ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5517recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (5517)
Razvrstati po:
Chan S. Poslovni putnici Macau, 17. rujna 2014.
Very comfy hotel , love it's swimming pool

Service, room, entertainment
4
It's my friend who stay there, the view from the hotel room is very pretty n the room is so comfortable
Louise H. Poslovni putnici Macau, 12. rujna 2014.
Cool hotel

good food, convenient location, designed room
8
Satisfaction,good food, convenient location, designed room
Averyl G. Parovi Australia, 12. rujna 2014.
What a hotel room!!

Royal suite, service and pool facilities
9,7
We stayed in the royal suit and it was out of this world! A really fantastic experience!
Chang S. Obitelji sa malom djecom Australia, 11. rujna 2014.
5 stars accomodations, food court over- priced

great service, room was good and good atmoshpere
8
Sing O. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2014.
Very good

Swimming pool, room condition and lighting, breakfast
9,3
Karen K. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 9. rujna 2014.
best place to spend mid-autumn in macau !!!!!

1. the wave pool
10
Marisa J. Parovi Thailand, 8. rujna 2014.
very comfortable stay

location, accessibility n friendly staffs
10
Just before staying at Galaxy, we were staying at Venetian. We prefer Galaxy .
Ho Y. Solo putnici Hong Kong, 7. rujna 2014.
Good

Swimming poor
9,3
Maruli T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 6. rujna 2014.
Impressive Galaxy Macau Hotel

Best luxurious hotel in town
9,7
One word to describe Galaxy Hotel. Very Impressive!!! I love the bathroom design. The see through room to bathroom design provide a sexy feelings. The free of charge bus transportation can get you to all the attractions location.
Gaurang B. Obitelji sa malom djecom India, 6. rujna 2014.
Wifi not working

comfort and luxury
8
very nice hotel , after paying this price the wifi is not working in the hotel ,, and also agoda should provide options for breakfast too ,, which i never find for hotels like venetian and galaxy ,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3C03