Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Gostinjska soba Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Kupaonica Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Plaža Galaxy Macau Makao - Bife Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Interijer hotela Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Apartman Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržaji
Galaxy Macau Makao - Spa centar Galaxy Macau Makao - Trgovine Galaxy Macau Makao - Bazen Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Eksterijer hotela Galaxy Macau Makao - Predvorje Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Pub/salon Galaxy Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1449
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5419recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (5419)
Razvrstati po:
Seung F. Grupe South Korea, 10. srpnja 2014.
Galaxy Macau

Good good good
6,3
Jackrit C. Grupe Thailand, 5. srpnja 2014.
Excellent

Convenience
6,7
Easy for a transportation to Galaxy Hotel and could find the good restaurant.
Ng W. Grupe Hong Kong, 3. srpnja 2014.
Great pool. Staff were so friendly and helpful

The pool was just like a beach, my kid and I enjoyed it so much. The staff were so friendly and caring, gave us priority when we check in with a baby. Mini bar was free, standard drinks included
10
I only stayed there for one night, it was a memorable stay as I can find nothing to complain. Staff were all very anticipated. Always offer us priority when we were with my 18months baby. They wore their big smile all the time. Room was not very quiet but acceptable, heard people around talking. They gave my son a children kit, that was very impressive, they really care about the kids. I love the pool very much, it was so clean and fun. My son and I enjoyed the wave very much that my son didn't want to leave. Free mini bar was good, no worry about getting thirsty at night, but of coz dun expect there are special drinks, the standard one like coke, sprite inclusive. Overall it was such a good hotel that we will stay again next time
Robertus T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. srpnja 2014.
Comfortable

Friendly, fast, and glamorous
9,3
Robertus T. Grupe Indonesia, 3. srpnja 2014.
Nice glamorous fun

Nice glamorous fun
7,7
Vincci C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 28. lipnja 2014.
Enjoy

Room size, convenience, Great pool
7,3
Pankaj G. Obitelji sa malom djecom India, 27. lipnja 2014.
Great

Pool, Casino & its Diamond Lobby
8,3
Changqing G. Parovi China, 25. lipnja 2014.
great choice in macau

good service, nice interior design and fixture, restaurant around also nice considering Macau standard
8,7
no regret to choose Galaxy macau, its a fairly new hotel so that all in-room fixture are quite well built. frequent shuttle bus can bring you almost anywhere in macau. restaurants in the hotel are also nice
Ronald Y. Grupe Hong Kong, 25. lipnja 2014.
Value for money

Interior design of guest room makes a comfortable stay; attentive staff; good entertainment complex
8,3
A satisfied stay with various food and entertainment.
Priscilla L. Grupe China, 25. lipnja 2014.
nice pool, good staff

nice pool, quiet, staff nice
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Macau MakaoGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - Gostinjska sobaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - KupaonicaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - PlažaGalaxy Macau Makao - BifeGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - Interijer hotelaGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - ApartmanGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGalaxy Macau Makao - Spa centarGalaxy Macau Makao - TrgovineGalaxy Macau Makao - BazenGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - Eksterijer hotelaGalaxy Macau Makao - PredvorjeGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Pub/salonGalaxy Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3A02