ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fraser Suites Singapore

491A River Valley Road, Clarke Quay, Singapur 248372 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba Fraser Suites Singapore Singapur - Bazen Fraser Suites Singapore Singapur - Bazen Fraser Suites Singapore Singapur - Dvorana za fitness Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Eksterijer hotela Fraser Suites Singapore Singapur - Recepcija
Fraser Suites Singapore Singapur - Restoran Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Igralište Fraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba
Područje Clarke Quay Broj soba: 255
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 291recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (291)
Razvrstati po:
Zahid M. Obitelji sa malom djecom Canada, 4. svibnja 2015.
Staying in Fraser Suites

comfort, hospitality, location
9,7
Staying in Fraser Suites was a very pleasant experience. The room was comfortable. The staff was friendly and helping.
Azcona P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. travnja 2015.
the most comfortable stay ever

cleanliness, spacious rooms, facilities, and most of all a great staff.
9,7
Simply the best stay with 3 adults and 2 kids. The 2 bedroom suite is amazing and super clean, fully equipped with laundry facilities as well. The staff are top-notch, the bellman even remembers my name, and I was there for only 3 nights.
Dominic A. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. travnja 2015.
Consistently great after many visits; kids love it

Kids play room; Modern rooms; Staff Professionalism
9,7
We have stayed here several times with our kids. The kids love the play room and pool, and we love the newly renovated modern rooms and overall 5 star feel with convenience of an apartment (own kitchen, 2 bedrooms, 2 bathrooms, own laundry). Renovations works in the attached mall are making it even better too (all owned and managed by Frasers). Having the supermarket attached to the apartments is fantastically convenient.
Maria L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. travnja 2015.
Great family hotel

Big room, good location, great facilities
8
I stayed for 5nights, with 1 toddler n 1 baby... My toddler really enjoy the kids club. This is a great family hotel, i will stay there next time!
Young J. Obitelji sa malom djecom South Korea, 27. ožujka 2015.
Great place to stay

Kind and responsive staff. Great location. Children Friendly.
8,7
I would highly recommend Fraser Suites at River Valley to close friends and family members. It was a pleasant stay thanks to caring responsive staffs, convinient location and the most children friendly hotel I've ever been in Singapore. Other than the bad breakfast, this is one of the best accommodation for family with children visiting Singapore.
Nur H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. ožujka 2015.
Fraser Suites Singapore

Great staffs with great service, children friendly,
8,3
It was my 2nd time staying in Fraser Suites Singapore. I love the service they provided and very prompt in everything. But the breakfast was not up to my expectations and the room service food was stale and it gone bad in less than 2 hours [Fried Rice]. I love all the other things there. Hopefully to return and expect better food served :)
Daniel W. Parovi United Kingdom, 14. ožujka 2015.
Useful and clean short stay apartment

The layout makes the best use of the space, beds are clean and comfortable, gym is bright and modern
5,7
This is a slightly overpriced, serviceable short stay apartment. Definitely not a 5 star hotel. If you want self-catering (good supermarket in the attached mall), cosy, flexible place to stay, a short cab ride from most of the island (although not actually close to anything), then you won't have any complaints. No aspect of this place you could call luxurious.
Yahya S. Grupe Singapore, 10. ožujka 2015.
godd location quite and room are big

location
5,7
Very good and convenient
Jungmin P. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 25. veljače 2015.
everything was good even suttle bus driver was too

clean quite
7,7
It was greate time with fam. But somtimes we could see not smiling face at reception counter at late night.exept that everything was good .
Puspasari P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. veljače 2015.
Very big room, clean and complete hotel

Halal food, big room, luxury room
9,3
Very big room, every room has their own television, halal food

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fraser Suites Singapore SingapurFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska sobaFraser Suites Singapore Singapur - BazenFraser Suites Singapore Singapur - BazenFraser Suites Singapore Singapur - Dvorana za fitnessFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - Eksterijer hotelaFraser Suites Singapore Singapur - RecepcijaFraser Suites Singapore Singapur - RestoranFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - IgrališteFraser Suites Singapore Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01