ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5656recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (5656)
Razvrstati po:
Shuen C. Parovi China, 18. studenog 2014.
Good

Location is convenience, shuttle bus connection is good.
8,7
Overall is good
Erwin S. Poslovni putnici Indonesia, 13. studenog 2014.
awesome and fabulous.

the room is very clean and have a great design of the bathroom. you can see all the view when u are shower buy open the curtain. there are also have an icon about "huge diamond" in an entry lobby.
10
Perfect hotel and I'm satisfied to stay here, if i have time to go there again i will stay here. But the tips for all travelers , don't bet in a casino because it will lost your money. 😢😢😢
Pako F. Parovi Hong Kong, 11. studenog 2014.
Enjoyable stay the breakfast was my highlight

The room is beautiful, the food is fantastic and the staff are very kind
8,7
One word 'Fantastic'
Trinity D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. studenog 2014.
we love the wave pool and the shuttle sevices.

the wave pool, the location and the ambiance
9,3
We love our stay at the Galaxy Macau. The staff are so accommodating and helpful. Kudos to the Filipino staff. The wave pool is very, very nice. The shuttle services are very useful. The shows are amazing. Very good ambiance and have many complimentary drinks. We enjoyed our stay. Definitely, we will come back .
Gaasuren S. Poslovni putnici Mongolia, 6. studenog 2014.
Yes yes

Game room service
10
So good
Sandy K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. studenog 2014.
Lovely Swimming Pool

Swimming Wave Pool, A lot of Shuttle Bus to the Macau, Attraction in the shopping mall
7,3
It was not too good because the weather is cloudy and the temperature is cold so we cannot enjoy the wave swimming pool. But we can go to the macau town using their shuttle bus. Stop near the Senado Square.
Yan F. Obitelji sa malom djecom China, 4. studenog 2014.
Great Hotel

Friendly and helpful staffs, Real 5 stars hotel, memorable stay
9,3
Memorable Stay, will go back again for sure
Irene L. Poslovni putnici Singapore, 30. listopada 2014.
will stay there again

Convenient , nice food, nice room
9,7
Really like the hotel room , very nice and really convenient with nice food n cinema n dessert stall n casinos.
Yahya A. Parovi Jordan, 30. listopada 2014.
perfect relaxation resort

pools food enviroment
9,7
perfect
Adel L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. listopada 2014.
resort vacation the wave pool was nice for.kidsnic

appearance and room excellent,staff and people friendly, alot of convineince
10
Excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3B06