Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fragrance Hotel - Ruby

10 Lorong 20, Geylang, Singapur 398730

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 5693recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (5693)
Razvrstati po:
Thomas P. Poslovni putnici Indonesia, 29. travnja 2016.
OK
4
The S$48 promo price for an "executive" is very good value for money. The room is small but the bed was clean and comfortable, air con and shower good and there are basic coffee making facilities. However I had to extend for one night and the price shot up to S$102 (thru Agoda). I re-booked so I could stay in the same room but I felt the price, even for a Friday night, was bordering on extortion.
Prijavi ovu recenziju
Jeeraporn P. Parovi Thailand, 28. travnja 2016.
Nice hotel but it's a bit far from MRT. Nice room.
5
Even it's on red district zone but It's still safe for travelers. Price is not so expensive. Good for short stay.
Prijavi ovu recenziju
Jan P. Poslovni putnici Sweden, 26. travnja 2016.
The location is good, near a SMRT station.
6
The staff was very friendly.
Prijavi ovu recenziju
Ho H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 25. travnja 2016.
Ok
4,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Grace M. Parovi Philippines, 24. travnja 2016.
Comfortable Stay and Location is Superb
6,3
Convenient location, very near the bus stop, a few minutes walk to Aljunied MRT station and there are 24-hour food shops near the hotel. It's also 15 minutes away from 51 Old Airport Road Hawker Center. Check in was easy and the staff were friendly when we had questions. Would definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Khaing K. Grupe Myanmar, 18. travnja 2016.
Pretty good
3,7
A place good to stay
Prijavi ovu recenziju
Blomqvist H. Poslovni putnici Sweden, 18. travnja 2016.
Delivers as expected.
4,7
Good for a one night stopover.
Prijavi ovu recenziju
Dhospon T. Parovi Thailand, 18. travnja 2016.
NoteToe
5,3
Good place,near MRT, clean room.
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Parovi Malaysia, 17. travnja 2016.
OK
5
OK
Prijavi ovu recenziju
Dhospon T. Solo putnici Thailand, 17. travnja 2016.
good
6
Value for money and not far from landmark.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Fragrance Hotel - Ruby SingapurFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - KupaonicaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Gostinjska sobaFragrance Hotel - Ruby Singapur - RecepcijaFragrance Hotel - Ruby Singapur - RecepcijaFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - PredvorjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - Posao CentarFragrance Hotel - Ruby Singapur - Posao CentarFragrance Hotel - Ruby Singapur - Interijer hotelaFragrance Hotel - Ruby Singapur - OkružjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - OkružjeFragrance Hotel - Ruby Singapur - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07