ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 55100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska soba Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Kupaonica Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Recepcija Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Predvorje Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restoran Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salon Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazen
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastanke Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvorana Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastanke Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotela
Područje Bukit Bintang Broj soba: 433

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 10907recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (10907)
Razvrstati po:
Melissa C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. rujna 2014.
Kl tour

Clean, Simple and spacious
8,3
Comfortable and relaxing
Jemice M. Parovi Philippines, 21. rujna 2014.
Furama @KL experience

affordable, accessible and near city
7,3
Fine..
Mohammad K. Poslovni putnici Malaysia, 20. rujna 2014.
EXCELLENT STAY

Security, Customer Service, Room
8,7
Security, Customer Service, Room
Rozlinawati M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. rujna 2014.
nice hotel

big room, nice breakfast and near to shopping complex
9
Comfortable with friendly service from the staffs.
Gabriel T. Grupe Singapore, 19. rujna 2014.
Awesome stay

The best 3 things i have to think of are the location, reasonable price, & wonderful breakfast.
9
Basically my stay at Furama Bukit Bintang was alright and i'm really satisfied overall. Just a tiny improvement on the staff's attitude would definitely make it even more awesome. Some of the staffs are quite half-hearted but still there's a handful of cheerful looking staffs which gave it s breakeven of my satisfaction. Also, wear and tear is something you guys have to focus on. Hotel looks new but interior is really old and over my 3 nights, i had to call for the maintenance twice.. hope it'll get better for my next stay in the near future.
Chye M. Poslovni putnici Malaysia, 19. rujna 2014.
New and convenient place.

Clean, Comfort and convenient.
8
Ng Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. rujna 2014.
Suitable for a family trip by own vehicle.

Good location , free car park & Aircond is working perfectly.
6,3
Good & my 3kids enjoyed very much .
Sathikul A. Poslovni putnici Malaysia, 17. rujna 2014.
ok

just reception
7,3
Gary H. Parovi Australia, 17. rujna 2014.
Nice entrance and reception area

Upgraded to suite on arrival
6,3
Stay was OK. rooms were a bit disappointing as when we walked into the Hotel lobby it looked flash, but rooms seemed old. we were upgraded to a suite at no extra cost
Et K. Parovi Malaysia, 17. rujna 2014.
value for money

good service,nice breakfast,spacious room
10
My wife and I enjoyed our stay in Furama Hotel Bukit Bintang.Good location,room is big and we even being upgraded from superior room to Deluxe premium for free.They serving very nice breakfast.And we feel comfortable with their serving staff.We will definitely stay again next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gostinjska sobaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KupaonicaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepcijaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - PredvorjeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestoranFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/salonFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazenFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Plesna dvoranaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Soba za sastankeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06