Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

FunDee Boutique Hotel Patong

232/3-4 Phung Muang Sai Gor Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba
FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba FunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 247recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (247)
Razvrstati po:
Bryan C. Parovi United States of America, 6. travnja 2015.
Great besides the AC being broke

Price, location, ease of check in
6
Great besides AC being broke and bathroom flooding
Prijavi ovu recenziju
Ryan D. Solo putnici Australia, 12. ožujka 2015.
great place

the staff, the location of the hotel and the rooms were decent.
9,7
The place was great. I would recommend upgrading your room because the large bed in the standard room was 2 single beds put together. Otherwise it seemed the same to me in both rooms.
Prijavi ovu recenziju
James G. Solo putnici Canada, 19. siječnja 2015.
Good value close to attractions

Wifi, location, cleanliness
7,7
Good hotel within 10 minutes of Bangla Road and not much further to the beach. The restaurant was closed for renovations while I was there, but the hotel across the street had a great restaurant, so it was no big deal. Room was spacious and clean. Wifi was strong. Front desk staff was friendly and helpful. I'll probably book here again the next time I'm in Patong.
Prijavi ovu recenziju
Aurelie V. Grupe France, 6. prosinca 2014.
nice to stay there

location , clean , good hotel condition
7
Prijavi ovu recenziju
Joshua P. Grupe Singapore, 6. studenog 2014.
My Kind of Hotel

1) Location : walking distance to Bangla, Jungceylon, Patong Beach 2) Affordable 3) Friendly Staff
8
I always have a pleasant stay at FunDee and that is why i always return. I have stayed there more than 3 times and i always make it a point to book my room at FunDee early just to ensure i get a room. I love the convenience and simplicity of the place. It is walking distance to everything i need from good food to the mall and even the nightlife (Bangla). What more do you need, and not to mention the price is reasonable. Add to that friendly staff who are able to speak basic english and try to help in any way they can. Yes it may not be a 5-star resort but then again a clean, comfortable affordable hotel located near the hotspots is all i need. Be sure to check it out as you wont be disappointed.
Prijavi ovu recenziju
Ng T. Solo putnici Malaysia, 27. rujna 2014.
Good location.

Location, hospitality of the owner , and cleanliness
5
The location is good & it is convenience because there are family mart & pharmacy everywhere. However, the room beds were shaky(roll-away bed for twin bedded room). The wi-fi connection in the room is very weak, strong connection only in the hotel lobby. The price was reasonable. P/S: No kettle & hairdryer provided in the hotel room nor hotel itself.
Prijavi ovu recenziju
Estelle E. Parovi Australia, 9. kolovoza 2014.
Great stay. Simple affordable hidden gem.

Price. Cleanliness. Location.
7
We stay at Fundee each time we visit Phuket. All the times we've stayed here have been comfortable and hassle free. It's an affordable and clean place to stay. Highly recommend it to all travelers on a budget !
Prijavi ovu recenziju
Eva G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. srpnja 2014.
Comfortable, value for money

Near shopping, beach & food outlet
6,7
Quite disappointed. The room assigned was not the same featured in the website. But overall stay is good.
Prijavi ovu recenziju
Steven W. Solo putnici Australia, 2. svibnja 2014.
Great stay, love phuket

Location for me, loving and friendly staff, price
9
Great
Prijavi ovu recenziju
Issac L. Parovi Singapore, 12. ožujka 2014.
Everything was simple and easy for me .

Location , price , staff
6,3
Hotel was good there's bike rental just outside the hotel everything was clean , good location easy access to jaycelon shopping mall and tiger entertainment , seven. Nearby there's street food too which they have some of the Thai delicacies you should try . Nearby there's a 24hour pharmacy too which I think it is good. Overall worth the price for .
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

FunDee Boutique Hotel Patong PhuketFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaFunDee Boutique Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06