Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 6343recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (6343)
Razvrstati po:
Lilian C. Obitelji sa malom djecom China, 26. kolovoza 2015.
Nice hotel for families

Good facilities for families with kids. Friendly and polite staffs who always wear smiles on their faces and ready to serve your needs
7,7
The only problem is the bed. The matress and pillows are too soft and not supportive at all.
Prijavi ovu recenziju
Charensak S. Poslovni putnici Thailand, 19. kolovoza 2015.
Great 5 Stars Hotel

Luxury
9
Great
Prijavi ovu recenziju
Sau M. Parovi United Kingdom, 17. kolovoza 2015.
Not bad

Clean, Good location and friendly staff
7,3
The room was smaller than I expected since i have stayed at the Venetian before, however it was comfortable and clean. The staff were very friendly and knew that it was my birthday organised a cake to be sent to our room. The restaurants were all packed and since we didn't have a booking on a Saturday we had to wait until 8.30pm. We finally seats at the Festive dinner Buffet for 498MOP. It was totally awful, there was no taste in the sushi and the sashimi tasted like it's been there forever. The noodles were cooked for you but there only a few strands per a bowl. Anyhow the hotel itself is still full of people wandering around and so very crowded and busy. However, we went over to the Venetian and the situation there seem worse. You can pop over Broadway Hotel which is new but there's nothing there worth seeing. The Shuttle bus were convenient but had to wait a long time sometimes and so was the taxi rank. Hint of advice; if the weather allows, suggest to walk to outside restaurants then to wait 20 mins for the taxi etc, it's all very nearby.
Prijavi ovu recenziju
Kittiphoom C. Grupe Thailand, 14. kolovoza 2015.
nice place and service

Nice room and clean
9,3
Prijavi ovu recenziju
Wong W. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2015.
Nice hotel

nice hotel,swimming pool
9
Prijavi ovu recenziju
Yuen T. Obitelji sa odraslom djecom China, 11. kolovoza 2015.
Not for family of four!

Swimming and no more!
6,3
We have two big kids going with us. They are 10 and 14. We need to pay extra when go swimming! That's not fair!
Prijavi ovu recenziju
Dew C. Grupe Malaysia, 10. kolovoza 2015.
Will stay there again on next visit

Staffs are really polite and quick in response. Location is good and hotel do provides lot of shuttle bus to travel in and out from other hotels. Hotel itself is well design and big.
9,3
Pleasant, quiet and served well by the staffs in the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jennie C. Parovi Malaysia, 8. kolovoza 2015.
NICE HOTEL AND LOCATION

SHOPPING, NICE ROOM, FRIENDLY STAFF
9
This is my first time stay in this hotel. Very good and nice hotel, good very nice too. The room very comfortable and beautiful. Me and my husband very like the big bed. Will stay again for this hotel for next trip.
Prijavi ovu recenziju
Wing S. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 4. kolovoza 2015.
nice

nice swimming pool
9,7
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
Galaxy

Mini bar. wifi. Comfortable
7,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Balkon/terasaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - TlocrtiGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02