ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kupaonica Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija
Područje KLCC Broj soba: 316
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2704recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2704)
Razvrstati po:
Jeremiah C. Poslovni putnici Singapore, 17. prosinca 2014.
Excellent stay

Cleanliness, spacious, luxurious
9
It was fantastic. Every was good except for the food. The range of food available is quite small during breakfast, which was the only downside.
Edgar T. Grupe Singapore, 16. prosinca 2014.
Great Time at Fraser Place

Spacious, Close to the places of interest, Great service
9,3
Had a great time and a pleasant stay.
Nurulsyahidah D. Obitelji sa malom djecom Singapore, 16. prosinca 2014.
excellent stay for families

Breakfast, Amenities, Spacious and clean rooms
9,7
I was extremely satisfied with my stay there. Will go back again with families and friends definitely.
Yudi A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. prosinca 2014.
room was comfortable & good location

room , location and value for money
9
Huilan L. Obitelji sa malom djecom China, 14. prosinca 2014.
The room is huge and comfortable.

Clean
9,3
We recommend it. But the front desk works very slow. We have to wait for a long time every time. The elevator is too too slow. When we checked in, it is about 1:00pm. we were told that the room not ready yet (we have an infant with us). But Check out time is 12:00. When we came back at 5:00pm, we waited about 20 minutes to know our room number. Anyway, the room is huge and very clean. We like it very much.
Satucahaya L. Solo putnici Indonesia, 14. prosinca 2014.
An underrated hotel

really comfort room, great location, and best value for money
9,3
I had a great time staying at Fraser Place. the location is really good. the room is comfort, big, and everything is so clean. warm staff and quiet atmosphere.
Christopher A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. prosinca 2014.
Excellence in all aspect

cleanliness, big space. good location
9,7
it was superb. really enjoyed it and had lots of relaxation at the spas.
Shamsul Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
Nice & Spacious

Location, Complimentary facilities & Spacious room
7
Nice & modern room with plenty of complimentary facilities. The only setback was room not available even its already 3pm. Overall will return back.
Vijay K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
Clean, organize and good location

Location, staff and clean room
8,3
Apart than slow lift, i have no complain. The room is clean and well organized. The breakfast is to satisfactory. Location is near to KLCC and centrally located. The staff is always helpful.Will definitely stay at this place again.
Emma V. Parovi Australia, 12. prosinca 2014.
Worlds comfiest beds

The rooms, the beds and the staff
9
Very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KupaonicaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01