Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Singapore

491A River Valley Road, Clarke Quay, Singapur 248372 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Bazen Fraser Suites Singapore Singapur - Bazen Fraser Suites Singapore Singapur - Dvorana za fitness Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Eksterijer hotela Fraser Suites Singapore Singapur - Recepcija
Fraser Suites Singapore Singapur - Restoran Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba
Područje Clarke Quay Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 301recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (301)
Razvrstati po:
David S. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. srpnja 2015.
Stay at Fraser Suites

Quality, stylish and family-friendly
9,3
Amazing and the staff made sure we had an incredible time and were completely looked after
Prijavi ovu recenziju
Timothy H. Obitelji sa malom djecom Australia, 7. srpnja 2015.
great stay, highly recommended

spacious rooms,childrens facilities, friendly staff
8,7
We had a geat stay and found the hotel great for kids and found the staff to be very friendly and would recommend it highly
Prijavi ovu recenziju
Ferry T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. lipnja 2015.
value for money

value for money, free shutle bus, near shoping arcade
7,3
very good experience
Prijavi ovu recenziju
Susana A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 14. svibnja 2015.
Comfy Accommodation for Family

Comfortable bedroom and living room, complete set of kitchen utilities, good taste of variety breakfast
8,3
Very pleasant accommodation in Singapore. The apartment is very clean and comfortable. The staffs are very friendly andthe breakfast is superb.
Prijavi ovu recenziju
Zahid M. Obitelji sa malom djecom Canada, 4. svibnja 2015.
Staying in Fraser Suites

comfort, hospitality, location
9,7
Staying in Fraser Suites was a very pleasant experience. The room was comfortable. The staff was friendly and helping.
Prijavi ovu recenziju
Cai Y. Parovi Singapore, 3. svibnja 2015.
Not as good as expected

Food is not bad
5,3
Prijavi ovu recenziju
Azcona P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. travnja 2015.
the most comfortable stay ever

cleanliness, spacious rooms, facilities, and most of all a great staff.
9,7
Simply the best stay with 3 adults and 2 kids. The 2 bedroom suite is amazing and super clean, fully equipped with laundry facilities as well. The staff are top-notch, the bellman even remembers my name, and I was there for only 3 nights.
Prijavi ovu recenziju
Dominic A. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. travnja 2015.
Consistently great after many visits; kids love it

Kids play room; Modern rooms; Staff Professionalism
9,7
We have stayed here several times with our kids. The kids love the play room and pool, and we love the newly renovated modern rooms and overall 5 star feel with convenience of an apartment (own kitchen, 2 bedrooms, 2 bathrooms, own laundry). Renovations works in the attached mall are making it even better too (all owned and managed by Frasers). Having the supermarket attached to the apartments is fantastically convenient.
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. travnja 2015.
Great family hotel

Big room, good location, great facilities
8
I stayed for 5nights, with 1 toddler n 1 baby... My toddler really enjoy the kids club. This is a great family hotel, i will stay there next time!
Prijavi ovu recenziju
Young J. Obitelji sa malom djecom South Korea, 27. ožujka 2015.
Great place to stay

Kind and responsive staff. Great location. Children Friendly.
8,7
I would highly recommend Fraser Suites at River Valley to close friends and family members. It was a pleasant stay thanks to caring responsive staffs, convinient location and the most children friendly hotel I've ever been in Singapore. Other than the bad breakfast, this is one of the best accommodation for family with children visiting Singapore.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Singapore SingapurFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - BazenFraser Suites Singapore Singapur - BazenFraser Suites Singapore Singapur - Dvorana za fitnessFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFraser Suites Singapore Singapur - RecepcijaFraser Suites Singapore Singapur - RestoranFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06