Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Four Points By Sheraton Kuching Hotel

Lot 3186-3187 Block 16 KCLD, Jalan Lapangan Terbang Baru, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Apartman Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Apartman Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Apartman Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Apartman Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Apartman Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Apartman Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Predvorje Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Predvorje Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Sadržaji Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Sadržaji Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Sadržaji Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Sadržaji
Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Sadržaji Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Dvorana za fitness Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Bazen Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Pub/salon Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Restoran Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Restoran Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Restoran Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Hrana i piće Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Kafić Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Kafić Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Okružje Four Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 435

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 734recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (734)
Razvrstati po:
Isaac N. Poslovni putnici Malaysia, 4. srpnja 2014.
Just a normal hotel staying

Spacious, quiet, near to airport
6,7
Soon K. Grupe Malaysia, 30. lipnja 2014.
The room is very nice and comfortable.

The hotel room is very clean and comfortable. The staff very friendly. Good service.
7,7
I love it and going to tell my friends about this hotel.
Wai C. Grupe Malaysia, 30. lipnja 2014.
Pleasant

Ok ok ok
7,3
Mohanadevan R. Poslovni putnici Malaysia, 24. lipnja 2014.
Good

Clean, Location, Clean
8,3
Good
Ching Y. Grupe Malaysia, 24. lipnja 2014.
Affordable price.

Price.
6
Acceptable. The washroom is flooded after shower.however I like that the room is big.
Mohd S. Parovi Malaysia, 23. lipnja 2014.
convenient near to the airport

cozy room, big bed and friendly staff
7
it was a relaxing stay for me because it was outside of kuching town but near to the airport, i dont have to rush to the airport.
Saliza H. Solo putnici Malaysia, 22. lipnja 2014.
It was a ggod & freindly hotel

near to the airport, near to the shops & near to the food stalls & local restaurant
10
It was nice & comfortable and near to the airport. The view is fantastic.
Kok M. Grupe Malaysia, 21. lipnja 2014.
Nice hotel but need improve

Location, environment, clean
5,7
Everything is good but the air cond was not cool. The bed is not so comfort to sleep.
Twee K. Poslovni putnici Malaysia, 19. lipnja 2014.
Quiet and comfortable

1. Location outside town , near airport 2. Clean and spacious rooms 3. NON SMOKING HOTEL
7
Comfortable..no complains
Kok P. Poslovni putnici Malaysia, 19. lipnja 2014.
Overall is good, superb location

clean, quiet, 5 mins to airport
8
Good, just that no free internet provided. room to lift distance will be a little bit far :) overall, nice for business trip and save time to rush to airport as my flight is 9.30pm, i can depart from hotel at 8.30pm and i still have to wait in the airport.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Four Points By Sheraton Kuching Hotel KuchingFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - ApartmanFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - ApartmanFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - ApartmanFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - ApartmanFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - ApartmanFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - ApartmanFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - PredvorjeFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - PredvorjeFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - SadržajiFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - SadržajiFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - SadržajiFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - SadržajiFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - SadržajiFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Dvorana za fitnessFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - BazenFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Pub/salonFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - RestoranFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - RestoranFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - RestoranFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Hrana i pićeFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - KafićFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - KafićFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - OkružjeFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeFour Points By Sheraton Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A02