Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Fuente Oro Business Suites

173 Governor Roa Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fuente Oro Business Suites Cebu - Ulaz Fuente Oro Business Suites Cebu - Eksterijer hotela Fuente Oro Business Suites Cebu - Recepcija Fuente Oro Business Suites Cebu - Predvorje Fuente Oro Business Suites Cebu - Predvorje Fuente Oro Business Suites Cebu - Kafić Fuente Oro Business Suites Cebu - Kafić Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba Fuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska soba
Fuente Oro Business Suites Cebu - Kupaonica Fuente Oro Business Suites Cebu - Okružje Fuente Oro Business Suites Cebu - Okružje Fuente Oro Business Suites Cebu - Okružje
Mjesto: Grad Cebu Broj soba: 63

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 147recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (147)
Helene T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2014.
Superb & Affordable

Cheap, Clean & Homey
10
Our stay was quite hectic, however, Fuente Oro Business Suite made our stay easy and homey. The staff were very courteous and NEAT. You will have your affordable money's worth & would highly recommend the place to other friends.
Jean-Pol F. Solo putnici Belgium, 7. veljače 2014.
Just there for one night waiting for a flight

Very close to Ayala shopping mall
6
Hotel is nice and clean. Staff was also very kind. Only 10 minutes in Taxi from Ayala shopping mall where you can find many different kind of restaurants and a nice Cinema. 30 minutes by taxi from Airport.
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. prosinca 2013.
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente oro business suites is a very nice hotel centrally located and clean and friendly
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. prosinca 2013.
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente Oro Business Suites is a very nice hotel and our stay is very good, friendly
Aik C. Parovi Malaysia, 9. kolovoza 2013.
good

good and comfortable
6
Good and comfortable. .............................................................. ... ..
Aik C. Solo putnici Malaysia, 6. kolovoza 2013.
fuente oro business suites

good and comfortable
6,3
good and comfortable
Vultaire I. Solo putnici Philippines, 1. kolovoza 2013.
It was perfect

fast wifi and great staff
10
It was perfect. I got what I paid for and the staff was very nice. It is a very quiet hotel and I like how the kept it clean.
Carlos J. Grupe Philippines, 21. srpnja 2013.
Amazing Experience

Great, Clean and Centrally Located.
9,3
The hotel is centrally located. It is close to shopping malls and areas for night life! The room is clean and big and the staff was great they were really friendly. The breakfast was good either and they have a very good cafe down at the lobby.
Mark C. Parovi Australia, 6. srpnja 2013.
it was ok

i didnt like the breakfast
5,3
iit was centrally located,the food was terrible and the staff,not that friendly
Nanette N. Solo putnici Philippines, 9. lipnja 2013.
accessible to hospital where we had appointments

clean, good breakfast, accessible to transportation
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Fuente Oro Business Suites Cebu - Eksterijer hotelaFuente Oro Business Suites Cebu - UlazFuente Oro Business Suites Cebu - Eksterijer hotelaFuente Oro Business Suites Cebu - RecepcijaFuente Oro Business Suites Cebu - PredvorjeFuente Oro Business Suites Cebu - PredvorjeFuente Oro Business Suites Cebu - KafićFuente Oro Business Suites Cebu - KafićFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - Gostinjska sobaFuente Oro Business Suites Cebu - KupaonicaFuente Oro Business Suites Cebu - OkružjeFuente Oro Business Suites Cebu - OkružjeFuente Oro Business Suites Cebu - Okružje


AS-AGWEB-3A06