Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 6276recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (6276)
Razvrstati po:
Tang W. Parovi Malaysia, 24. srpnja 2015.
Very good hotel.

cleanliness, Comfortable and friendly
9,7
Fantastic, Very good condition for hotel and cleanliness and Room comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
Grand & Comfort

Big room & clean, largest beach on 2nd floor and Shopping malls
9,3
I came back to this hotel after my last stay at 3 years ago, it is fantastic hotel that having all facilities under one roof. My son is really enjoy the pool ad beach at 2nd floor, we have spent our relaxing times during this 3 days stayed. Galaxy Hotel also having the free ride shuttle bus services, they can transport us to many location at Taipa area & also San Ma Lao. I love to come back again in near future.
Prijavi ovu recenziju
Roselin P. Parovi Singapore, 23. srpnja 2015.
Relaxing Tour

Bed, Big & Cozy Room, Frienly Staff
7
Great.
Prijavi ovu recenziju
Cheung C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. srpnja 2015.
Nice trip

Swimming pool, room, environment
9
Prijavi ovu recenziju
Herry L. Poslovni putnici Indonesia, 22. srpnja 2015.
aircon not cold room 7118

pool n bathroom n malls ok
7,3
Overall okk
Prijavi ovu recenziju
Edwin N. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
Excellent hotel

Good location and comfortable
9,7
Comfortable stay, convenient with all the free bus shuttle services, food options are excellent and reasonable price.
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Parovi Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Convenient and tidy hotel

Good swimming pool , convenient, room is clean
8
Prijavi ovu recenziju
June C. Grupe Singapore, 20. srpnja 2015.
Galaxy hotel is the best in macau

They turn down the bed every evening even to the extend of folding the clothes you air out
9,3
It was the best hotel experience that we've had. Hotel room was superb with the view of the resort.
Prijavi ovu recenziju
Siok W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. srpnja 2015.
Below Expectation

Nice ambience
5,7
After reading so many reviews posted by the travellers, I do have very high expectation from Galaxy Macau. However, the overall experience for us is below expectation and we feel the stay was not worth the value we paid for. Example: (1) The room is smaller than expected. (2) Requested for high floor but was given 10th storey only. (2) The peep-hole on our room's door is totally out of alignment. Staff took 20 to 30 minutes to get it fixed but the alignment is still not in full view. (3) The "beach" in the hotel is much smaller than what was shown in the website. (4) Average service level for counter staff. We also approached a bellboy for a taxi and to help us to convey to the taxi driver on the place we wanted to go but to our disappointment, he simply pointed the taxi stand direction and walked away, no further assistance was given. Nevertheless, the staff at the Galaxy Travel is more helpful and polite. They even helped to call up to check if MJ Gallery is still in operations when we only asked for the address. (5) Applying membership card at the Casino is quite a torture. After making the membership card at one counter, we were told to proceed to another counter if we want to set a pin no. to our card. We queued for another 20 minutes and realised that the initial membership cards which were issued to us 20 minutes ago were destroyed as the counter has to issue another new card with your photo plus to set a pin no. This is so double job and wasting time and resources.
Prijavi ovu recenziju
Boon B. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 18. srpnja 2015.
Macau trip

Pool, convenient and room cleanliness
9,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Balkon/terasaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05