Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 6282recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (6282)
Razvrstati po:
Kwok C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 31. srpnja 2015.
Good Hotel

Good hotel, good condition, good services
9,7
Prijavi ovu recenziju
Kerry C. Parovi Australia, 29. srpnja 2015.
Good Resort shame about the customer service

Wave pool dining choices shopping
7
We booked for three nights with breakfast included but on check in the clerk told me I was only to get two breakfasts after I showed him my paperwork he saw that we had paid for three breakfasts and he typed something into the computer so I assumed it was sorted . He did not have strong English skills so maybe that was the problem on our last morning we went down to Festuva for breakfast and we were again told that we would have to pay first so I left my husband at the restaurant and returned to our room to again get the paperwork meanwhile they would not even give my husband a cup of tea unless he paid for it. It was extremely difficult to get our message accross as they hardly spoke English let alone read it if it was not for Kumar the head chef I don't know what we would have done. He was fantastic and sorted it out for us but I am still waiting for my apology from the duty manager I guess I will be waiting a long time
Prijavi ovu recenziju
Tang W. Parovi Malaysia, 24. srpnja 2015.
Very good hotel.

cleanliness, Comfortable and friendly
9,7
Fantastic, Very good condition for hotel and cleanliness and Room comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Roselin P. Parovi Singapore, 23. srpnja 2015.
Relaxing Tour

Bed, Big & Cozy Room, Frienly Staff
7
Great.
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
Grand & Comfort

Big room & clean, largest beach on 2nd floor and Shopping malls
9,3
I came back to this hotel after my last stay at 3 years ago, it is fantastic hotel that having all facilities under one roof. My son is really enjoy the pool ad beach at 2nd floor, we have spent our relaxing times during this 3 days stayed. Galaxy Hotel also having the free ride shuttle bus services, they can transport us to many location at Taipa area & also San Ma Lao. I love to come back again in near future.
Prijavi ovu recenziju
Cheung C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. srpnja 2015.
Nice trip

Swimming pool, room, environment
9
Prijavi ovu recenziju
Herry L. Poslovni putnici Indonesia, 22. srpnja 2015.
aircon not cold room 7118

pool n bathroom n malls ok
7,3
Overall okk
Prijavi ovu recenziju
Edwin N. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
Excellent hotel

Good location and comfortable
9,7
Comfortable stay, convenient with all the free bus shuttle services, food options are excellent and reasonable price.
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Parovi Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Convenient and tidy hotel

Good swimming pool , convenient, room is clean
8
Prijavi ovu recenziju
June C. Grupe Singapore, 20. srpnja 2015.
Galaxy hotel is the best in macau

They turn down the bed every evening even to the extend of folding the clothes you air out
9,3
It was the best hotel experience that we've had. Hotel room was superb with the view of the resort.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Balkon/terasaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07