ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 55100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Kupaonica Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Recepcija Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Predvorje Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restoran Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastanke Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvorana Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastanke Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotela
Područje Bukit Bintang Broj soba: 433

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 10741recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (10741)
Razvrstati po:
Shariko S. Poslovni putnici Philippines, 28. kolovoza 2014.
value for money hotel

cheap, location, comofrtable
7,3
good
Anthony H. Parovi Australia, 28. kolovoza 2014.
Very comfortable and clean.

Friendly staff, great location. affordable
9
We really enjoyed the pool and gym facilities. Breakfast was extensive and covered all bases. There was a weird old cigar smoke smell in room 1606 but we got use to it.
Ping S. Poslovni putnici Malaysia, 27. kolovoza 2014.
Value for Money.

The breakfast is good.
8
Everything is good. Location, food, and the staff. But the downside is there is no free internet provided.
Han K. Poslovni putnici Malaysia, 27. kolovoza 2014.
Great hotel

Location, surrounding local food.
7,7
My 2nd stay in this hotel, overhaul ok and worth the money
Jusanto H. Parovi Indonesia, 27. kolovoza 2014.
No free wifi

Good location
7
Good
Joseph L. Poslovni putnici Singapore, 26. kolovoza 2014.
Short Working Trip Stay

room size, big dining area in restaurant, cleanliness
7,3
Generally, my stay was comfortable except that I found the air conditioning system in the living room too cold and thermostat's not working. Unfortunately, unlike most hotels that I'd stayed in KL and other countries this hotel doesn't provide free wifi. They do however, provide free internet through lan cable.
Olympia D. Parovi France, 26. kolovoza 2014.
Nice stay at Furama

The location, the pool, the breakfast
7,7
Great location, 10min from the Lrt (metro), nice swimming pool but it wasnt very clean, the water in the toilets and sink was yellow. But we were upgrated so we had a big room with a comfortable bed.
Shawn T. Solo putnici Singapore, 25. kolovoza 2014.
Staycation at Furama

Location, cleaniness & comfortable
9,7
The stay at furama was good. As this is the second time I stayed there, they sent complimentary fruits to my room.
Soon W. Solo putnici Singapore, 24. kolovoza 2014.
Very good location

1. Good location, 2. Clean 3. Spacious
10
Very comfortable stay. Supper at teochew porridge just opposite the hotel is nice and cheap.
Clayton H. Poslovni putnici Singapore, 24. kolovoza 2014.
Best so Far

Ambience, rooms are clean and facilities ok
6,7
I would recommend anyone to the hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KupaonicaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepcijaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - PredvorjeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestoranFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvoranaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B06