ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fuente Oro Business Suites

173 Governor Roa Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fuente Oro Business Suites Cebu - Ulaz Fuente Oro Business Suites Cebu - Eksterijer hotela Fuente Oro Business Suites Cebu - Predvorje Fuente Oro Business Suites Cebu - Predvorje Fuente Oro Business Suites Cebu - Kafić Fuente Oro Business Suites Cebu - Kafić Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Kupaonica Fuente Oro Business Suites Cebu - Okružje Fuente Oro Business Suites Cebu - Okružje Fuente Oro Business Suites Cebu - Okružje
Područje Grad Cebu Broj soba: 63

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 153recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (153)
Razvrstati po:
Pedro J. Parovi Philippines, 11. srpnja 2014.
ok

strategically situated* room rates are not too expensive *
8,3
superb but airconditioning unit(window-type)was so noisy
Edmar A. Grupe Philippines, 13. lipnja 2014.
It was a satisfactory experience.

It's close to bars and restaurants.
6
It was okay but I have to say that the bed and the pillow was a little too hard for my liking.
Daniel C. Poslovni putnici United States of America, 9. lipnja 2014.
Great value for the money

Very friendly staff, great breakfast, very satisfied overall.
9
E M. Grupe United States of America, 25. svibnja 2014.
I like the hotel.

Location Value Breakfast
8
Very nice Easy to like the hotel. Lobby and rooms are well laid out.
Helene T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2014.
Superb & Affordable

Cheap, Clean & Homey
10
Our stay was quite hectic, however, Fuente Oro Business Suite made our stay easy and homey. The staff were very courteous and NEAT. You will have your affordable money's worth & would highly recommend the place to other friends.
Jean-Pol F. Solo putnici Belgium, 7. veljače 2014.
Just there for one night waiting for a flight

Very close to Ayala shopping mall
6
Hotel is nice and clean. Staff was also very kind. Only 10 minutes in Taxi from Ayala shopping mall where you can find many different kind of restaurants and a nice Cinema. 30 minutes by taxi from Airport.
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. prosinca 2013.
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente oro business suites is a very nice hotel centrally located and clean and friendly
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. prosinca 2013.
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente Oro Business Suites is a very nice hotel and our stay is very good, friendly
Aik C. Parovi Malaysia, 9. kolovoza 2013.
good

good and comfortable
6
Good and comfortable. .............................................................. ... ..
Aik C. Solo putnici Malaysia, 6. kolovoza 2013.
fuente oro business suites

good and comfortable
6,3
good and comfortable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fuente Oro Business Suites CebuFuente Oro Business Suites Cebu - UlazFuente Oro Business Suites Cebu - Eksterijer hotelaFuente Oro Business Suites Cebu - PredvorjeFuente Oro Business Suites Cebu - PredvorjeFuente Oro Business Suites Cebu - KafićFuente Oro Business Suites Cebu - KafićFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - KupaonicaFuente Oro Business Suites Cebu - OkružjeFuente Oro Business Suites Cebu - OkružjeFuente Oro Business Suites Cebu - Okružje


AS-AGWEB-3A03