Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastanke Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Recepcija Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvorana Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba
Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Predvorje Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotela
Mjesto: Grad Macau Broj soba: 156
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 746recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (746)
Ong C. Solo putnici Malaysia, 19. travnja 2014.
so so

most people know the direction of the hotel becouse of its history
6
other than its nearby location to the main city & history, no other can be share.
Irna P. Grupe Indonesia, 4. travnja 2014.
Fast Check in and clean

clean, fast check in
6
Quite hard to find this hotel from macau ferry terminal we should take number 12 very far away stop in Rua Fua De Costa
Manolito J. Solo putnici Philippines, 9. ožujka 2014.
Nice Place to stay in Macau

Accommodating and English speaking Receptionists, Fast Check in and Check out, close to bus station, fastfood, shopping mall
8
Overall stay is Good. The receptionists speaks English but there was no shuttle to airport
Daw F. Grupe Singapore, 2. ožujka 2014.
Pleasant & spacious.

Spacious room
7,3
Good. Location is central. Easily access by bus. The manager is very nice to us. Some of the front desk staff are friendly & willingly to attend the needs of the customers.
Eng K. Grupe Singapore, 28. veljače 2014.
still ok

location, price, clean
7,3
Susie P. Solo putnici Australia, 25. veljače 2014.
Excellent location

Location, shopping near by and transportation
7,3
No drama at all., very busy at the morning in the lobby. The front desk staffs is provided good service. My room is ready as soon as I get there around 1pm. If I have chance to visit Macau again I will definitely stay in this hotel.
Yin Y. Grupe Malaysia, 14. veljače 2014.
A Friendly Stay

quiet area, friendly staff & comfortable stay
7
Pek K. Poslovni putnici Macau, 27. siječnja 2014.
convenience in traffic

in city central, have many supermarkets, traffic convenience
6
Bee F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. siječnja 2014.
easier to shopping area

shopping, near to some tourist points, many local food
5,7
Sergey P. Solo putnici Russia, 11. siječnja 2014.
Like a cheap hostel

Clean bed sheet, no bugs, hot water.
5,3
Worst hotel I ever stayed in. A sink in the bathroom was almost clogged and a ventilation didn't work. So a steam was remaining for a long time each time after using the bathroom. The window had a gaps and the wind blew exactly into my head. WiFi was very unstable and slow, sometimes the connection was interrupting for several minutes. The cover of the extra blanket had light yellow color and as I suspect it was not clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fu Hua Guang Dong Hotel MakaoFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastankeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RecepcijaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvoranaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - PredvorjeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04