ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, istočni Perth, Perth, Australija 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Kupaonica Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Apartman Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Hrana i piće Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Recepcija Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Fraser Suites Perth Perth - Predvorje Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Plesna dvorana Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Soba za sastanke Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Bazen Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba Fraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba
Područje istočni Perth Broj soba: 236
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 489recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (489)
Razvrstati po:
Chun K. Parovi Singapore, 26. siječnja 2015.
Will definitely come back next time

Fully equipped, new furnishing and indoor pool
9,7
Enjoying the stay. Good location. Near to the CBD area where it is 5 bus stops away. Buses are free within the CBD area. Generally, it is better than most 5 stars hotel.
Jordan M. Poslovni putnici Australia, 22. siječnja 2015.
MS

ROOM STYLE, LOCATION, VIEW TO WACA
8
GREAT. DID NOT TRY FOOD SHOULD HAVE N/A AS AN OPTION
Helen T. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 22. siječnja 2015.
Very clean and welcoming

While hotel very clean with very helpful staff. If you asked for anything they were happy to help
9,7
Very enjoyable and relaxing if come back to Perth will rebook with them
D R. Poslovni putnici Thailand, 22. siječnja 2015.
Perfect place for the business traveller.

Quality of staff, food and facilities
9
Fantastic as always
Irish M. Poslovni putnici Philippines, 22. siječnja 2015.
I highly recommend this hotel! Great place!

Location, amenities, convenient, high quality stuff
9,3
I'm absolutely stunned by the cleanliness and size of the room. They made me stay in Perth worth remembering. It's very convenient to have complete cooking and laundry stuffs inside the room itself. Make life easy! I highly recommend this place though the price is not cheap but the experience is worth it! Thank you Fraser Suites staff for giving me free room upgrade. I'll definitely be coming back! Cheers!
Ian G. Parovi United Kingdom, 17. siječnja 2015.
Perth break

Staff, room, and value for money
10
Jayme A. Parovi Australia, 17. siječnja 2015.
Always a Classy Stay

Location, Fireworks, Comfort
8,7
This was our second stay at Fraser Suites Perth and we cant wait to go back. The only negative I would say is the $5 room service fee.
Christina P. Parovi United Kingdom, 16. siječnja 2015.
Excellent hotel

huge room, great shower and the most comfortable bed.
9,3
Very enjoyable. A good 10 minute walk from the centre of everything though.
Larry P. Solo putnici Australia, 15. siječnja 2015.
Great hotel

Beautiful rooms, comfortable beds, good service
9,3
Ive stayed here many times, i recommend the premium 1 bedroom suite, really nice
Liane S. Parovi Thailand, 15. siječnja 2015.
fabulous front desk personnel

the staff were wonderful to us; the suite was spacious light and airy with great views; the standard of cleanliness impeccable
9,3
excellent! will come back again next time...Nicholas and Aurelien at the front desk were courteous and went out of their way to assist us!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - KupaonicaFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - ApartmanFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Hrana i pićeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - RecepcijaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - PredvorjeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Plesna dvoranaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Soba za sastankeFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - BazenFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska sobaFraser Suites Perth Perth - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01