Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 6161recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (6161)
Razvrstati po:
Kam Y. Grupe Hong Kong, 30. lipnja 2015.
Valued for money

Location, convenient shuffle buses, awesome resort facilities
9
Overall satisfactory, except I hace been waited for 20 minutes when I checked in due to the fact that they could not retrieve my booking from AGODA at first.
Yap Y. Parovi Malaysia, 30. lipnja 2015.
Big room

Was upgraded to suite
9,3
Ma.Gina L. Grupe Philippines, 30. lipnja 2015.
Macau Vacation

Room, facilities and services offered
9,3
Exceeded my expectations. The hotel experience overall was grandiose. It will make you feel overwhelmed and amazed at how well thought of every detail is.
Wai S. Grupe Hong Kong, 30. lipnja 2015.
The water park is fun

Water park (a bit overcrowded but was really fun), room is great
8,3
I booked a king bed with breakfast via Agoda with extra charges as it is for 3 guests. Turns out we were told that our package only includes 2 sets of breakfast even we booked for 3 guests via Agoda. The staff told us that there could be some miscommunication since we booked from Agoda instead of their official website. The booking voucher from Agoda were not clear as well (didn't state clearly whether the breakfast is for 2 or 3 people), which make us very confusing.
Ka L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. lipnja 2015.
best water park in Macau

water park in new Galaxy
8,3
air cond down in the middle of the night, but staff attend and fix it right away.
Leung P. Parovi China, 28. lipnja 2015.
Convenient location

Staff are not attentive
6,3
Sagina H. Parovi India, 27. lipnja 2015.
Love to stay at glaxay again

Room,Casino, Location,Mall
10
It was Fantastic ,Love to stay again and the water bottles they provide to drink,no need to buy
King M. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 26. lipnja 2015.
Helpful staff and nice service

extend check out; reasonable price and helpful staff
9
Lili Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. lipnja 2015.
a very good hotel, nice for a short vcation

the bed, pillow and light
9,7
Sheryl S. Parovi New Zealand, 26. lipnja 2015.
Nice hotel

The pools and pool area, the Restaurants, the helpful staff
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Balkon/terasaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08