Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fuente Oro Business Suites

173 Governor Roa Street, Capitol Site, Fuente, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Ulaz Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Recepcija Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Predvorje Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Sadržaji Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Predvorje Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kafić Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kafić Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Interijer hotela Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Interijer hotela Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kupaonica Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kupaonica Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba
Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kupaonica Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kupaonica Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kupaonica Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Interijer hotela Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - Sadržaji
Područje Fuente Broj soba: 63

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 171recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (171)
Razvrstati po:
Lucian N. Parovi Romania, 15. svibnja 2015.
very low quality

Fuente Oro Business Suites
3,7
Very old building, not very clean, poor breakfast, depressing room. The staff could learn to say hello and maybe even smile, especially those from the reception. Not great area.
Prijavi ovu recenziju
Samuel S. Parovi Philippines, 19. travnja 2015.
Accessible to almost everything

Perfect in location.
8,7
Very good!
Prijavi ovu recenziju
Suzanne B. Solo putnici France, 30. prosinca 2014.
Just overnight OK

location, room, price
6,3
Prijavi ovu recenziju
Jakub N. Parovi Czech Republic, 13. prosinca 2014.
Overnight stay in Cebu city center

location, breakfast, clean room
7,3
Place is right in the center, some restaurants around, breakfast was fine and staff friendly and helpfull but we had a problem with our aircondition that start to make strange noises during the night so we could not sleep well
Prijavi ovu recenziju
Norjiaminah A. Poslovni putnici Philippines, 29. studenog 2014.
Home away from home

Breakfast, location and room cleanliness
9,7
We went to cebu just four days ago and we weren't supposed to check in at fuente oro but boy we glad we did. The location is good very near ayala and just walking distance to the robinson's fuente and mango square. If you're worried about where to dine-in, the hotel is surrounded by fast food chains which are just 5-10mins walking distance. The room is clean, and worth the money, the breakfast they served is delicious and their buffet style is okay. Unlimited bread, butter and jams. Not to mention their rice pudding. Anyways the only downtime is they don't have wifi in the rooms only at the lobby located at the ground floor. And also i saw one of their staff repackaging their cakes on display, that was okay only if I have not seen the guy licking what was left on the cAke board. Definitely a No-No. All in all the place is okay. Will check in again the next time i'm in cebu
Prijavi ovu recenziju
Howard G. Parovi United States of America, 3. listopada 2014.
Value For Your Money

Location, Price And Staff
7,7
Nice hotel for the money, clean, Location and friendly staff!!!
Prijavi ovu recenziju
Arlyn E. Solo putnici Philippines, 1. listopada 2014.
Fuente Oro Business Suites

good
5
Prijavi ovu recenziju
Bayani P. Solo putnici Philippines, 25. rujna 2014.
nice place

the food was delicious. clean rooms. good location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Mario C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. kolovoza 2014.
Fuente Oro BS Review

Location, Cleanliness & Value for Money
7
Overall Rating: Good
Prijavi ovu recenziju
Pedro J. Parovi Philippines, 11. srpnja 2014.
ok

strategically situated* room rates are not too expensive *
8,3
superb but airconditioning unit(window-type)was so noisy
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fuente Oro Business Suites grad Cebu Fuente Oro Business Suites grad Cebu  - UlazFuente Oro Business Suites grad Cebu  - RecepcijaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - PredvorjeFuente Oro Business Suites grad Cebu  - SadržajiFuente Oro Business Suites grad Cebu  - PredvorjeFuente Oro Business Suites grad Cebu  - KafićFuente Oro Business Suites grad Cebu  - KafićFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Interijer hotelaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Interijer hotelaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - KupaonicaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - KupaonicaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - KupaonicaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - KupaonicaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - KupaonicaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Interijer hotelaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites grad Cebu  - SadržajiFuente Oro Business Suites grad Cebu  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02