ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Restoran Fraser Suites Perth Perth - Restoran Fraser Suites Perth Perth - Restoran Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Recepcija Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Predvorje
Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Plesna dvorana Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke
Područje istočni Perth Broj soba: 236
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 539recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (539)
Razvrstati po:
Itthi M. Parovi Thailand, 19. travnja 2015.
Nice and good.

Clean and comfortable
8
Caradi M. Solo putnici Australia, 17. travnja 2015.
Excellent value for money

The view from my suite, service, cleanliness
10
This hotel/suites are the best value for money in Perth. So modern, clean and friendly. I will highly recommend anyone to stay here and will be back again myself.
Robert C. Parovi United Kingdom, 12. travnja 2015.
Perfect place to end our holiday

Quality, service, facilities
9,3
I can see why this venue gets a good rating. From arrival to departure, the staff were excellent. The room was well appointed, with a fully stocked mini bar, and great TV. The bathroom was of a very high standard as well. The location wasn't great, unless you are there for a cricket match!
Gruffudd A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 12. travnja 2015.
Perth stopover

Convenient. Great beds. Pool. Parking was handy.
6,7
Bruce T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. travnja 2015.
Clean and well equipped hotel.

clean and well equipped hotel and very comfortable.
7,3
Amanda D. Parovi Australia, 10. travnja 2015.
Great!

Staff, cleanliness, room comfort
9
Wonderful
Alan M. Parovi United States of America, 7. travnja 2015.
Good Value 4.5 star

Clean rooms, Helpful staff, quiet
8,7
This was our second two day stint within a week. It's not like a standard hotel. There is a modest lobby. I already wrote a more complete review a few days ago. Bottom line, it's a good value, and a good place to stay, just a little below what a 5 star should be. But we would stay again.
Iisha S. Parovi Australia, 6. travnja 2015.
Luxury weekend

The bed was super comfy, the bath was amazing and it felt homey not to sterile. Beautiful 😊
8,3
Enjoyed my long weekend stay for my anniversary, very relaxing had a room swap so it felt more luxurious with a bath than a disabled bathroom. Staff were amazing and didn't hesitate when I asked, room was swapped in no time with no fuss! My partner definitely would stay again. We've decided to do this more often!!
Semira G. Parovi United Kingdom, 6. travnja 2015.
Alright...

Spacious room, friendly staff and nice bathroom
7
I think it's a little overpriced. The room was nice, clean and big. It's a bit of a trekk into the city but free bus services runs in. We had a continental breakfast in the restaurant but felt we paid $25 and didn't get much for it. Overall, alright but probably not 5star.
Kevin H. Parovi New Zealand, 6. travnja 2015.
Fraser Suites

Location to the CBD and river. High standard of service and good restaurant .
8,7
We stayed at Fraser suites for 4 nights and we were very happy with the experience. Breakfast and dinner were of a good standard. The only real negative was the $30 per night parking fee .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - RecepcijaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Plesna dvoranaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Eksterijer hotelaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Predvorje


AS-AGWEB-3B02