ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites River Valley

491A River Valley Road, Clarke Quay / Priobalni pojas, Singapur 248372 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites River Valley Singapur - Bazen Fraser Suites River Valley Singapur - Bazen Fraser Suites River Valley Singapur - Dvorana za fitness Fraser Suites River Valley Singapur - Dvorana za fitness Fraser Suites River Valley Singapur - Igralište Fraser Suites River Valley Singapur - Igralište
Fraser Suites River Valley Singapur - Igralište Fraser Suites River Valley Singapur - Eksterijer hotela Fraser Suites River Valley Singapur - Recepcija Fraser Suites River Valley Singapur - Spa centar Fraser Suites River Valley Singapur - Sadržaji Fraser Suites River Valley Singapur - Restoran Fraser Suites River Valley Singapur - Restoran Fraser Suites River Valley Singapur - Restoran
Područje Clarke Quay / Priobalni pojas Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 263recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (263)
Razvrstati po:
Seng Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. prosinca 2014.
Good facilities on site for young kids

Indoor and outdoor play zone and parking facilities
6,7
Excellent
Susywati M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 4. prosinca 2014.
Feels at home

Nice room, fully equipped, quiet surroundibg.
7,7
We spent 4 nights there and enjoyed every minute of it. Great for families with small or older children.
Elina L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. studenog 2014.
better than a hotel

great facilities for the whole family, helpful staff, comfortable apartment
8,7
Fantastic
Steven T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 8. studenog 2014.
Todd Family

Room size, Staff, Amenities
9,3
Excellent and I would definitely stay there again
Eugene V. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 6. studenog 2014.
Very pleasant exprience in Fraser

Very clean, friendly stuff and family oriented environment
9,7
We stayed in a two bedroom apartment, we are very happy with the hotel arrangement: enough entertainments for the kids, convenient to shop and enough space for everyone. We would be happy to choose Fraiser again and again!
Annette B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 5. listopada 2014.
Fraser Suites

Staff, great accommodation conditions and amenities
9
We loved our stay at Fraser Suites. Great staff that were extremely helpful and pleasant, shuttle service was very convenient. Apartment was very spacious.
Cheung C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 23. rujna 2014.
Good for family group, not near mrt

Good services attitude
7
Christopher M. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. rujna 2014.
perfect

service, hospitality and client assistance
9,3
Would recommend to any potential stayers. Would definitely stay here again.
Priscillia C. Grupe Malaysia, 14. rujna 2014.
Nice

Full based facility, near city area & suitable for long stay
7,3
Craig H. Obitelji sa malom djecom Australia, 13. rujna 2014.
Great apartment accomodation

The rooms were clean, modern and spacious, staff very helpful and facilities for children were great
7,7
We had a great family holiday with our 4 year old and another family with kids. The setup is very kid friendly without comprising on comfort. There is an excellent kids room best for under 6's, a big pool with pool toys and outdoor space for them to run around. The apartments are modern and clean with very comfortable beds. The breakfast has a poor selection but staff were great. The location of the suites is not the best, hourly shuttles will take you to the city but we used taxis most of the time. We have previously stayed on orchard road or near a mrt and noticed the location of the fraser suites to be a little inconvenient. The facilities and room however did make up for this.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites River Valley SingapurFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites River Valley Singapur - BazenFraser Suites River Valley Singapur - BazenFraser Suites River Valley Singapur - Dvorana za fitnessFraser Suites River Valley Singapur - Dvorana za fitnessFraser Suites River Valley Singapur - IgrališteFraser Suites River Valley Singapur - IgrališteFraser Suites River Valley Singapur - IgrališteFraser Suites River Valley Singapur - Eksterijer hotelaFraser Suites River Valley Singapur - RecepcijaFraser Suites River Valley Singapur - Spa centarFraser Suites River Valley Singapur - SadržajiFraser Suites River Valley Singapur - RestoranFraser Suites River Valley Singapur - RestoranFraser Suites River Valley Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3A06