Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 650recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (650)
Razvrstati po:
Jonathan S. Parovi New Zealand, 13. veljače 2016.
Lovely clean hotel and pool area with great staff

Room, food,spa and pool
9
The stay was great hotel has a very new feel about it still and staff are friendly yet not obtrusive.The pool and gym area is first rate large pool biggest spa I've ever used and sauna.Room was very clean all over and mini bar actually not bad prices.The heirloom was very nice food one thing we thought we were not clearly told thou.We went for the early bird dinner Ask waitress we have room voucher also (30) she said fine.But opon Bill being given were told we arnt aloud early bird dinner and use voucher so 40 extra.If the food wasn't that good I would have brought it up but it was very nice.Also the cocktails included were any one we wanted not like some hotels certain few can pick.We will definitely stay again
Prijavi ovu recenziju
Andrea C. Parovi Australia, 31. siječnja 2016.
great place to stay

The room, the view and breakfast
9
Great hotel, rooms all with quality finishes, and spacious. Comfortable bed and very clean. Loved the buffet breakfast. Highly recommended. Only downside is lack of parking space !
Prijavi ovu recenziju
Guo Q. Solo putnici China, 28. siječnja 2016.
Great Value

Price, location, equipments
9,3
It's always been great experience staying in Fraser Suites hotels
Prijavi ovu recenziju
David J. Parovi Australia, 9. siječnja 2016.
FANTSTIC SERVICE AND STAY

STAFF, STANDARD OF ROOM, OVERALL CONDITION
9,3
SUPERB STAY, STAFF COULD NOT HAVE BEEN MORE HELPFUL, ROOM ON TOP FLORR WAS INCREDIBLE, MODERN & IN FAULTLESS CONDITION... ALL STAYS IN PERTH WILL BE HERE FROM NOW ON.
Prijavi ovu recenziju
Lim S. Parovi Malaysia, 6. siječnja 2016.
Awesome

Luxury
7,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Winnie T. Parovi United States of America, 4. siječnja 2016.
Conservation...

Location
8,3
I wish the housekeepers would follow the hotel's effort to conserve. Several times , we put the green conserve sign on our door indicating that we do not need our sheets and towels to be replaced, but we found that clean sheets and towels. Of course, we appreciated the service but just wonder why even give the guest a choice to select to conserve. Overall, the hotel was clean and housekeeping was excellent. Good stay !
Prijavi ovu recenziju
Desiree T. Parovi Singapore, 3. siječnja 2016.
Highly recommend hotel with best services!

Comfort, good facilities and good staff
9,3
Throughly enjoyable. Will be back again!
Prijavi ovu recenziju
Jane N. Parovi Malaysia, 1. siječnja 2016.
escape

view , room, environment
8,7
EXCELLENT DESPITE THE SLOW CHECK IN AND CHECK OUT SERVICE.
Prijavi ovu recenziju
Pei N. Parovi Australia, 28. prosinca 2015.
Good location

cleanliness , location
10
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Mark W. Solo putnici New Zealand, 28. prosinca 2015.
9.8/ 10

clean nice rooms great service beautiful food
10
Perfect!!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - RecepcijaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Plesna dvoranaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Eksterijer hotelaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01