Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Kupaonica Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 360
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1339recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1339)
Razvrstati po:
Ahmad F. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Only location is the good thing about this hotel

Staff service is okey
6,3
Not bad
Prijavi ovu recenziju
William L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
well renovated old hotel in the hearts of the city

location, service, spacious room
8,3
we received excellent service during our stay. we didnt use other facilities, but we used free wifi, free welcome drink and enjoyed a good breakfast selection. the downside was the beddings. we felt it was too soft and did not represent a 4 star quality, though the cleanliness was in check. thank you to all staff for well reception and excellent service, we enjoyed our stay here.
Prijavi ovu recenziju
Astuningsih A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. srpnja 2015.
Very nice hotel

Location, nice staff, comfortable room
8,3
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Ng T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. srpnja 2015.
Big Room

Big Room, clean, good location
7
Even this hotel is 40 years old, it has been renovated. Has a big room, but the bathtub has to be repair because the water make the floor wet.
Prijavi ovu recenziju
Mohamed Z. Obitelji sa malom djecom Canada, 4. srpnja 2015.
Do not buy any cakes fro bakery they are vary old

I got two bananas they charge $4
5
Not vary good
Prijavi ovu recenziju
Khaira Z. Poslovni putnici Indonesia, 30. lipnja 2015.
srandard hotel with nice location

location
7
great
Prijavi ovu recenziju
James C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. lipnja 2015.
4 star hotel that performs like 5 star hotel.

Location, staff and clean room for my family is the most important.
10
Prijavi ovu recenziju
Santi A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. lipnja 2015.
need renovation

busy hotel, busy staff, nice b'fast
7,7
this hotels need to renovation. the rooms smeel not good, the lobby always busy. I like to stay here because of the dimsum food in the morning in the chinnese resto.
Prijavi ovu recenziju
Maelinda H. Poslovni putnici Indonesia, 18. lipnja 2015.
uncomfortable...unclean
2,7
Uncomfortable hotel..a littel bit dirty..especially at the bathroom..theres so many broken thing and dirty thing inside..especially the sink was a litte bit broken inside..
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 17. lipnja 2015.
cleans

good design
6,7
The hotel location was fantastic. The facilities were great
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - KupaonicaGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04