ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Four Seasons Hotel Singapore

190 Orchard Boulevard, Voćnjak, Singapur 248646 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotela Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržaji Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana
Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Restoran Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen
Područje Voćnjak Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 378recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (378)
Razvrstati po:
Warren G. Parovi Australia, 13. rujna 2014.
Outstanding hotel and service

Quality of service, size of rooms, quality of hotel and facilities overall
9,3
We had a great stay at Four Seasons Singapore - it is a great hotel and would not hesitate to stay there again
Susiawati D. Poslovni putnici Indonesia, 10. rujna 2014.
Great for Business

The staff were extremely helpful. Rooms were very comfortable and the wifi signal was very strong. A great place to have business meetings at the lounge or the cafe.
9
Just great.
Emir R. Solo putnici Malaysia, 1. rujna 2014.
Four Seasons Singapore

Staff, comfort, ambience
10
Xuekun L. Solo putnici China, 31. kolovoza 2014.
Elegant Hotel

Spacious room, comfortable bed, nice staff
9
Quiet location in the central area. Located in a small street surrounded by a few shopping malls. Very nice staff and comfortable bed. Spacious room.
Emir R. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2014.
Transit

Staff, staff, staff
9,3
Ehab A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 22. kolovoza 2014.
No Quran Book

room
7,3
- the taxi take forever to get one - they included a bible for reading, a budda book, and a little note saying, if you need the Quran book, please call us???!!!
Jaekil O. Obitelji sa malom djecom South Korea, 19. kolovoza 2014.
fantastic in every aspects

quality of restaurant breakfast, room cleaning, and information desk
10
wonna to revisit soon
Kazuyoshi K. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 12. kolovoza 2014.
Four Seasons Hotel Singapore

Clean, Comfortable and Reasonable price
9,3
Daisy B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. kolovoza 2014.
As expected from a 5-star hotel

Hotel Condition/Cleanliness, Food/Dining, Room Comfort/Standard
9,3
Bennett Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. srpnja 2014.
Rooms was spacious and the bed was very confortab.

Location, big room , and the bathroom
7
Pleasant stay but had a bad experience with the doorman many times. As I am pushing a stroller, obviously it is difficult for me to open the door while pushing the stroller. On all occasions , the doorman did not once help to keep the door open and to my surprise there were no other guest around. So...../

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Four Seasons Hotel Singapore SingapurFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržajiFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RestoranFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržajiFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RestoranFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Spa centarFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A08