Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Restoran Fraser Suites Perth Perth - Restoran Fraser Suites Perth Perth - Restoran Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Recepcija Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Predvorje
Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Plesna dvorana Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke
Područje istočni Perth Broj soba: 236
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 575recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (575)
Razvrstati po:
Yuan C. Parovi China, 26. srpnja 2015.
Good,Clean,Comfort

Clean
8,7
Prijavi ovu recenziju
Juwita H. Solo putnici Indonesia, 16. srpnja 2015.
Clean and comfortable

Location is superb in the heart of perth, clean, and beautiful room
8
Loves it, definitely goin to stay here on my next visit to perth
Prijavi ovu recenziju
Francisca Y. Parovi Indonesia, 13. srpnja 2015.
Excellent

Room, location, friendly staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Rosie L. Parovi Australia, 9. srpnja 2015.
Didn't want to leave

The room, the staff and the food
10
Prijavi ovu recenziju
Serene C. Poslovni putnici Singapore, 6. srpnja 2015.
Beautiful suites and great service

Cleanliness, customer service, location
8
Prijavi ovu recenziju
Haider M. Poslovni putnici Australia, 1. srpnja 2015.
quite and nice

quite, friendly staff, nearby CBD and major arterial roads.
7,7
Overall, it nice accommodation. however, there need to improve some aspects. for example, my key cards were not reliable. They required many visits to the reception desk to rectify them (with promise "it should be fine now) as well as inconvenience (over my 8 nights staying) to get access the room, lift and the carpark. The system need serious attention. The dinner was not exciting with meat very over cooked so it edges became crunchy!! however, the staff were friendly. supply of consumable were not regular and i had to ring the desk on several occasion to get them. Parking was over booked and on several occasions struggled to find a spot when returned around mid night (parked relectently in hand-capped spot).
Prijavi ovu recenziju
Keng H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. lipnja 2015.
Poor service standard and bad carpark arrangement

Clean and new.
7,3
The review on the carpark is true. We paid $90 for 3 days of parking and we find that there isn't sufficient Car park space. The carpark is co-shared with other apartments and when it's full, I have to park at lots reserved for riverside residence, only to be embarrassed when I received warning letter on my windscreen! No bell service and we have to carry the luggagesournluggages by ourselves. Hotel amenities are not replenished daily and we have to call housekeeping whenever we need them. And the housekeeping takes a long time to send our requests. Overall, hotel is clean and new. But, poor service standard make it overrated. Hotels and apartments in Perth are generally and cosy, as such, parking a premium for this hotel is not worth it. Bad!
Prijavi ovu recenziju
Francisca Y. Parovi Indonesia, 22. lipnja 2015.
good

The room and location
8,3
We had a great time staying here but the only problem is carbay. Its very limitted.
Prijavi ovu recenziju
Sin Y. Parovi Singapore, 22. lipnja 2015.
Great stay

clean, modern, quiet
9
Prijavi ovu recenziju
Eric T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Fantanstic revist after 2 years

Size of rooms. Cleaniness, green apples
8,7
Arrvied after a drive up from Busselton around 1pm. checked in and was upgraded to a 1 Bedroom Suite Premium. Huge ROOM. HUGE. Rooms are great. Parking gets very limited after 8pm. Had to get Hotel to unlock a lot for us.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - RecepcijaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Plesna dvoranaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - RestoranFraser Suites Perth Perth - OkružjeFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Eksterijer hotelaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4F08