ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5450recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (5450)
Razvrstati po:
Shujuan C. Obitelji sa malom djecom China, 7. kolovoza 2014.
good for vacation

shopping,food and facility
7,7
comfortable and convenient with young chid
Wai M. Solo putnici Hong Kong, 29. srpnja 2014.
Convenient location

Nice Restaurants, Cinema Nearby, Convenient location
7,7
Very nice experience with good services
Charmaine M. Solo putnici Philippines, 28. srpnja 2014.
Great Hotel!

Beautiful Big Room and Bath Room
9,3
This is hotel is great to travelling with family. Kids will surely enjoy their lap pool. Very near to Venetian Hotel. Elegant in style. Very nice 3-D window and the room is cozy. Will stay again but with my family so it will be economical.
Ma S. Parovi Hong Kong, 24. srpnja 2014.
excellent

swimming pool, bathroom, water supply arrangements.
9
Jason P. Solo putnici United States of America, 17. srpnja 2014.
Favorite Casino in Macau

Great Casino, Very close to airport, wave pool
8,7
The wave pool was great, although be careful about when you visit as when I was there it was packed with families and their children. I spent most of the time in the casino which is my favorite in Macau...they keep music going so it creates some type of atmosphere
Chung W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 16. srpnja 2014.
Good for family

The beach and room is very good.
8
The beach is beautiful, but crowded. The room is big enough for family and clean.
Seung F. Solo putnici South Korea, 10. srpnja 2014.
Galaxy Macau

Good good good
6,3
Jackrit C. Solo putnici Thailand, 5. srpnja 2014.
Excellent

Convenience
6,7
Easy for a transportation to Galaxy Hotel and could find the good restaurant.
Ng W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 3. srpnja 2014.
Great pool. Staff were so friendly and helpful

The pool was just like a beach, my kid and I enjoyed it so much. The staff were so friendly and caring, gave us priority when we check in with a baby. Mini bar was free, standard drinks included
10
I only stayed there for one night, it was a memorable stay as I can find nothing to complain. Staff were all very anticipated. Always offer us priority when we were with my 18months baby. They wore their big smile all the time. Room was not very quiet but acceptable, heard people around talking. They gave my son a children kit, that was very impressive, they really care about the kids. I love the pool very much, it was so clean and fun. My son and I enjoyed the wave very much that my son didn't want to leave. Free mini bar was good, no worry about getting thirsty at night, but of coz dun expect there are special drinks, the standard one like coke, sprite inclusive. Overall it was such a good hotel that we will stay again next time
Robertus T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. srpnja 2014.
Comfortable

Friendly, fast, and glamorous
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3A04