ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 55100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Kupaonica Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Recepcija Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Predvorje Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restoran Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastanke Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvorana Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastanke Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotela
Područje Bukit Bintang Broj soba: 433

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 10879recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (10879)
Razvrstati po:
Christopher O. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. rujna 2014.
Value for money

good value, helpful staff, view from room
8
Tim M. Parovi Australia, 16. rujna 2014.
Short stay in a nice space

Location, room comfort and value
8,7
Great room and value in the perfect location for what we wanted to see in Kuala Lumpur. Staff great help with directions and local information (although slight mix up in meal order and plates not collected very soon). Pool looked nice although possibly seemed a little green so skipped. Overall very good and recommend for the price.
Shee K. Parovi Malaysia, 15. rujna 2014.
Center location

helpful staff and great location
7,7
Great location for local food and shopping.
Hong C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. rujna 2014.
Good location

Location , reasonable pricing , spaces
8
So far so good
Jacqueline C. Poslovni putnici Malaysia, 14. rujna 2014.
Good accommodation choice

cleaned, warm, friendly
7,7
I feel comfortable just like back home! I will proposed to my friends. I thanks to all the staff there with warm welcome smile and hold my room as per request. Good location which near to all shopping malls.
Senthil M. Parovi India, 14. rujna 2014.
Good hotel for 3-4 days

Location, Cleanliness, Big rooms
7
Overall stay is good. Staff performance is not bad. Carpark is okay. Would be great if they provide free wi-fi.
Ikram Z. Parovi Malaysia, 13. rujna 2014.
Excellent

Staff, food and location
9,7
Everything is excellent.
Choo M. Parovi Malaysia, 13. rujna 2014.
Revommended Hotel

Spacious room, convenient, value
7,7
Good experience for throughtout the stay and would recommend to others but of course the value for money is equally important.
Wan C. Poslovni putnici Singapore, 12. rujna 2014.
Nice comfortable stay

comfortable, nice and convenient.
8
Very good and walking distance to Berjaya Times Square.
Ong C. Parovi Malaysia, 11. rujna 2014.
Good Service

Friendly Staff,Cleanliness,Location
9
Many thanks to Furama staff for the arrangement of my stay during my gf birthday,we have a wonderful stay at Furama Hotel.Room is clean,staff are friendly and the food was nice!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KupaonicaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepcijaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - PredvorjeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestoranFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvoranaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B02