Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastanke Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Recepcija Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvorana Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba
Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Predvorje Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 156
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 936recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (936)
Razvrstati po:
See I. Parovi Malaysia, 17. travnja 2015.
comfort and convenient location

location , surrounded by restaurant and convenient stores , easy reach via taxi as most of the taxi driver know about this hotel , clean and comfortable
6
The wifi connection is super bad as keep disconnect . Kindly note that the wifi password is sticking on the tv there. Check in and check out is fine.
Oleg B. Solo putnici Russia, 15. travnja 2015.
Not cheap but fresh hotel

Fresh rooms, nice interior
8,3
My room was small but comfortable and well-equiped. Wifi is almost not working, too slow. Windows are not opened and almost no view. But it's not bad according price/quality.
Alyssa M. Solo putnici United States of America, 5. travnja 2015.
Stay at FHG

location, hotel restaurant (dim sum), staff
7,7
There are hardly any affordable places to stay in Macau. FHG is the cheapest option and it is obvious -- while the hotel appears nice and the staff was great. The room left much to be desired. I am normally not picky about hotel rooms (as long as I have a bed I am happy) but the room was unnaturally moist -- the blankets, pillows, and sheets all felt wet to the touch, which is an icky feeling. I dealt with it and still had decent sleep but might look for better lodging next time. The price for me was around $90 USD a night. I would pay a $30-50 more to stay at a much better casino resort. Or if money was an issue -- maybe stay at a hostel in Hong Kong and take the ferry to Macau. There are convenient and free shuttle bus casinos offer to take you from ferry to various hotels around macau -- you do not need to be staying at the casino to use. That said, FHG is situated at a great location! The dim sum at this hotel (2nd floor) was also excellent -- but only Chinese menus.
Chenghuan L. Poslovni putnici Taiwan, 4. travnja 2015.
OK

OK
4
Lum J. Poslovni putnici Malaysia, 30. ožujka 2015.
BAD

good location
6
Tis is the 1st time I stay a hotel but no supply tissue.... a very bad experience . The hotel room and corridor was smelly , might abit old...the only good thing is easy to find food around the hotel
Venus L. Solo putnici Hong Kong, 28. ožujka 2015.
Fu Hua Guang Dong Hotel

location, staff,
6,3
Ventilation is bad due to windows fixed, so smell badly in the corridor and the room!
Lim M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. ožujka 2015.
Fu Hua Guang Dong Hotel

Macau local people morning market. Can feel village life .Local Famous foods and foods rate is much cheaper compare in visitor area. Just 20 minutes walking distance can reach to visitors places
3,3
The room is very very smelly and strong smelly until a lots customers requested to change room including me too is ready can't sleep for one whole night until the next morning again request to change all the new bed sheet and blankets. even from walking distance to room is very smelly. i will never book the two hotel in Macau anymore. In my life I had never stay a so smelly hotel before is very dirty and dusty too. Location is fanstatic far a way from 5 star hotel and Casino area. need to paid a lots transportation fees is not nice at all
Naresh K. Obitelji sa odraslom djecom India, 21. ožujka 2015.
Great location

Good location. Friendly staff. Near to all attraction
8,3
Leo S. Poslovni putnici Switzerland, 20. ožujka 2015.
Great place slightly tucked away from the hustle

Locaton and nice staff
7
Tai G. Poslovni putnici Malaysia, 6. ožujka 2015.
Satisfied customer

Clean, comfortable room, strategic location
8
Excellent job on overall room maintenance.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fu Hua Guang Dong Hotel MakaoFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastankeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RecepcijaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvoranaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - PredvorjeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - KupaonicaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - KupaonicaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03