
Kathleen A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. kolovoza 2014.
Fort Ilocandia

Staff, Room Space, Activities
9
I like the fact that I never got bored there. Transactions are fast and clear. Food was good enough taste and servings. Awesome stay! I'd definitely go back!
Albert L. Parovi Australia, 16. kolovoza 2014.
Quality 5 star stay

Staff attention, cleanliness of entire area, food standards
8,3
A wonderful stay at a beautiful 5 star large complex with its own beachfront area as a bonus. A bit distant from the main town area but food prices while dining there were still reasonable. Attention from the staff was almost overwhelming...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fort Ilocandia Resort Hotel LaoagFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - BazenFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - BazenFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - UlazFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - RestoranFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - RestoranFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B02