ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kupaonica Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba
Područje KLCC Broj soba: 316
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2866recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2866)
Razvrstati po:
Mohammed F. Obitelji sa malom djecom South Sudan, 24. veljače 2015.
amazing, professional staff, clean place

staff, location, food
9,7
Amazing
Yu Z. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. veljače 2015.
Review of Fraser place KL

Room condition, location, cleaness
9,7
I will be back again to this hotel. Owesome
Gaurav K. Obitelji sa malom djecom India, 21. veljače 2015.
An awesome place to live in

Food, location and comfort
10
A good place to stay Leisurely
Ho K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. veljače 2015.
good I am very satisfiedzx

room ok food ok service is ok
10
Sarah K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. veljače 2015.
accessible to all central area.

location is the best
8
Overall worth every single cents
Eda Z. Grupe Malaysia, 20. veljače 2015.
We had a great time

Location, clean & fast check-in
9,3
The reception girl is nice n helpful. I was able to check in early. Really appreciate it..the room is clean. Ample space for me n our guest. I love the pillow...comfy pillow and bed. We checked-in 1 bedroom deluxe suite. 4min walk to Suria KLCC.
Nyeo L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. veljače 2015.
overall is good. breakfast with not much choices.

location is very near to KLCC with walking distance.
7,7
We stay in one bedroom apartment. The room is large with fully furnished. It was comfortable and feel like home. Clean is the must in important for us with younger kids.
Harris J. Parovi Singapore, 15. veljače 2015.
Great ambiance. Great service. Great Stay

Location. Spacious and Clean Room. Near public transport and shopping
9,3
This is a repeated stay. Once again great location. Great staff - warm and helpful. However, the breakfast spread could have had a bit more variety. This time round, the Sunday's Nasi Lemak was not as great. And several gym equipment needed repairs.
Foon Y. Parovi Malaysia, 15. veljače 2015.
Comfortable stay

Great customer service, really clean unit and strategic location
9
this was my first stay at this establishment, and I had nothing but the most pleasant experience here. Kudos must be given to all the hotel staff, especially the front desk staff, who are courteous, efficient and friendly. The unit is clean, and comfortable, the bathroom, especially, looks really clean and appealing. I definitely recommend this place to everyone
Mohamed F. Parovi Singapore, 15. veljače 2015.
Satisfied cutomer

Cleanliness, location, room comfort
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KupaonicaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06