Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kupaonica Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba
Područje KLCC Broj soba: 316
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3058recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (3058)
Razvrstati po:
Marina K. Parovi Croatia, 27. veljače 2015.
value for money

udobnost, pozicija
9,3
Mark B. Parovi United States of America, 22. svibnja 2015.
Excellent hotel

location room food
10
Ronnie K. Solo putnici Malaysia, 17. svibnja 2015.
one of the best hotel I have ever stay..

facilities, spacious room, quality
10
I love this hotel very much.. its only five minutes walk to klcc... the hotel itself has almost everything u want.. the kitchen is ready to cook.. with all necessary appliances and kitchenware... the bed is so comfortable and huge.. the spa sauna pool are awesomes.. the breakfast was good too.. will definitely come back again with my husband and kid..
Livio A. Solo putnici Italy, 17. svibnja 2015.
Affordable luxury accommodation in the heart of KL

Location, Price, Quality of the accommodation
9,3
Very pleasant, relaxing and meet all expectations.
Benjamin C. Solo putnici Malaysia, 16. svibnja 2015.
Latest recent stay at wonderful Fraser Place KL

Big room, comfortable bed & its level 18
9
Was upgraded during check-in from studio room to one room apartment. Best of all was put up at the newer block where the set of lift here function faster than the old block. Enjoyed my stay and would stay here again in future.
Wayne M. Parovi New Zealand, 13. svibnja 2015.
Cannot fault

We loved the spacious rooms courtesy of the staff and convenience of the location
10
We cannot fault Fraser place Plus recommend it to anyone
Vineet M. Poslovni putnici Australia, 12. svibnja 2015.
Brilliant Property

Location, Service and Comfort
9,7
Love staying here since it is in between Pavilion mall and Suria KLCC. Plenty of food joints at the doorstep and service exceeds expectation. Just for breakfast they can do with more variety.
Merian L. Parovi Malaysia, 11. svibnja 2015.
Value for money.

Spacious room & comfy. Good & attentive staff.
8
Tan T. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2015.
Awesome and Strong Recommended Hotel

Location, Cleanliness, Nice Facility
9,7
I stay at Fraser Place for my seminar at KLCC which is 5 min walk from hotel. There many choice of restaurant and lounge around the area and giving me and wife a good memorable experience. I will definitely strongly recommended this hotel to all my friends and other peoples. Awesome hotel facility, service and staff. You all must stay here if come visit to KL
Fareed S. Poslovni putnici Malaysia, 7. svibnja 2015.
Awesome Place

nice,modern.friendly
8
This is my second stay here. Ive stayed in Melbourne fraser place. Nice place. almost similar design to Kl frader place

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KupaonicaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BifeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkon/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkon/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkon/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba

recenzije korisnika - Fraser Place Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3B08