ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Recepcija Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Fraser Suites Perth Perth - Predvorje Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Plesna dvorana Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Područje istočni Perth Broj soba: 236
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 456recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (456)
Razvrstati po:
Stephen D. Poslovni putnici Australia, 11. prosinca 2014.
Perfect for th business traveller

Great staff, beautiful rooms, good city location
8,7
Kevin B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 9. prosinca 2014.
Aberdeen

Scotland
7,7
Good apartment with child
Tzyy S. Parovi Singapore, 9. prosinca 2014.
Good sized apartments

Room size, amenities and facilities, service
9
Karen G. Solo putnici Australia, 7. prosinca 2014.
short stay

Location - free buses to the city; great size room; easy to find
9,3
Great stay. Staff were extremely helpful. Room was great. Large in size with a bath tub as well as a shower. Very clean and well kept. Only down side was the hot breakfast was between cold and lukewarm in temperature, despite arriving at the start of the breakfast hours. That was very disappointing. Other than that, there is a convenience store just down the block and free buses from a stop across the road. The walk to the malls is lovely as well.
Xing Y. Parovi Singapore, 7. prosinca 2014.
Clean and comfortable room

Service, comfortable rooms, clean
8,7
We had a great stay. Rooms are clean and looks new. Service staff are polite and helpful.
Bernard M. Poslovni putnici Australia, 6. prosinca 2014.
123

Location and newness
8,7
June N. Parovi Australia, 6. prosinca 2014.
Comfort, stylish and convenient location

Service, comfortable furnishings, location
9,3
From the booking through to check out our stay was great. The hotel took the time and effort to advise us that there were functions happening at the premises. At least we were advised, giving us time if we wanted to make alternate dinner arrangements. An upgrade on arrival, friendly and welcoming service - a great start. The room was lovely, the bed extremely comfy, the view amazing and thoughtful choice of complimentary toiletries by L'Occitane. The check out was seemless. We have stayed at Frasers before and of course we will return. Many thanks.
Phillip C. Poslovni putnici Australia, 5. prosinca 2014.
Great value

Dining, comfort and Value
8
Nice environment, relaxing and luxurious but also value
Daniel W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. prosinca 2014.
Pleasant Experience

Cleanliness, facilities
8,7
It was a great experience. Friendly and helpful stuff. Only felt the bed was a little on the soft side.
David S. Parovi South Africa, 1. prosinca 2014.
Spaceous and comfortable

Location, modern finishes and a comfortable bed
7,3
Our expectations for Fraser Suites was high, but we were rather disappointed by some of the features that were added to our room facilities.....it was arranged for wheelchair visitors, which made us feel we were in a hospital every time we visited the shower/bathroom. Remember to check the facilities before you settle into your room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - RecepcijaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Plesna dvoranaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03