Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 6035recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (6035)
Razvrstati po:
Dwayne B. Parovi Australia, 25. svibnja 2015.
na
9
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Chun S. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 22. svibnja 2015.
so far so good

good shuttle bus routes, no others
6,3
week days and non peak season, but also needed to queue for more than 40 mins to check in. the shops and restaurants under the hotel (shpping mall is very expensiv.
Yap W. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. svibnja 2015.
Thoroughly enjoyed staying at Galaxy

Staff friendly and taking initiative; free bus transfers to many places; food and shopping including cinema in same complex; family pool fun (even more so with waterpark once phase 2 opens May 27)
9,7
Thoroughly enjoyed our stay at Galaxy as staff are all wonderful and took initiative to welcome and look after us. The room is comfortable and clean. It's spacious enough and we enjoyed the pool view from our 30th floor. We had a ball going around the shops and sampling the various food on offer. I even went to the cinema as there's one in the complex. Of course there'll be heaps more stores open on 27 May which will make Galaxy Hotel even better. We had no problems visiting other parts of Macau as Galaxy provided free transfers to many parts. Sometimes you'll have to wait but hey it's free, so can't complain. We enjoyed the pool but wished we stayed a week later as phase 2 opens on 27 May and there's a huge water park that looked amazing! Of course the massive wave pool is fantastic and we wish the weather could be better for us to enjoy it fully. All in all we enjoyed our stay thoroughly in a hotel with such a professional team looking after it.
Ng S. Grupe Malaysia, 18. svibnja 2015.
Clean Spacious Hotel Rooms

Location, Room and Service
9
Check In and Check Out was fast and efficient. Location was good. Shuttle bus to and from airport as well as town makes staying in this hotel the best of two world as you can enjoy the casino facilities and yet go to town for shopping and dining
Ng S. Grupe Malaysia, 18. svibnja 2015.
Good Location and Clean Comfortable Room

Free Shuttle Bus, Location and Room Std
9,3
Check In and Check Out was fast and efficient. Location was good. Shuttle bus to and from airport as well as town makes staying in this hotel the best of two world as you can enjoy the casino facilities and yet go to town for shopping and dining
Chung Y. Obitelji sa malom djecom China, 18. svibnja 2015.
Real 5 stars

many shuttle bus for free to main spots of Macau. Buffet Breakfast is extremely good! Room is very clean and comfortable!
9,3
Very grand hotel. Very happy with the stay! Mini bar in the room is free of charge too! Room is clean and comfortable, and so new too!
Li-Hsiang C. Solo putnici Taiwan, 18. svibnja 2015.
Nice place

Service,room,decorating all good
8,3
Xi L. Parovi China, 17. svibnja 2015.
Great stay

Good room size; very comfort stay; friends staff.
9,3
Hui C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. svibnja 2015.
Comfortable, Clean, Convenient

Convenient, Comfortable, Clean
10
The room is clean & comfortable. The location is convenient. There lots of shops for us to shopping. The hotel facilities are great such as swimming pools. Is suitable for family to enjoy the day at Macau. We can spend whole day in the hotel with younger & olders as well.
Hui C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. svibnja 2015.
Comfortable, Clean, Convenient

Comfortable, Clean, Convenient
9,3
The room is clean & comfortable. It also very convenient to get to the hotel. Shuttle bus is around the Macau. Facilities of hotel are great such as swimming pools. It suitable for family with younger & older to enjoy the day in hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Apartman


AM-AGWEB-4D03