ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5533recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (5533)
Razvrstati po:
Tan T. Parovi Singapore, 22. rujna 2014.
Good to stay again

Clean , Friendly and reasonable
8,7
Tee E. Solo putnici Malaysia, 20. rujna 2014.
Too pricey

Comfort, good access to buses, nice environment
7,3
It was great.
Karlina D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. rujna 2014.
good staff attendance, very good hotel to stay

shuttle bus availability every 10 mins
9
Chan S. Poslovni putnici Macau, 17. rujna 2014.
Very comfy hotel , love it's swimming pool

Service, room, entertainment
4
It's my friend who stay there, the view from the hotel room is very pretty n the room is so comfortable
Wing S. Parovi Hong Kong, 16. rujna 2014.
enjoy

good view,beach pool,easy outgoing
9,3
Francesco C. Parovi Australia, 16. rujna 2014.
Great Birthday Personal Touch

The room was very large and luxurious - Clean and tidy with great facilities. The hotel pool was fun and relaxing. Nice personal touch of a complimentary birthday cake as it was my birthday.
8,7
My wife and I had a very pleasant stay at Galaxy Macau. We checked in and had put a note when we booked that we were going to Macau for my Birthday. My actual birthday was on the day of check in and the front office staff offered me a complimentary birthday cake to be sent up to our room. A very nice personal touch that sets it apart from other hotels. The room was very large and spacious, comfortable bed and good bathroom facilities. The staff spoke decent English and the concierge were more than friendly with booking tickets for shows and booking restaurants. If you're visiting Macau - The House of Dancing Water at City of Dreams is a must see. I was skeptical of the hotel wave pool being tacky at first but it was actually quite fun. A good way to relax for an hour or so. The complex is quite small compared to the nearby Venetian and City of Dreams but there are shuttle buses that take you there within 10 minutes. I actually preferred staying at Galaxy because it was quieter and not jam packed with tour groups like the other two large resorts were. The gaming floor is quite average so if you're purely going for gambling maybe try another complex. The buffet restaurant (Festiva?) was quite good for lunch. Most of the other restaurants in the complex were average. Overall had a great experience at Galaxy Macau and would stay again and recommend it to others.
Kevin B. Poslovni putnici United Kingdom, 16. rujna 2014.
GALAXY OF DREAMS (in Macau)

Room very clean roomy, staff very helpful, food very good
9,7
in a word EXCELLENT
Henry G. Parovi Philippines, 16. rujna 2014.
Perfect Macau Vacation

Food...Bed and Shopping
9,7
Perfectly good...What a very relaxing experience!
Louise H. Poslovni putnici Macau, 12. rujna 2014.
Cool hotel

good food, convenient location, designed room
8
Satisfaction,good food, convenient location, designed room
Averyl G. Parovi Australia, 12. rujna 2014.
What a hotel room!!

Royal suite, service and pool facilities
9,7
We stayed in the royal suit and it was out of this world! A really fantastic experience!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3C03