Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Singapore

491A River Valley Road, Clarke Quay, Singapur 248372 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Bazen Fraser Suites Singapore Singapur - Bazen Fraser Suites Singapore Singapur - Dvorana za fitness Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Eksterijer hotela Fraser Suites Singapore Singapur - Recepcija
Fraser Suites Singapore Singapur - Restoran Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba
Područje Clarke Quay Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 308recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (308)
Razvrstati po:
Ian U. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 16. kolovoza 2015.
Good for families

Children's playroom/playground, good size apartments, supermarket and shops below
7
Great place to stay with friendly staff and nice rooms. Playroom area is good for kids. Room service meals and breakfast could be improved though.
Prijavi ovu recenziju
Fahima A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 6. kolovoza 2015.
too expensive compared to what you get

not much to say..the service at the restaurant
6
We took a two bedroom apartment.The space was extremely small.. bedrooms have no free space at all and one of the bathrooms was very small.. We couldnt find space to put our luggage and kids werent able to move. We were 3adults and two kids.. they made us pay additional amount for the second child.
Prijavi ovu recenziju
Man S. Obitelji sa malom djecom China, 3. kolovoza 2015.
Spacious suites with all facilties needed provided

Spacious suites. Reasonable breakfast quality. Execellent children facilities
9,3
With two families of 3 young children, it was an excellent decision to stay in a 3-bedroom suite. The entire flat is spacious, equipped with all facilties that we needed (washing machine, dryer, bath tub, baby crib, kitchen utensils, etc.). The playroom on the 3rd floor was a surprise to us cos it was well designed, with both indoor and outdoor areas. The children enjoyed it alot though we didn't have time to play another visit to it. The swimming facilities were as good with an adault pool and a baby pool. Breakfast was reasonable, might be a little crowded on Sunday mornings. Overall an excellent stay for families!
Prijavi ovu recenziju
David S. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. srpnja 2015.
Stay at Fraser Suites

Quality, stylish and family-friendly
9,3
Amazing and the staff made sure we had an incredible time and were completely looked after
Prijavi ovu recenziju
Jennifer G. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. srpnja 2015.
Mattresses were very hard and uncomfortable

Reception Staff, maid service, bathrooms
6
Great except for the hard beds, pillows better when we changed our pillows for normal ones, breakfasts were not good ,changed all the time some we couldn't eat,housekeeping was excellent. Did not enjoy getting out of bed with back pain every morning
Prijavi ovu recenziju
Timothy H. Obitelji sa malom djecom Australia, 7. srpnja 2015.
great stay, highly recommended

spacious rooms,childrens facilities, friendly staff
8,7
We had a geat stay and found the hotel great for kids and found the staff to be very friendly and would recommend it highly
Prijavi ovu recenziju
Ferry T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. lipnja 2015.
value for money

value for money, free shutle bus, near shoping arcade
7,3
very good experience
Prijavi ovu recenziju
Susana A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 14. svibnja 2015.
Comfy Accommodation for Family

Comfortable bedroom and living room, complete set of kitchen utilities, good taste of variety breakfast
8,3
Very pleasant accommodation in Singapore. The apartment is very clean and comfortable. The staffs are very friendly andthe breakfast is superb.
Prijavi ovu recenziju
Zahid M. Obitelji sa malom djecom Canada, 4. svibnja 2015.
Staying in Fraser Suites

comfort, hospitality, location
9,7
Staying in Fraser Suites was a very pleasant experience. The room was comfortable. The staff was friendly and helping.
Prijavi ovu recenziju
Cai Y. Parovi Singapore, 3. svibnja 2015.
Not as good as expected

Food is not bad
5,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Singapore SingapurFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - BazenFraser Suites Singapore Singapur - BazenFraser Suites Singapore Singapur - Dvorana za fitnessFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFraser Suites Singapore Singapur - RecepcijaFraser Suites Singapore Singapur - RestoranFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03