ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fragrance Hotel - Ruby

10 Lorong 20 Geylang, Geylang, Singapur 398 730 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Kupaonica Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Kupaonica Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Kupaonica Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska soba Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Eksterijer hotela Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Ulaz Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Recepcija Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Recepcija
Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Predvorje Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Predvorje Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Predvorje Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Predvorje Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Posao Centar Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Posao Centar Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Interijer hotela Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Okružje Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Okružje Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Okružje
Područje Geylang Broj soba: 168
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 4709recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (4709)
Razvrstati po:
Gunawan S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. siječnja 2015.
wifi coupon are not good
6
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Georges G. Poslovni putnici Switzerland, 19. siječnja 2015.
The location is not bad
4
The staff is clearly under-performing, just incredible. It was my second stay in this hotel after a bad firs experience. It was the last. The room was also not clean, hairs everywhere, including in the cups.
Chan P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. siječnja 2015.
Clean and cozy

1. not far from the MRT. 2.Clean & Fresh inside the room. 3. Staff very friendly & nice.
8
Rooms a little big small, but clean & cozy.
Carlo Y. Grupe Philippines, 17. siječnja 2015.
Just right

good price, quick check in, location is awesome
9
Didn't experienced any problem with my booking and accessibility wise
Anton A. Solo putnici Spain, 16. siječnja 2015.
adequate for an overnight

It had an adequate price, it was clean, and the rooms were comfortable
8,7
Cynthia T. Solo putnici Malaysia, 16. siječnja 2015.
Business style

room,ambience
6
entrance of hotel doesn't look cheap, got a free upgrade to executive room as no room available, toilet has a musky smell but overall room was well equipped
Abdullah A. Grupe Saudi Arabia, 14. siječnja 2015.
The worst area

clean,quit
7
i didn't know any thing about the area until I departured. The area around the hotel is worst.
Sirikanya W. Parovi Thailand, 13. siječnja 2015.
Comfortable

Location price
7,7
Well, staff are professional, kind hope to come back again
Debbie A. Parovi Philippines, 12. siječnja 2015.
a good stay

accesible,fully equipped, good service
8
it was quiet well checked in at 1200am then checkd out at 1200pm..stayed for 2 days it was comfortable
Netnipa B. Parovi Thailand, 11. siječnja 2015.
Nice staff

Near bus stop, nice staff, safe
6
the room was quite small, but it is okay of you just need the room to sleep at night. The staff were very helpful, we could leave our luggage before and after checkout. The environment around the hotel was not so nice as it is located in the red light area. Not suitable for children.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fragrance Hotel - Ruby SingapurFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - KupaonicaFragrance Hotel - Ruby Singapur - KupaonicaFragrance Hotel - Ruby Singapur - KupaonicaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Eksterijer hotelaFragrance Hotel - Ruby Singapur - UlazFragrance Hotel - Ruby Singapur - RecepcijaFragrance Hotel - Ruby Singapur - RecepcijaFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - Posao CentarFragrance Hotel - Ruby Singapur - Posao CentarFragrance Hotel - Ruby Singapur - Interijer hotelaFragrance Hotel - Ruby Singapur - OkružjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - OkružjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - Okružje


AS-AGWEB-3B04