ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Perth Perth - Predvorje Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Eksterijer hotela
Područje istočni Perth Broj soba: 236
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 342recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (342)
Razvrstati po:
D R. Grupe Thailand, 16. srpnja 2014.
Great facilities and comfort

Cleanliness and modern Staff were great Nothing is a problem
8,3
Fantastic, I'll return each visit to Perth as my preferred hotel
Robert H. Parovi Australia, 14. srpnja 2014.
Quiet stay

We had a winter escape package which included internet access, breakfasts and free parking. These were primary attractions.
9
Everything was adequate, but so clean and neat and businesslike. Perhaps because of this and the modern architecture there was a sense of sterility about the place. This was confirmed with the very few pictures (all abstract), and few plants (potted palms). Not a cosy place at all. Adequate to our purpose though.
Boon S. Grupe Singapore, 12. srpnja 2014.
Pleasant stay.

New hotel. Close proximity to airport. Good breakfast.
9
Great stay. Friendly service staff at reception and restaurant. Very clean rooms.
Stacey H. Grupe Australia, 7. srpnja 2014.
Beautiful hotel

Cleanliness Value for money Location
9
Comfortable stay with great value for money. Very happy
Sin H. Obitelji sa malom djecom China, 2. srpnja 2014.
Well appointed rooms

Spacious suites for families
8
Good. Recommend for families
Chris L. Grupe Australia, 30. lipnja 2014.
Will stay again

Clean, good pillows, friendly staff
10
Short but will stay here when ever I travel to Perth.
Beverley O. Parovi Australia, 30. lipnja 2014.
A nice place to stay

Room size, Luxury fitout. Very comfortable bed
8,7
Very enjoyable. Breakfast buffet very ordinary. Would do better if cooked on demand. Not left in warmers. Having said that the staff were very pleasant.
Samantha D. Poslovni putnici Australia, 29. lipnja 2014.
Relaxing last night in Perth at Fraser Suites.

Room layout, room features, view
8,3
Front desk staff were very helpful and friendly. Really enjoyed the room layout and features. The room we received was as requested, up high with a beautiful view.
Seow Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. lipnja 2014.
Comfortable stay with a good view; self contained

Clean, well equipped and attentive staff
8,7
Overall, a pleasant staff. Was impressed with the quality of the staff: 1) the counter staff was able to recommend good Chinese food nearby when asked 2) my little 5yo had a freak accident and knocked her forehead in the room. Upon calling, one staff arrived with a first aid kid in less than 5min. The apartment was clean and tastefully decorated in modern design. We could also see the river and casino from our apartment - nice view. Lastly, the check-in and check-out were fuss free.
Timothy C. Grupe Singapore, 23. lipnja 2014.
Nice beautiful hotel

New, clean and good service
8,3
Great place to be. Price is reasonable. The parking could have been a bit cheaper though.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Perth Perth - Eksterijer hotelaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B01