ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fort Ilocandia Resort Hotel

Brgy. 37 Calayab, Laoag, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Okružje Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Bazen Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Bazen Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Ulaz Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela
Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotela Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba Fort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska soba
Područje Laoag Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 158recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (158)
Razvrstati po:
Franco B. Parovi Philippines, 14. prosinca 2014.
Awesome

Good food,very nice accommodation,very nice facilities
10
Best hotel i ever been so far
Chrisrian B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. prosinca 2014.
quite a trip

ambiance, facilities, rooms
6
Its was a long drive but it was all worth the pain
Chrisrian B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. prosinca 2014.
fun trip

food, ambiance and the pool
7
The long ride was worth the trip. We had a wonderful time
Kristine A. Parovi Philippines, 3. prosinca 2014.
worth the time away from work

big pool,palms bar,room with balcony,private beach
7,3
Worth the price and a great way to relax. It's a big resort so find time to explore there great amenities.Food was alright,staff were accommodating,got a free shuttle to airport,with atm machine onsite,endless walking on their own private beach,ride the atv and gamble in the casino.It's pretty far from the main city so you can enjoy being isolated.I will definitely be back here.
Salvador S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. studenog 2014.
Nice hotel, glad to see that they renovated

The old world architecture, charm and vast open space.
8,3
Our stay was very enjoyable, the kids had a blast playing in the big gardens and the wide open spaces. The food in the hotel was very good, although we ate out in laoag most of the time when we explored the area. It was nice to see that they renovated the rooms since our last stay.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 31. listopada 2014.
Very Good Hotel

Rooms, Food, Casino
8
Edgar S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. listopada 2014.
I will definitely book again

Very classy. Very nice environment. Nice rooms and staff very helpful
7,3
Ma D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. listopada 2014.
Fort Ilocandia

The area, facilities and staff
10
Our stay was very good. Spanning 77 hectares, it is a vacation in itself. My entire family was able to go to a beach, a zoo, a pine forest, a Spanish-Moroccan villa and a pool. On top of all these is the unrivalled Filipino hospitality extended by everyone from the hotel driver to the valet, to zookeepers.
Michelle L. Grupe Philippines, 15. listopada 2014.
E-sesh weekend

We booked for a standard room but gave us a free upgrade since there's no available standard room that day. The staffs were very helpful since we had a brought a lot of things. Comfy bed.
8,3
Great! Would love to go back soon.
Erlyn D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. listopada 2014.
Fort Ilocandia Rocks, Cannot wait to be back again

Food, Pool and Staff
9,7
Awesome and great!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fort Ilocandia Resort Hotel LaoagFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - OkružjeFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - BazenFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - BazenFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - UlazFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Gostinjska sobaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - RestoranFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - RestoranFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Eksterijer hotelaFort Ilocandia Resort Hotel Laoag - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A04