Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Four Seasons Hotel Singapore

190 Orchard Boulevard, Voćnjak, Singapur 248646 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotela Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon
Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržaji Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Restoran Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Spa centar
Područje Voćnjak Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 430recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (430)
Razvrstati po:
Feng J. Obitelji sa odraslom djecom China, 23. kolovoza 2015.
High standard hotel with cheap price!

1.Good location. 2.good room space, quite big. 3. High standard service
9,7
In my impression, Four Seasons hotel should be quite expensive, but this time I got very good price from Agoda. Four Seasons Hotel has the very high standard service level and big room space, which is very good experience, the bed is very comfortable, location is very good. I will recommend it to my friends.
Prijavi ovu recenziju
Xueru G. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 18. kolovoza 2015.
Perfect!!!

excellent staff performance, room fomfort, hotel leanliness
2
enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Wai C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 4. kolovoza 2015.
Good hotel with good quality

Staff performance, good food, nice room
9,3
The stay was pleasant even just for one night. The staff are helpful and the room is clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Thomas H. Poslovni putnici Australia, 1. kolovoza 2015.
Nice Hotel, Extras will cost you an arm and a leg

Location, Condition, Prestige
6,7
The Four Seasons Hotel is nicely decorated throughout, although ageing. The rooms are a decent size, very clean and materials used for the bedding etc. are top quality as you would expect from a the Four Seasons group. The problems start when you want the added extras ... In room water bottles cost SGD$12++, a cappuccino from room service cost SGD$15++. Basic barely useable Wi-Fi was included in the price of the room, however, if you wanted faster internet you need to spend and extra SGD$25++ a day. Don't get me wrong, the hotel, service, décor is great, but rationalising spending so much for extras which cost you a fraction of the price once you step outside the hotel is a big ask.
Prijavi ovu recenziju
Debby T. Grupe Indonesia, 30. srpnja 2015.
high class

comfort, staff friendly, good food
7,7
Prijavi ovu recenziju
Niraj J. Obitelji sa malom djecom India, 21. srpnja 2015.
stay

room , club facilyies and child friendly
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ugyen R. Solo putnici Bhutan, 21. srpnja 2015.
fabulous

the cleanliness, the staff and room comfort
10
Prijavi ovu recenziju
Catherine L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Every thing was perfect

room, service, Chinese restaurant
9,7
The room is so nice and comfortable, the workers are friendly
Prijavi ovu recenziju
Maria R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
I'm very happy with the staff and rooms.

Room cleanliness, attentive staff,
9
Prijavi ovu recenziju
Amher D. Solo putnici Australia, 19. srpnja 2015.
Fabulous

Class decadent and location
9
Fabulous
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Four Seasons Hotel Singapore SingapurFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržajiFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RestoranFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Spa centarFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - VrtFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RecepcijaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - KafićFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07