ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Recepcija Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Fraser Suites Perth Perth - Predvorje Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Plesna dvorana Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Područje istočni Perth Broj soba: 236
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 391recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (391)
Razvrstati po:
Christine H. Parovi Germany, 22. rujna 2014.
Great stay!

The restaurant menu, the spa,pool&gym facilities, the location
9,7
Stayed only for 1 night, but would have loved to stay a little longer. Great service and super friendly staff. The restaurant menu, designed by chef Pete Evans, is fantastic and definitely caters also for the health conscious. We will stay again when in Perth.
Sarah H. Parovi Australia, 21. rujna 2014.
Girls Night In

The Room
8,3
Giles P. Solo putnici United Kingdom, 20. rujna 2014.
Fantastic place

Room quality, staff friendliness, affordable 5 star experience
10
Stayed twice over two weeks of holiday in Western Australia. Absolutely recommended. It is as nice as it appears in the pictures and the staff are excellent. A very high quality hotel highly recommended
Bruce H. Parovi Australia, 18. rujna 2014.
Excellence

Location friendliness. Service
9,7
Love staying at frasers. They need to add hash browns to breakfast menu
Jeff N. Parovi United States of America, 15. rujna 2014.
Avg Stay In Nondescript Location and Ho Hum Staff

cleanliness; quietness; room comfort
6
it was ok except for the $30 per day parking in the 90% empty car park. What a racket that was, I would have rather paid extra down the street knowing that parking was included in the original price. Also the area around hotel not so good for things to do; as we spent most breakfasts at Victoria Park and dinners down at Fremantle. If i had to do it all over i would have lodged at fremantle
Victor C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. rujna 2014.
clean and modern

spaciousness, clean, comfortable
9,3
Greeted by helpful service staff upon arrival. Room had a nice interior decor. Everything was clean and new and modern homely feel.
Cherie G. Parovi Australia, 13. rujna 2014.
New, clean fresh hotel

Close to the burswood
9,3
Amazing like always
Kiri P. Poslovni putnici New Zealand, 12. rujna 2014.
convenient

easy convenient good
8,3
Frances A. Parovi Australia, 9. rujna 2014.
City sanctuary

Room, pool views
8,7
Excellent. Food was a little disappointing though. Great idea using paleo but expensive for the quality it was.
Ken H. Grupe Malaysia, 8. rujna 2014.
Good!

Staff,
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - RecepcijaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Plesna dvoranaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02