Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Four Seasons Hotel Singapore

190 Orchard Boulevard, Voćnjak, Singapur 248646

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 446recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (446)
Razvrstati po:
S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2015.
Great place to stay

Extra bed for toddler without requesting. Comfy bed. Big bathroom.
9
Great experience. Fantastic staffs who are efficient. Super clean rooms.
Prijavi ovu recenziju
Yuanheng W. Poslovni putnici Singapore, 26. studenog 2015.
Truly a 5-star hotel.

Room comfort, hotel condition and location.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Levina E. Grupe Indonesia, 17. studenog 2015.
fantastic

design, comfort, luxury
8,3
feel overrate for this hotel
Prijavi ovu recenziju
Wai Y. Solo putnici Hong Kong, 25. listopada 2015.
Overrated

Good service, free wifi, prime location
8,3
Four season's Singapore is over-rated. The hotel and the room is old, particularly the washroom. In terms of amenities, cannot accept the hotel are providing shampoos, bath gel, and body lotion that is made in China. The comforter also has a bit of blood stain, though tiny but alarming. The good things are good service, free wifi and prime location but all in all doesn't justify the price
Prijavi ovu recenziju
Parichart P. Poslovni putnici Thailand, 24. listopada 2015.
Great hotel with very comfortable room

very comfortable room, comfortable ambience and great services
9
My stay at the Four Seasons Hotel was great. I like the best was the mattress and pillows that were so comfortable. I admire the person who do the purchasing a lot. overall, the room was great. I will come back again.
Prijavi ovu recenziju
Feng J. Obitelji sa odraslom djecom China, 23. kolovoza 2015.
High standard hotel with cheap price!

1.Good location. 2.good room space, quite big. 3. High standard service
9,7
In my impression, Four Seasons hotel should be quite expensive, but this time I got very good price from Agoda. Four Seasons Hotel has the very high standard service level and big room space, which is very good experience, the bed is very comfortable, location is very good. I will recommend it to my friends.
Prijavi ovu recenziju
Xueru G. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 18. kolovoza 2015.
Perfect!!!

excellent staff performance, room fomfort, hotel leanliness
2
enjoyable
Prijavi ovu recenziju
So K. Obitelji sa malom djecom China, 8. kolovoza 2015.
So far the club is gd.

Club, service, kids concern
8
So far gd!
Prijavi ovu recenziju
Wai C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 4. kolovoza 2015.
Good hotel with good quality

Staff performance, good food, nice room
9,3
The stay was pleasant even just for one night. The staff are helpful and the room is clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Thomas H. Poslovni putnici Australia, 1. kolovoza 2015.
Nice Hotel, Extras will cost you an arm and a leg

Location, Condition, Prestige
6,7
The Four Seasons Hotel is nicely decorated throughout, although ageing. The rooms are a decent size, very clean and materials used for the bedding etc. are top quality as you would expect from a the Four Seasons group. The problems start when you want the added extras ... In room water bottles cost SGD$12++, a cappuccino from room service cost SGD$15++. Basic barely useable Wi-Fi was included in the price of the room, however, if you wanted faster internet you need to spend and extra SGD$25++ a day. Don't get me wrong, the hotel, service, décor is great, but rationalising spending so much for extras which cost you a fraction of the price once you step outside the hotel is a big ask.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Four Seasons Hotel Singapore SingapurFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - PredvorjeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Pub/salonFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - BazenFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Rekreacijski sadržajiFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RestoranFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Spa centarFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - VrtFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - RecepcijaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - KafićFour Seasons Hotel Singapore Singapur - ApartmanFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeFour Seasons Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08