Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 55100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Kupaonica Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Kupaonica Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Interijer hotela
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Recepcija Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Predvorje Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Predvorje Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restoran Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitness
Područje Bukit Bintang Broj soba: 433
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 12374recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (12374)
Razvrstati po:
Steffi H. Parovi Malaysia, 1. lipnja 2015.
Heart of Bukit Bintang

Cleanliness location and value for money
9,3
Awesome
Mohamed Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 1. lipnja 2015.
very clean and friendly staff.

cleaniness, close by to shopping center.
9,7
pleasant and wonderful. highly recommended.
Masthurah M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 1. lipnja 2015.
Good Location and Value for money

Near to Berjaya Times Sq, Big Rooms and Clean
8
The hotel is very near to shopping area eg berjaya times square. Abt 10 mins walk to bukit bintang which have alot of other bigger mall. Food are easy to find too. If you are travelling with kids, there is a amusement park at berjaya times square which they can really enjoy. As for the hotel, it is very clean, big and value for money. The only thing that they dont provide if you booked the hotel through agoda is wifi. :(
Markus K. Parovi Indonesia, 1. lipnja 2015.
Good

Good Food, Cozy Room, Clean
7,3
All is good. Except for the crowded breakfast (not able to find a table), breakfast ends too early, food was emptied by 10AM.
Tan A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 29. svibnja 2015.
Don't like this hotel

Big room only
6,3
I don't like this hotel nit good service
Zainal A. Poslovni putnici Malaysia, 29. svibnja 2015.
very nice hotel

Nice hotel, clean and tidy.
9,3
Maybe next time I will stay again.
Ahmad F. Solo putnici Malaysia, 29. svibnja 2015.
Extraordinary Furama!

Nice hotel, bigger rooms than other 5-star hotels and nice food!
8,7
Outstanding! Congratulations. However, a staff named Alex, the staff in-charge at the reception counter, was a bit rude to the customers. Once he saw my position/title, he started to become nice. So hypocrite! Please advise him not to entertain customers like that. We all pay, not stay for free!
Nathan J. Poslovni putnici United States of America, 29. svibnja 2015.
Convenient, clean and value for money

The price is very reasonable and the hotel rooms clean and comfortable. Clise to bukit bintang area but you must drive.
8
Wei H. Poslovni putnici Singapore, 26. svibnja 2015.
clean, quiet and friendly

clean, quiet and friendly
7,7
clean, quiet and friendly staff. not too expensive.
Syazalina B. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. svibnja 2015.
Definitely worth the stay!

The location and friendly staff
8,3
The hotel is only 10-15 minutes away from Berjaya Times Square which is very convenient! The staff were also friendly! They upgraded my Superior room to an Executive Suite facing the city and swimming pool - which was really lovely btw!! In addition, we had accidentally left our phone on the bed. We were worried that it would be stolen (since we left the sign to get them to clean the room) but we worried for nothing! After calling the counter, they informed us that the phone was left in the room. We expected the room to be left as it was but it was neatly made up! The phone too was kept under the pillow! Great job!! :D ** The furniture may be slightly old though. But everything else we experienced made up for it :D

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KupaonicaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KupaonicaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Interijer hotelaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepcijaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - PredvorjeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - PredvorjeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestoranFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvoranaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07