Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Restoran Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastanke Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Recepcija Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvorana Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba
Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Predvorje Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotela Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba Fu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 156
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 986recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (986)
Razvrstati po:
Yang J. Solo putnici Singapore, 12. srpnja 2015.
Good staff

Staff, room, pillow
6
Quite far frm Macau ferry terminal. So I took cab over it cost me HKD130. Upon check in i was given 14th floor but something wrong with the room key so they upgraded me to double bed room on 21st floor. Wifi very slow!
Prijavi ovu recenziju
Dianne M. Solo putnici Philippines, 4. srpnja 2015.
Best to know bus routes

1. Near places to shop and dine 2. Room itself is spacious enough for a solo traveler and the basics are provided 3. Staff are helpful and polite
6
Going to the sightseeing spots requires a lot of walking from Fu Hua Guang Dong and it wouldnt be surprising if you find yourself lost, also the heat will make it extra challenging. Considering the distance, FHGD is fine and saves you a lot of time if you can learn the bus routes - and there's an app for that. The lobby is nice and bright though they could still improve it by at least placing some furniture/couches. 2 things I minded a lot is that first, the internet was often slow (in the evening) And second, I feel that there are bed bugs or the carpet needs some thorough cleaning. Maybe only book FHGD if the discount is significant and youre on a tight budget. Otherwise, im sure other hotels can be a more pleasant and relaxing experience.
Prijavi ovu recenziju
Alan S. Solo putnici United Kingdom, 27. lipnja 2015.
Well worth the stay

Excellent location. Clean. Very comfortable.
7
Only there for one night so size of the small room didn't matter, but it is fine for one or a couple. Excellent location. Amenities OK and water heater provided BUT if you are taking 3 in 1 coffee packs take your own spoon to stir!!!! Fridges in some single rooms but not all. Wifi a bit slow... Ask for a room at an upper level if possible... I been there a couple of times and would stay again..... I MARKED FOOD 1 COZ I DIDN'T TRY IT AND THERE WAS NO "NA" COLUMN.
Prijavi ovu recenziju
Whitney H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. lipnja 2015.
good

location
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Paolo C. Obitelji sa malom djecom Italy, 22. lipnja 2015.
Expensive and not clean

location
3,3
Not the best. This hotel is not good for westerns.
Prijavi ovu recenziju
Nathaniel P. Obitelji sa malom djecom United States of America, 22. lipnja 2015.
Nice place, good value

Friendly, helpful staff. Clean rooms with a decent view. Good value for the money (at least for Macau).
8,7
Good deal. Not too expensive, good service. Only minor disadvantage is location; need to ride a bus to most places of interest (though Lou Lim Ieoc Garden is within walking distance, which is a plus).
Prijavi ovu recenziju
N. K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. lipnja 2015.
Very nice hotel.the people is also nice

The receptionist is very friendly and nice
8,7
Prijavi ovu recenziju
Mary L. Solo putnici Philippines, 20. lipnja 2015.
Best Location. Comfy Stay.

Location is the best. Walking distance to heritage sites. Mall around. Bus stops right in the corner. Seriously accessible to all.
8,7
Stay was great. Simple comfortable and safe.
Prijavi ovu recenziju
Michael S. Grupe United States of America, 15. lipnja 2015.
OK

Accessibility
5,7
OK
Prijavi ovu recenziju
Alan S. Solo putnici United Kingdom, 4. lipnja 2015.
Excellent, good value and good location

Clean. Well located. Good value for the money
6,3
I stayed in a single room for one night to visit friends in Macau. Room size OK for 1 night but DONT get a single if you want to spend a few days or have luggage. Not enough space. BUT room facilities good and clean. Not well located for casino lovers but great location to see the "real Macau". Many shops/local markets and eating places just walking distance away. Would certainly go back if necessary. I valued eating/dining "1" coz I didn't eat in the restaurant and there is no "N.A." option!!!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fu Hua Guang Dong Hotel MakaoFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RestoranFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Soba za sastankeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - RecepcijaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Eksterijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Plesna dvoranaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - PredvorjeFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Interijer hotelaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska sobaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - KupaonicaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - KupaonicaFu Hua Guang Dong Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01