ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kupaonica Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazen Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba
Područje KLCC Broj soba: 316
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2876recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2876)
Razvrstati po:
Marina K. Parovi Croatia, 27. veljače 2015.
value for money

udobnost, pozicija
9,3
Florian L. Poslovni putnici France, 28. veljače 2015.
Good service apartment, well located in KLCC

location, room, convenient
7,3
Very good in the overall. Room are spacious, convenient and clean. Quality and freshness of the Buffet breakfast food is not that great but is is OK. We had to wait 30 minutes for the check out. Only 2 desks for check in and check out. Perhaps there could be a 3rd desk and assign one only for check in and 2 for check out.
Steve S. Obitelji sa malom djecom Australia, 27. veljače 2015.
Better than expected

location, room, pool,
9,7
Highly recommended, great value, fantastic location. Check in / check out very efficient with friendly helpful staff. Try the Japanese restaurant below for a tasty good deal :) I'll be staying again here next time for sure.
Mohammed F. Obitelji sa malom djecom South Sudan, 24. veljače 2015.
amazing, professional staff, clean place

staff, location, food
9,7
Amazing
Jeffrey T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Ok
9,3
Very good
Yu Z. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. veljače 2015.
Review of Fraser place KL

Room condition, location, cleaness
9,7
I will be back again to this hotel. Owesome
Gaurav K. Obitelji sa malom djecom India, 21. veljače 2015.
An awesome place to live in

Food, location and comfort
10
A good place to stay Leisurely
Ho K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. veljače 2015.
good I am very satisfiedzx

room ok food ok service is ok
10
Sarah K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. veljače 2015.
accessible to all central area.

location is the best
8
Overall worth every single cents
Eda Z. Grupe Malaysia, 20. veljače 2015.
We had a great time

Location, clean & fast check-in
9,3
The reception girl is nice n helpful. I was able to check in early. Really appreciate it..the room is clean. Ample space for me n our guest. I love the pillow...comfy pillow and bed. We checked-in 1 bedroom deluxe suite. 4min walk to Suria KLCC.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KupaonicaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba

recenzije korisnika - Fraser Place Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A08