Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Galaxy Wifi Hotel

1F, Wing Wah Building, 33-39 Pitt Street, Yau Ma Tei, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Ulaz Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotela Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotela Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Posao Centar Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Kupaonica Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Kupaonica Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Kupaonica Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Recepcija Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Mongkok Broj soba: 12
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 306recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (306)
Razvrstati po:
Paiboon A. Parovi Thailand, 25. kolovoza 2013.
it is a guesthouse, not a hotel

cleanliness and location
4
by any standards, this is a guesthouse. certainly not a hotel. the room is clean, though.
Prijavi ovu recenziju
Choong W. Poslovni putnici Malaysia, 18. kolovoza 2013.
Convenient transportation and strategic location

Free Wifi, Close to MRT and Restaurant nearby
5
Prijavi ovu recenziju
William H. Poslovni putnici United States of America, 16. kolovoza 2013.
It was ok. Just a basic room, small but clean.

Not expensive for HK
6,7
My stay was ok but the hotel was not easy to find. Had to try 2 taxi's before one would take me. I was comfortable, good place to rest the head. Room was very small and Chinese style with small bathroom sheared with shower.
Prijavi ovu recenziju
Hock Y. Grupe Singapore, 14. kolovoza 2013.
Hotel near MTR & Shopping Streets

Good locatio, shopng & budget hotel
6
Nice & reasonable comfort stay during typhoon Utor. Wifi is free.
Prijavi ovu recenziju
Kong S. Parovi Malaysia, 12. kolovoza 2013.
Close to market street

Close to market street
3,3
Prijavi ovu recenziju
Surin T. Grupe Thailand, 10. kolovoza 2013.
Best location and easy to find the hotel.

Location, good value, transportation
7,3
The hotel staff is friendly, although she has limited English. The rooms are cleaned and bed sheet and pillow sheet were changed everyday. I'm impressed. Eventhough the room is very tiny, but it comes with a very good location. You can use the Hong Kong MTR on Yau Ma Tei exit A1 to reach this hotel easily.
Prijavi ovu recenziju
Chen S. Solo putnici Malaysia, 24. srpnja 2013.
very good location

good location,clean room,easy to find
7,7
good location,easy to find hotel,clean room,service good, and safety.
Prijavi ovu recenziju
Loy L. Parovi Singapore, 22. srpnja 2013.
small room, weird smell but good location

free wifi, pc in the room and good location
6,3
not a nice feeling. room and bed is small. cannot check in early and check out late. was ask to leave baggage in hotel at our risk.
Prijavi ovu recenziju
Vissanurak L. Solo putnici Thailand, 11. srpnja 2013.
upgraded guest house. I misunderstood.

Clean room
3,3
This hotel is the guest house level trying to up grade. Pay slightly lower than 3 star hotels for guest house grade hotel. I heard the voice from other rooms until 11PM. Pay a little more you can get other 3 star hotel. It was my misunderstood.
Prijavi ovu recenziju
Ka M. Parovi Macau, 23. lipnja 2013.
very good place , very cleaning

clean, comfortable and good design
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Galaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Balkon/terasaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Balkon/terasaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - UlazGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotelaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Balkon/terasaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Posao CentarGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - KupaonicaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - KupaonicaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - KupaonicaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - RecepcijaGalaxy Wifi Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02