Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Four Seasons Hotel Singapore

190 Orchard Boulevard, Voćnjak, Singapur 248646 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Apartman Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotela Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Predvorje Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana
Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Restoran Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Bazen Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Four Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržaji
Područje Voćnjak Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 411recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (411)
Razvrstati po:
Mohammad A. Grupe Kuwait, 25. travnja 2015.
disappointed

location
6,7
the manager wasn't flexible I paid for an extra bed and I didn't use it , so i asked for a break fast and he refused to give me (the break fast cheaper than the bed ) the is no hose for the toilet
Emir R. Solo putnici Malaysia, 22. travnja 2015.
Simplicty in Luxury

Class, quality, service
10
Natalia T. Solo putnici Indonesia, 18. travnja 2015.
Great location

Great Location, big room, nice decor
7,7
uneventful. Staff wasn't very accomodating. Food is mediocre. Carpet in the room smells.
Erlin W. Parovi Indonesia, 14. travnja 2015.
We are satisfied enough stay at four season

Good at service, clean and comfort
7,7
Nice
Rolando C. Parovi Philippines, 4. travnja 2015.
An Unforgettable Singapore Experience

Service with a more personal touch, hospitable and courteous staff, well maintained world class facilities
9,7
It was awesome! the staff were courteous and friendly especially Miss Mariana , the guest relations officer. She was very thoughtful and accommodating. When we mentioned that we very tired because of the long journey, she offered us mango cranberry juice for refreshment and even surprised us with a small cake and greeting card on our anniversary during our stay there. The location of the hotel was strategic since it's just adjacent to the Orchard MRT station at the ION and Wheelock place. The room is spacious and very clean.
Sanoh R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 31. ožujka 2015.
Service

Excellence service
9,3
Sekundariyadi S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. ožujka 2015.
Excellent staff friendliness

Staff friendliness, clean and spacious room, great location
9,3
We would definitely stay again next holiday in Four Seasons
Wika K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. ožujka 2015.
good hotel

services, understanding and clean
8
Satisfied and happy
Tzu-Chi L. Grupe Taiwan, 15. veljače 2015.
Great hotel

Service, friendly staff, comfortable
9,3
Shums C. Parovi Sri Lanka, 3. veljače 2015.
home to come back to

beds, staff, cleanliness
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Four Seasons Hotel Singapore SingapurFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RestoranFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržajiFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RestoranFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Spa centarFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Dječji klubFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - VrtFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RecepcijaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - KafićFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3C04