ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5561recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (5561)
Razvrstati po:
Mei L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. rujna 2014.
Good Location

Location, transportation, neatly clean
8,3
Excellent
Emma C. Parovi Australia, 28. rujna 2014.
Superb guest relations staff, highly recommend

Upgraded to suite at check in, free minibar, wedding anniversary gift
9,7
Lovely stay at this hotel, we are regular visitors to Macau and have previously stayed at the Banyan Tree, Conrad, Sheraton. This was our first stay at the Galaxy and I would rank it best out of all the hotel experiences. Upon checking in, desk staff discovered it was our wedding anniversary and apologised that they hadn't known in advance in order to provide a cake for us. Instead, they upgraded us to a suite on the top floor and provided a fruit platter. Minibar in room was complimentary which was a nice touch. Would definitely stay here again.
Lynn Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. rujna 2014.
Nice pool, shuttle service to a lot of places.

Cleanliness, shuttle services, wave pool.
8
Excellent. Children enjoyed the wave pool. Shuttle services available to other places in Macau.
Neda T. Poslovni putnici Indonesia, 26. rujna 2014.
A bit more than expected

1. The hotel recognized that I was there for a conference that I was whisked away to VIP check in area.
8,3
Anabelle L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. rujna 2014.
Awesome stay

Free shuttle, minibar, and very courteous staff
9,3
It was an awesome experience. One of the best hotel we have stayed in. We really appreciate being upgraded to a suite room. Staff are very friendly and courteous. My kids enjoyed the pool and the free drinks and snacks in your minibar. It was worth every penny, i will recommend Galaxy hotel to my friends.
Kenneth W. Poslovni putnici United States of America, 26. rujna 2014.
Staff great!

Staff service was very good, they seemed to figure out what you wanted before you asked for it!
9,3
Gek K. Grupe Singapore, 25. rujna 2014.
Comfy Stay

Free shuttle, easy accessible and big room
7,3
Helen C. Parovi Singapore, 25. rujna 2014.
Very Good Services

Cozy Room, Friendly Staffs and Nice building design
10
I'm impress with the services in Galaxy Macau Hotel. Staffs were well train and hotel were very clean and bright. The hotel butler (Mr Nick Wu) that serve us given me a surprise with a lovely decoration in the room. We really enjoyed our stay there and will return to Macau and continue to stay with Galaxy. Thank you and well done Galaxy Macau
Jiayin W. Parovi Singapore, 24. rujna 2014.
my only choice in macau

location, comfort, everything
8
I alwasy stay in this hotel whenever i'm in macau. The room is clean and comfortable. there are shuttle bs to pick you up from aiport. There is even cinemas even thought i didnt try. the food is good and alot of choice. but not much shopping, for shpping wise you can always take a hotel shuttle bus to other place of macau. it's not that difficult.
Hoang P. Parovi Netherlands, 24. rujna 2014.
Nice and clean

Clean, comfort and service
9,7
It was great to stay here, u can walk to the Venetian hotel but also free shuttlebus. The swimmingpool was also great!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3B07