ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastanke Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Recepcija Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvorana Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba
Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Predvorje Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 156
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 793recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (793)
Razvrstati po:
Tiam S. Grupe Malaysia, 12. kolovoza 2014.
Value of money

Hotel is clean , big room , wifi provide .
5,7
The hotel provide wifi in room , room are clean and big. location is far to casino , walking distance to Macau Ruins De S.Paulo street about 15 minute. Around the hotel easily can get local restaurant or fast good .
Willie L. Parovi Singapore, 5. kolovoza 2014.
Good location..

good location.cheap.
5,3
it was near to the tourist attraction,the ruins of st paul,just by 15 min cab ride to there. the staff were very friendly. taxi were available easily. bus stop had location to all attractions and casino.
Gary L. Grupe Hong Kong, 3. kolovoza 2014.
Acceptable deco, nice room, good location

Acceptable deco, nice room, good location
8,3
Acceptable deco, nice room, good location
Jie C. Solo putnici China, 20. srpnja 2014.
Fu Hua Guang Dong Hotel
7,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Yee M. Solo putnici Hong Kong, 13. srpnja 2014.
It's fine but without wifi.

Clean, good location
5
Shu Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 9. srpnja 2014.
Fun n special

Location is convenient for me. Bed is comfortable.
6
A standard hotel. Overall is good. Bathroom is old. Air con in one room is not functioning well.
Kelson W. Grupe Hong Kong, 29. lipnja 2014.
convenient location, some rooms newer than others.

location, wifi, free upgrade.
7
Kelson W. Grupe Hong Kong, 29. lipnja 2014.
free upgrade to rooms, central location

wifi, location, free upgrade.
7,3
Rishabh T. Solo putnici India, 19. lipnja 2014.
Not a great place to stay

Can't even think of one..
5,3
Toilets were lousy, both in the room and lobby. Staff was quite unhelpful and kinda rude. Not worth your money, especially since there are other places around that cost the same..
John P. Solo putnici United Kingdom, 1. lipnja 2014.
not good no coffee in room but i had a kettle

sorry none to mention
4
No coffee in room but i had a kettle and cups it took me agee to try and get coffee and reception said they dont have coffee in the hotel i got coffee in the end but no milk I had no plug in the bath so i could not have a prober wash b4 i went out I only stay here because the hotel i wanted was booked up it is not worth the money i paid

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fu Hua Guang Dong Hotel MakaoFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastankeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RecepcijaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvoranaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - PredvorjeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - KupaonicaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - KupaonicaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08