Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kupaonica Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba
Područje KLCC Broj soba: 316
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3134recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (3134)
Razvrstati po:
Marina K. Parovi Croatia, 27. veljače 2015.
value for money

udobnost, pozicija
9,3
Victor X. Obitelji sa malom djecom Singapore, 30. lipnja 2015.
Great staff but could better in small areas

Location, size of room, kitchen
8,3
Generally, quite good. Nice big baby cot for our little one. Kitchen came with the necessary basic cooking appliances and tools. Apartment was located near Pavilion, a really great shopping mall. The downsides were that there were big bright advertising screens opposite our room which made the room a bit bright at night even with the curtains closed. Pillows were a bit too big but some may like it.
Walter V. Obitelji sa odraslom djecom Italy, 27. lipnja 2015.
poor safety

location, quality of foods, swimming pool
9,3
together with high quality of services provided by the residence. Hotel staff did give any support.
Gordon B. Parovi New Zealand, 26. lipnja 2015.
excellent Hotel would stay there again

quality accommodation- excellent staff- great location
9,3
We were impressed with this Hotel booked in from the 14/06/2015 till 16/06/2015 and returned for another stay from 23/06/2015 to 26/06/2015 excellent both times
Cia H. Parovi Malaysia, 21. lipnja 2015.
great customer service but bad food

customer service, everything provided by hotel room
5,3
First checked in at level 26 with nice city view, too bad that the air condition is not working. The room is small but everything provided is enough for light cooking. End up we need to changed room at 12am because the air condition is still not working well after the technical visit. The lady from customer service team is kind enough to upgrade our room to bigger room which in level 6 because there is no city view. I like the room in level 6 and it is comfortable but yet feel a bit disappointing because this trip is for celebration but we need to switch room due to the air condition failure. The breakfast is really terrible! I will rate -2 if allowed. Not much variety and it doesn't taste good. Not sure whether it is because of Ramadan but really disappointing with their breakfast buffet.
Song Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Wonderful and pleasant stay

Clean apartment, friendly staff, great location
9,7
Everything is wonderful. Cleanliness, breakfast, friendly staff, location all good. Will stay in Fraser Place again next time we go KL
Peter C. Parovi Australia, 20. lipnja 2015.
loved it

It is in a great location. The rooms are bright and modern. Staff are friendly and helpful.
9,7
My room was huge. I love how bright and fresh it was. It had ceiling fans which was a bonus as I dont like AC. Close to KLCC and all my favourite eating places. Close to transport as well. I will stay here agiain.
Nee S. Grupe Malaysia, 20. lipnja 2015.
Location is good, room is big

Space N clean
7
Harris J. Parovi Singapore, 19. lipnja 2015.
Location. Contemporary Design. Great staff

Location. Contemporary Design. Great staff
9,7
We were here February 2015, and several times before. This is THE CHOICE hotel for us. Location - 10 minutes to KLCC, 15 minutes to Bukit Bintang Reception - fantastic, warm, friendly, professional Room and Bath - large, spacious clean. Breakfast - continental breakfast with rotating Asian options. Gym - they fixed lot of equipment, and now in better shape. Pool - great, and quiet on most days.
Jianyun X. Parovi China, 19. lipnja 2015.
Good location

Location, quality foods, clean room
7,3
We spend 3 nights at Fraser, and are quite satisfied with its loacation, very close to twin towers. The breakfast was also good, not very divisified but the quality is good, and room was very clean. The only disappointment was the staff's performance, and they weren't really very helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KupaonicaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BifeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkon/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkon/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkon/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba

recenzije korisnika - Fraser Place Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01