ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 55100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Kupaonica Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Kupaonica Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Interijer hotela
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Recepcija Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Predvorje Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Predvorje Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restoran Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitness
Područje Bukit Bintang Broj soba: 433

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 11536recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (11536)
Razvrstati po:
Lim S. Parovi Malaysia, 25. prosinca 2014.
nice

nice,comfortable,clean
9,3
very comfortable
Diana I. Parovi Malaysia, 25. prosinca 2014.
Very clean and the food was good!

They upgraded me to suite for free. Food was really good except for their desserts.
7,7
I enjoyed every moment. I am very satisfied with the room they gave me
Ngoc L. Parovi Vietnam, 25. prosinca 2014.
no internet, room is not good

no internet, room is no good
6,3
Muslim A. Parovi Malaysia, 25. prosinca 2014.
location very good, room condition not 4 star!!!

location, location n just location
6
Just normal. But, Location good.
Chin H. Poslovni putnici Malaysia, 24. prosinca 2014.
Nice stay

Good location, many restaurant nearby, reasonable price
8
Chin H. Poslovni putnici Malaysia, 24. prosinca 2014.
Nice stay

Good location, many restaurant nearby, reasonable price
8
Mohd F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. prosinca 2014.
Good hotel

Locatiom
8,3
Generally the room is spacious n comfortable. The hotel location is very nery to shopping mail, only a walking distance. Breakfast is nice. The only bad review of this hotel is the check in process is very slow..even though not many people at that time
Benjamin S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. prosinca 2014.
The stay was ok but hotel a bit rundown

The pool and location
7
My stay was not as pleasant as my stay before this at furama hotel.the rooms are rundown and this hotel does not provide free wifi
David D. Solo putnici Czech Republic, 23. prosinca 2014.
One night at Furama

Breakfast, friendly staff, location
9,7
It was pleasant stay, fast check-in, check-out. Just found out strange that front desk officer let me sign deposit and some other form on the front desk TABLET without actually give me a chance to know what I am actually signing for. Electronic system is fast, but what is the point if you dont know what are you signing. They always show me only last step of the process. "Please sign here".
Azni S. Parovi Malaysia, 23. prosinca 2014.
Good escape

Spacious room, nice food, location superb
8
Location central

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KupaonicaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KupaonicaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Interijer hotelaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepcijaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - PredvorjeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - PredvorjeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Luksuzni salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestoranFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvoranaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B02