ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Four Seasons Hotel Singapore

190 Orchard Boulevard, Voćnjak, Singapur 248646 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržaji
Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Restoran Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Restoran
Područje Voćnjak Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 357recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (357)
Razvrstati po:
Kazuyoshi K. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 12. kolovoza 2014.
Four Seasons Hotel Singapore

Clean, Comfortable and Reasonable price
9,3
Ruben S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. srpnja 2014.
Comfortable.

Location .. location.. location
9,7
Sim P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. srpnja 2014.
comfortable

friendly staff,nice room and great breakfast
7,7
overall is great, friendly staff good breakfast and comfortable room. Just the location is not convenient,have to walk around 10 mins to reach orchard road.
Sing W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 13. srpnja 2014.
Excellent service, beyond the expectation

Extremely well trained staff who were very helpful and friendly. Staff at the gym level were so caring, polite. Staff at the front desk were helpful upon to some special requests. Decent change room.
9
It was an excellent experience in the stay. All staff were very well trained and provided an impressive service. Two things bothered me were, the roof top pool was under renovation ( bad timing) and the mattress was too soft that gave me back pain for days. However, Four Seasons Singapore is an absolutely five star hotel and I would love to share this experience to friends and family.
Mikael C. Solo putnici Philippines, 13. srpnja 2014.
Great stay at a wonderful hotel

Large luxurious rooms, great location, attentive service
9,7
Addams L. Solo putnici Taiwan, 30. lipnja 2014.
super conformable

nice service
8,7
Asad M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 30. lipnja 2014.
Amazing

Very Friendly Staff, Location and perfect food
8,3
Couldn't be better. All thumbs up
Asad M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 29. lipnja 2014.
Amazing

Friendly staff, Location and great food
8,3
Very Pleasant
Azizah M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 26. lipnja 2014.
Nice hotel and friendly staff

Nice location, rooms and great breakfast
9,3
Jasmine C. Parovi Malaysia, 20. lipnja 2014.
We'll cared for

Attentive staff
8
Just want to comment about the staff in this hotel. I've never come across a hotel where they are so attentive to my needs. Even hotel brands from similar category, they have not surprised me this much with their attention to details. While I was out having lunch, the housekeeping people came. They nicely replaced my magazine that I've used as mouse pad with a proper one. Something that never occur to me at all. Then when they noticed the cables on my table was everywhere, they tie my cables with a cable clip. Ensuring that my table is neat and comfortable to work with. When checking out, their bellboy checked if we require a cab when retrieving our luggage from our room. We didn't follow him to lobby immediately but I think they take make effort to check and once we're done with check out, our bags are already in the car boot. So we just need to ensure that the bags are all there in the boot and jump into the cab. All these are done without being asked. It's really good that we don't have to keep giving instructions or prompt anyone to do so. Keep up the good work! The only downside about this place is the breakfast buffet. It's spread isn't great maybe because there aren't a lot of guests that take up this option but there are still room for improvement on the spread.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Four Seasons Hotel Singapore SingapurFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržajiFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RestoranFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3B07