ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Recepcija Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Fraser Suites Perth Perth - Predvorje Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Plesna dvorana Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Područje istočni Perth Broj soba: 236
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 402recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (402)
Razvrstati po:
Dean T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. listopada 2014.
Nice and cosy

Clean and Modern
8
We chose Fraser Suites Perth to end our week long holiday in Western Australia and it was a modern hotel in comparison to the previous ones we stayed. It was decent and within walking (20-30 mins) distance to the CBD. Price a little steep but it's pretty much a city hotel price
Paul R. Poslovni putnici Australia, 6. listopada 2014.
Good, Modern Hotel, Close to the City

Modern, attentive staff, close to the city
9
Very good service at a modern hotel.
Mayura D. Parovi Indonesia, 5. listopada 2014.
Amazing stay!

value for money, friendly staff and convenient location
9,7
Stay for 2 nights. Room was amazing and spacious complete with kitchenette and laundry. Staff were friendly and efficient. Definitely will stay at Frasers again. Top hotel in Perth!!
Mohamed S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. listopada 2014.
The scent upon entering is inviting!

Cleanliness, Location and Amenities
8,3
Fraser Suites is really a gorgeous place to stay at. However, front desk could be a little more friendlier - we stood right in front of them wanting to check in but was blatantly ignored by Joshua until someone came and nudged him. It was rude but we let it slide since the scent of the lobby is absolutely calming. There's a bus stop with free buses to the City right opposite the hotel and a convenience store next to it. Room service was veryyy slow though. We had to wait for 30 minutes for towels and shampoo and it's difficult to get through the line to housekeeping/reception. I would still come back again though!
Muhamad Z. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. listopada 2014.
Good location and excellent service

Location comfort and convinent
9,7
Good location and excellent service. Only thing is that extra bed I got was hard
Muhamad Z. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 29. rujna 2014.
Good location and excellent service

location, comfortable, good service
10
Was great staying there and will definitely go there again.. good location, staff was great and they really emphasis on safery of the guest. they was a concert and a lotsof teenager there gathering and they closed the shutters to the basement carpark to prevent drunken ppl from entering.. Safety was their concern.. great job
Christine H. Parovi Germany, 22. rujna 2014.
Great stay!

The restaurant menu, the spa,pool&gym facilities, the location
9,7
Stayed only for 1 night, but would have loved to stay a little longer. Great service and super friendly staff. The restaurant menu, designed by chef Pete Evans, is fantastic and definitely caters also for the health conscious. We will stay again when in Perth.
Sarah H. Parovi Australia, 21. rujna 2014.
Girls Night In

The Room
8,3
Giles P. Solo putnici United Kingdom, 20. rujna 2014.
Fantastic place

Room quality, staff friendliness, affordable 5 star experience
10
Stayed twice over two weeks of holiday in Western Australia. Absolutely recommended. It is as nice as it appears in the pictures and the staff are excellent. A very high quality hotel highly recommended
Bruce H. Parovi Australia, 18. rujna 2014.
Excellence

Location friendliness. Service
9,7
Love staying at frasers. They need to add hash browns to breakfast menu

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - RecepcijaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Plesna dvoranaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03