Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 7089recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (7089)
Razvrstati po:
Waiman W. Parovi Hong Kong, 28. travnja 2016.
Good location and facility
5,7
Nice environment
Prijavi ovu recenziju
Vu V. Parovi United States of America, 27. travnja 2016.
Big hotel with a nice pool.
6
Located within 5 minutes walk from Old Taipa Village. Very big hotel with huge pool. Great for family or single. Staffs are very friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Yin O. Solo putnici Hong Kong, 26. travnja 2016.
Good
6,3
Relax!
Prijavi ovu recenziju
Sam T. Parovi Hong Kong, 25. travnja 2016.
Nice Hotel, Clean and good service.
6,7
The location is convenient.
Prijavi ovu recenziju
Chun H. Parovi Hong Kong, 25. travnja 2016.
Well
5
Well
Prijavi ovu recenziju
Pauleen C. Parovi Philippines, 25. travnja 2016.
Best hotel pool there is!
6,7
Galaxy has a new swimming pool areas that cater to all kinds of visitors. There are new thrilling slides depend on your adrenaline. Plus there is a lazy rapids which is very relaxing and has a lot of water splashing surprises! I booked through Agoda and got the room for 70% less. Though, the morning buffet at Festiva wasn't that good. It was okay but not salivating enough. The rooms are clean and huge!
Prijavi ovu recenziju
Olivia F. Parovi Ireland, 25. travnja 2016.
Amazing place!
6,7
We absolutely loved our time there and wish we had have booked for longer! Everything about this place is amazing and staff are so accomadating! Will definitely recommend it to friends! From the shuttle service to the gorgeous rooms not to mention the amazing surroundings definitely my fav place to stay so far!
Prijavi ovu recenziju
Chris S. Parovi Canada, 23. travnja 2016.
Recent stay in Macau
6,7
This was my second time staying at Galaxy Macau and I enjoyed it even more than the first. The room was spacious and clean, facilities are modern and luxurious and the staff are very pleasant and helpful. I definitely recommend the Galaxy Macau.
Prijavi ovu recenziju
Myungil K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 23. travnja 2016.
Good for family trip
6,3
Best Hotel
Prijavi ovu recenziju
Sui M. Parovi Hong Kong, 23. travnja 2016.
Celebrated brithday
5
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Balkon/terasaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - TlocrtiGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Obližnje atrakcijeGalaxy Macau Makao - Obližnje atrakcijeGalaxy Macau Makao - Obližnje atrakcijeGalaxy Macau Makao - Obližnje atrakcijeGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03